fbpixel

Search icon
Search
Τα print trends που πρέπει να εντάξετε στην εμφάνισή σας αυτήν τη σεζόν
THE LOOK

Τα print trends που πρέπει να εντάξετε στην εμφάνισή σας αυτήν τη σεζόν

Δώστε χρώμα και στιλ στην εικόνα σας μ' αυτές τις προσθήκες


Ένα από τα πράγματα που αξίζει να συνειδητοποιήσουμε στο χώρο της μόδας είναι ότι δε χρειάζεται πάντα να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια ή να περνάμε ώρες ατελείωτες μπροστά στον καθρέφτη για να δημιουργήσουμε πετυχημένα σύνολα. Αρκούν απλά συγκεκριμένες και «ενημερωμένες» προσθήκες που θα χαρίσου έξτρα πόντους στη εικόνα μας και θα την κάνουν πιο trendy.

Ένας από αυτούς είναι και τα μοτίβα. Παρατηρούμε ότι όσο περνάνε οι σεζόν κάνουν όλο και πιο δυναμική την παρουσία τους και τα σχέδια και οι παραλλαγές τους εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς. Όπως σε όλα τα κομμάτια έτσι και σ΄αυτήν την κατηγορία των prints, υπάρχουν τάσεις για τις οποίες αξίζει να ενημερωθούμε έτσι ώστε να τις εντάξουμε στην εικόνα μας.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τα hot pattern trends που θα δώσουν το απαραίτητο update στο καθημερινό σας στιλ!

Stripes

print-trend-1.jpg
Style du monde

Μέχρι στιγμή η μεγαλύτερη τάση στα μοτίβα για τη φετινή σεζόν. Όλες άλλωστε μπορούμε να θυμηθούμε τη δυναμική που είχαν στο show του Versace για το spring/summer 2021. Τολμηρές και φωτεινές, θα τις συναντήσετε σε όλες τις αποχρώσεις και σε όλα τα σχέδια, από τις πιο λεπτές μέχρι τις πιο έντονες που καταλαμβάνουν τη μεγαλύτερη επιφάνεια του ενδύματος σας. Οι τρόποι για να τις εντάξετε πολλοί για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Μπορείτε να ξεκινήσετε από τα απλά όπως είναι ένα ριγέ button up shirt με τζιν παντελόνι ή ένα strip dress. Από την άλλη πλευρά αν ανήκετε στους τολμηρούς και επιθυμείτε να το κάνετε all the way, δοκιμάστε ένα ριγέ κοστούμι ή το συνδυασμό δύο κομματιών με διαφορετικές ρίγες.

Stripes

Pinstripe wool-blend pants, Victoria Beckham, Mytheresa.com

BUY HERE 

Stripes

Stripes

Bow-tie striped mini dress, Dolce & Gabbana, Luisaworld.com 

BUY HERE 


Stripes

Floral

print-trend-2.jpg

Τα floral έχουν γίνει πλέον διαχρονικά μοτίβα, κυρίως κατά τη διάρκεια της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής περιόδου. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία σχεδίων, μεγεθών, αποχρώσεων και συνδυασμό χρωμάτων ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ και τη διάθεση. Τη φετινή άνοιξη συναντάμε λίγο πιο έντονα τα λουλουδάτα prints που κυριάρχησαν στη δεκαετία του 1980. Σε αντίθεση με τα κλασικά και ρομαντικά floral αυτά εμφανίζονται πιο δυναμικά και με μεγαλύτερη ένταση. Η Isabel Marant, για παράδειγμα, λατρεύει πάντα μια καλή αναφορά στα '80s, και γι’ αυτό το γαλλικό brand ξαναζωντάνεψε αυτό το μοτίβο με φουσκωτά μανίκια σ’ ένα two-piece set. Δοκιμάστε το και δε θα το μετανιώσετε.

Floral

Smocked collar top, Kenzo, Intervista

BUY HERE


Floral

Floral

Floral print cotton jacquard skirt, MarxMara 

BUY HERE 

Floral

Check

print-trend-3.jpg
Image source: @elle

Είναι γεγονός ότι το καρό, αποτελεί ένα pattern, το οποίο κυριαρχεί σε όλες τις εποχές και θεωρείται αναπόσπαστο σχέδιο στη συλλογή κάθε γυναίκας. Έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει ακόμα και το πιο απλό κομμάτι σε expensive looking με τον πιο διακριτικό τρόπο. Έχει εμφανιστεί σε πολλές μορφές κατά τη διάρκεια των ετών. Δε μπορούμε να ξεχάσουμε το gingham που είχε πολύ έντονη δυναμική στις περσινές μας εμφανίσεις. Αυτή τη σεζόν έρχεται πάλι ανανεωμένο για να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε update looks. Φυσικά, μπορείτε να το επιλέξετε σε μεμονωμένα items αλλά εμείς σας προτείνουμε να βάλετε τα «δυνατά» σας και δημιουργήσετε ένα total checked look. Είτε επιλέξετε ένα check co-ord όπως φούστα και μπλούζα ή συνδυάσετε διαφορετικά καρό σε παντελόνι και σακάκι, θα μαγνητίσετε τα βλέμματα χωρίς αμφιβολία.

Check

Ahhmazingly soft flannel boyfriend shirt, American Eagle, notos.gr 

BUY HERE

Check

Check

Blazer, Marks&Spencer 

BUY HERE 

Check

Tie-dye

print-trend-4.jpg
Style du monde

Μετά την έντονη δημοφιλία που είχε αυτό το μοτίβο τους περασμένους μήνες, δε μας κάνει καθόλου εντύπωση το γεγονός ότι θα συνεχίσει να κυριαρχεί σε όλη την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή περίοδο. Είναι αλήθεια ότι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μας σχέδια, διότι μας εκπέμπει να νιώθουμε αισιοδοξία και έχει φωτεινότητα. Λατρεύουμε να το βλέπουμε σε παντελόνια ή jeans μαζί μ’ ένα απλό, λευκό t-shirt. Αφήστε το να κυριαρχήσει στην εικόνα σας και δε θα μπορείτε να το αποχωριστείτε.

Tie dye

Oversized shirt, H&M

BUY HERE 


Tie dye

Tie dye

Tie-dye denim jacket, Alexander Vauthier, Luisaworld.com 

BUY HERE 


Tie dye