fbpixel

Search icon
Search
Αυτά είναι τα χρώματα που θα «εκτοξεύσουν» το στιλ σας στα ύψη
TRENDS & CATWALKS

Αυτά είναι τα χρώματα που θα «εκτοξεύσουν» το στιλ σας στα ύψη

Τα colour trends της άνοιξης για τις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις


Τα χρώματα έχουν κατακτήσει μία πολύ σημαντική θέση στη ζωή μας, σε όλους τους τομείς. Πόσο μάλλον στο χώρο της μόδας και στα σύνολα που επιλέγουμε στην καθημερινότητα μας. Θα έχετε παρατηρήσει κι εσείς, ότι οι διάσημοι οίκοι μόδας, εδώ και αρκετές σεζόν δίνουν ολοένα και περισσότερη προσοχή στα colour trends. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που δε διστάζουν να δημιουργήσουν μία απλή σιλουέτα, την οποία όμως την απογειώνουν με το χρώμα που έχουν επιλέξει.

Αν και πλέον οι έντονες αποχρώσεις έχουν «θέση» και τους 12 μήνες του έτους, κάθε σεζόν έχει τις δικές της τάσεις που ξεχωρίζουν και μπορούν να χαρίσουν εύκολα μία ανανέωση στην εικόνα σας με μία απλή κίνηση.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε ποια είναι τα top colour trends της άνοιξης!

Pink

pink-1.jpg
Style du monde

Εδώ και πολύ καιρό συζητάμε για την έντονη δημοφιλία που έχει αποκτήσει αυτό το χρώμα στον fashion world. Το άλλοτε παρεξηγημένο χρώμα της Barbie και των bubblegum girls έχει κατακτήσει μία από τις σημαντικότερε θέσεις στις πασαρέλες και τις δημιουργίες των διάσημων σχεδιαστών και fashion houses. Αν δεν έχετε ήδη ένα στη γκαρνταρόμπα σας ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε. Οι τόνοι του είναι πολλοί ανάλογα με το στιλ και την προσωπικότητά σας. Έντονη δημοτικότητα έχουν οι bold αποχρώσεις αλλά ακόμα και οι πιο pastel, θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που θέλετε.

Orange

orange.jpg
Image source: @whowhatwear

Τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος έχουν κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μας από το περασμένο καλοκαίρι. Τη φετινή σεζόν έχουμε την ευκαιρία να τα εντάξουμε και πάλι στην καθημερινότητα και στα σύνολα μας. Πιο συγκεκριμένα, το πορτοκαλί θα απογειώσει ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση. Είμαστε σίγουρες ότι πολλές από εσάς διστάζετε να το επιλέξετε αλλά αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία. Για αρχή συνδυάστε ένα orange top μαζί με το τζιν παντελόνι σας ενώ για εσάς που θέλετε να πειραματίζεστε έχετε τη δυνατότητα να το διαλέξετε σε συνδυασμό με το κόκκινο και το φούξια για το απόλυτο colour blocking.

Bright yellow

bright-yellow.jpg

Ένα από τα χρώματα της χρονιάς μαζί με το γκρι, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Χρωμάτων της Pantone. Θα τολμήσουμε να σας αποκαλύψουμε ότι είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Θα το συναντήσετε σε όλα τα σχέδια, γεγονός που το κάνει πάρα πολύ πρακτικό και ευέλικτο. Ένα άλλο θετικό, το οποίο το κατατάσσει στις πρώτες θέσεις των επιλογών μας είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί με πάρα πολλές άλλες αποχρώσεις. Ταιριάζει εξίσου ωραία με φωτεινές, όπως το γαλάζιο αλλά και πιο σκούρες όπως το καφέ. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ τόσο σε ενδύματα όσο και αξεσουάρ, γι’ αυτό μη χάνετε άλλο χρόνο για να «γευτείτε» τη μαγεία του.

Earthy tones

Οι γήινες αποχρώσεις θεωρούνται must ανεξαρτήτως εποχής. Τις είδαμε να κυριαρχούν στις πασαρέλες για το φθινόπωρο/χειμώνας 2021 αλλά έχετε τη δυνατότητα να τις εντάξετε στις εμφανίσεις σας από τώρα. Προτιμήστε το χακί, τις αποχρώσεις του μπεζ αλλά και το καφέ για «ήρεμα» και «επίγεια» σύνολα. Μπορείτε να τα φορέστε ξεχωριστά αλλά και μαζί για να δημιουργήσετε τα απόλυτα total neutrals looks.

Multicolours

multicolour.jpg

Δε θα μπορούσαμε να μην δώσουμε την ευκαιρία και στους maximalists να απογειώσουν την εικόνα τους. Χρησιμοποιήστε τα πολλά και διαφορετικά χρώματα για να δώσετε μία ανανέωση στο στιλ σας αλλά και να «εκτοξεύσετε» τη διάθεση και την ψυχολογία σας στα ύψη. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε είτε συνδυάζοντας πολλά κομμάτια, διαφορετικών χρωμάτων, είτε επιλέγοντας ένα, το οποίο θα έχει έντονα μοτίβα με όμορφους συνδυασμούς αποχρώσεων. Ένα maxi, αέρινο φόρεμα είναι αυτό που χρειάζεστε.