fbpixel

Search icon
Search
Slip dress: Πώς να δείχνετε πάντοτε sexy & chic μέσα σε αυτό
STYLING TIPS

Slip dress: Πώς να δείχνετε πάντοτε sexy & chic μέσα σε αυτό

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους τέλειους συνδυασμούς


Μπορεί πολλές από εσάς να θεωρείται τις μεταβατικές περιόδους, δηλαδή την άνοιξη και το φθινόπωρο, απαιτητικές όσον αφορά το ντύσιμο και τις επιλογές μας, αλλά αν το σκεφτείτε καλύτερα υπάρχουν πάρα πολλές όμορφες ιδέες, τις οποίες μπορούμε να εντάξουμε στα καθημερινά μας σύνολα. Πέρα όμως από αυτό, έχουμε τη δυνατότητα να πειραματιστούμε με την εικόνα μας, δημιουργώντας εντυπωσιακά layering.

Σύμμαχός μας σε όλη αυτή τη διαδικασία τη φετινή άνοιξη, μπορεί να είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, τα slip dresses. Άνετα, ευέλικτα, chic & sexy, ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο trendy styling tips και ξεκινήστε τη δημιουργία σας asap!

Shirt

c13f5558490e4de342b13f36dc9ebdf6.jpeg
Image source: @whowhatwear

Εδώ και μερικές σεζόν ο συνδυασμός των top μαζί με κοντομάνικα ή sleeveless dress κυριαρχεί στις εμφανίσεις των fashionistas. Φέτος, σας προτείνουμε να πάτε το στιλ σας ένα βήμα παρακάτω, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Αντικαταστήστε το t-shirt σας μ’ ένα oversized button up shirt, που αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να το κάνετε all the way, εντάξτε ακόμα μία τάση στην εικόνα σας όπως είναι οι ρίγες. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με αθλητικά υποδήματα.

Blazers

2b6b8ef9f2622cc9695a88ac8061007c.jpeg
Image source: @stealthelook

Ακόμα ένα κομμάτι που θεωρείται must κατά τη διάρκεια των μεταβατικών περιόδων, διότι λειτουργεί κι ως πανωφόρι είναι τα σακάκια. Τα σχέδια τους πολλά, για να ταιριάζουν σε όλα στιλ και σε όλους τους σωματότυπους. Ιδανικά για να τα συνδυάσετε με τα slip dress σας, καθώς θα σας χαρίσουν στιλ αλλά και την απαραίτητη θερμοκρασία. Σας προτείνουμε να επιλέξετε ουδέτερες αποχρώσεις στο φόρεμά σας και να «παίξετε» με τους τόνους του blazer. Όσον αφορά τα υποδήματα, τόσο τα white sneakers όσο και τα loafers ταιριάζουν υπέροχα.

Bomber jacket

4e649100c78d73e1a3ffac8f456b7c1f.jpeg
Image source: @stealthelook

Για όσες από εσάς επιθυμείτε να χαρίσετε μία πιο casual essence στο all day long look σας δεν έχετε παρά να επιλέξετε για πανωφόρι ένα bomber jacket. Συνδυάστε πολλά στιλ μαζί για «παιχνιδιάρικες» εμφανίσεις. Επιλέξτε μία statement bag σε έντονη απόχρωση και αντίστοιχα υποδήματα. Οι χρυσές αλυσίδες θα σας χαρίσουν την απαιτούμενη λάμψη.

High heels

43daac05ffa590beb2b1780b3c99cb39.jpeg

Φυσικά και τα ψηλοτάκουνα, κυρίως τα πέδιλα θα απογειώσουν τη θηλυκότητά σας. Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι δεν έχετε όλες σας την καλύτερη «σχέση» με τα high heels αλλά μία δοκιμή είμαστε σίγουρες ότι θα σας πείσει. Δεν είναι υποχρεωτικό να φορέσετε στιλέτο, αφού πολύ μεγάλη τάση τη φετινή σεζόν είναι τα ‘90s strappy sandals με χοντρό τακούνι. Άνετα, ευέλικτα και με πολύ στιλ, θα τα λατρέψετε για όλες τις εμφανίσεις σας.

Cardigan

0ed4160a5561b90987255348d1aa8ab6.jpeg

Για όσο ακόμα μας το επιτρέπει ο καιρός ένας ιδανικός τρόπος για να φορέσετε τα slip dresses είναι μαζί με το cozy cardigan σας. Αποτελεί ένα από τα κομμάτια που λατρεύουμε και δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να το αποχωριστούμε. Δοκιμάστε να δημιουργήσετε total looks μ’ αυτά τα δύο κομμάτια. Εμείς σας προτείνουμε να κινηθείτε σε pastel αποχρώσεις, για μοντέρνες αλλά και αρμονικές εμφανίσεις. Ένα ζευγάρι από ψηλοτάκουνα mules θα σας χαρίσει μία εικόνα, βγαλμένη από σελίδες περιοδικού.

Pants

5391cc1774e51fdf517bbbcdec50ed3b.jpg

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν, όπως όλα δείχνουν, επρόκειτο να είναι τα φορέματα μαζί με παντελόνια. Αν και ακόμα δεν το συναντάμε συχνά, πολλά κορίτσια του street style, μας έχουν χαρίσει της πιο επιτυχημένες εμφανίσεις μέχρι στιγμής. Επιλέξτε το wide leg denim σας μαζί με ένα slip dress και παρουσιάστε από τώρα ένα από τα πιο statement outfits που όλες θέλουν να μιμηθούν.