fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να υιοθετήσετε τα animal prints στα σύνολά σας

Σχέδια και styling tips που θα σας χαρίσουν trendy εμφανίσεις


Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να υιοθετήσετε τα animal prints στα σύνολά σας

Υπάρχουν πολλές φορές που νιώθουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να χαρίσουμε μία ανανέωση στην εικόνα μας. Το lockdown και η συνεχής παραμονή μας στο σπίτι μας έδωσε την ευκαιρία να πειραματιστούμε με την εικόνα μας αλλά και να ενημερωθούμε ακόμα καλύτερα για όλα αυτά που κυριαρχούν στο χώρο της μόδας.

Στις πρώτες θέσεις αυτής της κατηγορίας βρίσκονται με μεγάλη διαφορά τα μοτίβα. Αποτελούν έναν από τους πιο εύκολους τρόπους για να προσθέσετε χρώματα και δυναμική στην εικόνα σας. Τη φετινή σεζόν παρατηρήσαμε ότι οι ρίγες θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα σε όλα τα σχέδια. Παρόλα αυτά έχετε ακόμα ένα όπλο στη «φαρέτρα» σας, τα animal prints. Έντονα, εκκεντρικά και εμβληματικά τα μοτίβα που προέρχονται από ζώα όπως τα leopard, zebra αλλά και τα snake patterns είναι ότι χρειάζεστε αυτήν την περίοδο.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο trendy right now styling tips για να φορέσετε τα animal prints!

Dress

animal-prints.jpg
Image source: @thefashionspot

Ξεκινώντας από τα εύκολα και τα απλά, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επενδύσετε σ’ ένα animal φόρεμα. Είναι μία ασφαλής κίνηση για να μην υποπέσετε σε τυχόν λάθη και παράλληλα να παρουσιάσετε κι ένα άκρως stylish looks. Μπορείτε να επιλέξετε slip dress, το οποίο θα συνδυάσετε μ’ ένα t-shirt ή button up shirt. Για να χαρίσετε ένταση και προσωπικότητα στην εικόνα σας κινηθείτε σε leopard εκδοχές που συνδυάζουν το καφέ με το μαύρο ή μερικές αποχρώσεις του κίτρινου. Απογειώστε την εμφάνισή σας, ταιριάζοντας το φόρεμα σας με έντονα χρώματα, όπως κόκκινα υποδήματα ή μπλε blazer.

Shirt

animal-prints-6.jpg
Image source: @whowhatwear

Ένα κομμάτι, το οποίο θα λειτουργήσει ως key-item και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις είναι το animal print πουκάμισο. Οι επιλογές στα σχέδια είναι πολλές για όλα τα γούστα, από το «ουδέτερο» και πιο ευέλικτο μοτίβο της ζέβρας μέχρι πιο «απαιτητικά», όπως το cheetah. Φυσικά θα τα συναντήσετε σε άλλους χρωματικούς συνδυασμούς πέρα από τους κλασικούς και συνηθισμένους. Το πουκάμισο λοιπόν αυτής της φιλοσοφίας μπορείτε να το συνδυάσετε τόσο με slouchy pants, loafers και σακάκι για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο όσο και με μία denim Bermuda και chunky sandals για τις πρωινές σας βόλτες.

Suit

animal-prints-4.jpg
Image source: @whowhatwear

Λατρεύουμε να βλέπουμε γυναίκες να τολμούν και να πειραματίζονται με την εικόνα σας. Αυτή η κίνηση εκπέμπει σιγουριά και προδίδει μία πολύ δυναμική προσωπικότητα που δε διστάζει να «τσαλακωθεί». Σε περίπτωση που ανήκετε και εσείς σ΄ αυτήν την κατηγορία, μη διστάσετε να επενδύσετε σε animal print suits. Εκτός του ότι θα εντυπωσιάσετε με μία μόλις κίνηση, θα δημιουργήσετε μία εικόνα που πολλές γυναίκες θα θέλουν να μιμηθούν. Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να πούμε ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στο street style και στους υποστηρικτές του, καθώς μας έχουν χαρίσει απλόχερα μοναδικές ιδέες για να δοκιμάσουμε.

 Horse print mini dress

Horse print mini dress

Ganni, Intervista

BUY HERE
 Tiger-print cotton playsuit

Tiger-print cotton playsuit

Etro, Luisaworld.com

BUY HERE
 Animal print linen dress

Animal print linen dress

Polo Ralph Laurent, notos.gr

BUY HERE
 Felted shirt jacket

Felted shirt jacket

H&M

BUY HERE
 Bag

Bag

DKNY, Kalogirou

BY HERE
 Animal-print stretch-jersey miniskirt

Animal-print stretch-jersey miniskirt

Alexander Vauthier, Mytheresa.com

BUY HERE

Pants

animal-prints-3.jpg
Image source: @popsugar

Μπορεί πολλές από εσάς να διστάζετε να εντάξετε ένα animal trouser στην γκαρνταρόμπα και στην εμφάνισή σας αλλά εμείς σας προτείνουμε να του δώσετε μία ευκαιρία. Έχετε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε διακριτικά σύνολα, συνδυάζοντας το με ουδέτερα top και πουκάμισα. Φροντίστε να λειτουργήσει ως το κυρίαρχο κομμάτι στην εικόνα σας. Ξεκινήστε τους πειραματισμούς από τα απλά, δηλαδή από το διαχρονικό, ασπρόμαυρο zebra pattern.

Midi skirt

animal-prints-2.jpg

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της ανοιξιάτικης περιόδου είναι οι midi skirts. Άνετες και πρακτικές, προσθέτουν στα θετικά τους και το γεγονός ότι κολακεύουν τη σιλουέτα μας, αναδεικνύοντας με μοναδικό τρόπο τα πόδια μας. Μία αanimal print midi skirt σίγουρα θα προσθέσει περισσότερους πόντους στην εικόνα σας. Μπορείτε να τη συνδυάστε σχεδόν με όλα τα κομμάτια της συλλογής σας από απλά t-shirt μέχρι statement blouses και πανωφόρια.

Animal all the way

animal-print-5.jpg
Image source: @manrepeller

Το πιο απαιτητικό αλλά παράλληλα και το πιο εντυπωσιακό. Βασικό στοιχείο αυτής της προσπάθεια είναι να υπάρχει ένα μοτίβο ζέβρας. Μαζί με τις ρίγες και τα polka dots ανήκουν στην κατηγορία των «ουδέτερων» γιατί είναι πιο εύκολο να το συνδυάσετε. Για αρχή ξεκινήστε με μόλις δύο μοτίβα και κάθε φορά που τελειοποιείτε μία προσπάθεια μπορείτε να προσθέτετε ακόμα ένα. Η Leandra Medine έχει ταιριάξει καταπληκτικά την zebra skirt με το tiger πουκάμισό της.

 Zebra pants

Zebra pants

Milla, Mosty.com

BUY HERE
 Animal print skirt

Animal print skirt

Marks&Spencer

BUY HERE
 Neon snake-effect leather wrap mini skirt

Neon snake-effect leather wrap mini skirt

The Attico, Net-a-porter.com

BUY HERE
 Cupro cut-out mini dress

Cupro cut-out mini dress

Nanushka

BUY HERE
 Printed wide leather belt

Printed wide leather belt

Etro, Luisaworld.com

BUY HERE
 Ballet flats

Ballet flats

Karida

BUY HERE