fbpixel

Search icon
Search
Τα μυστικά για να φορέσετε με τους πιο update τρόπους τα τζιν σας
STYLING TIPS

Τα μυστικά για να φορέσετε με τους πιο update τρόπους τα τζιν σας

Χαρίστε ανανέωση τόσο στην εμφάνιση όσο και στην ψυχολογία σας


Η ανάγκη για ανανέωση της εμφάνισής μας είναι δεδομένη. Αυτό πολλές φορές έρχεται σε σύγκρουση με την επιλογή μας για τη δημιουργία μία κλασικής και διαχρονικής γκαρνταρόμπας. Σ’ αυτό το σημείο λοιπόν θέλουμε να τονίσουμε ότι για να πετύχετε update looks δε χρειάζεται να επενδύετε συνεχώς σε καινούρια σχέδια. Μπορείτε απλά να δοκιμάσετε νέους συνδυασμούς στα ήδη υπάρχοντα κομμάτια σας.

Πρώτο στη λίστα των επιλογών μας είναι το τζιν παντελόνι. Καθημερινό, άνετο, ευέλικτο και με πολύ στιλ. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να του δώσετε το χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε ανάλογα με την περίσταση.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο hot right now μυστικά για να ανανεώσετε τις denim εμφανίσης σας!

Sporty

jeans-spring-3.jpg

Καθώς οι έξοδοί μας είναι περιορισμένες, πολλές φορές θέλουμε να δημιουργήσουμε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά ένα άνετο σύνολο, το οποίο όμως παράλληλα θα είναι και in fashion. Το πρώτο κομμάτι που μας έρχεται στο μυαλό αυτές τις στιγμές είναι το jean. Αν επιθυμείτε να αναδείξετε το sporty χαρακτήρα που κρύβει μέσα του δεν έχετε παρά να το συνδυάσετε με τα αθλητικά σας υποδήματα. Επιλέξτε white sneakers μαζί μ΄ένα λευκό πουκάμισο κι ένα δερμάτινο jacket. Για ακόμα πιο fashionable look προσθέστε ένα baseball hat.

Classy

d399c7133c78baad3b4753edee5ed76a.jpg
Image source: @whowhatwear

Διατηρώντας την «χαλαρή» του διάθεση αλλά προσθέτοντας και μία chic πινελιά για σύνολα που μπορείτε να τα παρουσιάστε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ένα straight leg denim pants μαζί μ’ ένα πιο formal top είναι ο συνδυασμός που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Φυσικά και μπορείτε να ολοκληρώσετε μ’ ένα blazer για πιο tailored styling. Όσον αφορά τα υποδήματα, μη διστάσετε να επιλέξετε high heels. Για όσο ακόμα το επιτρέπει ο καιρός, τα ψηλοτάκουνα μποτάκια είναι ο «ασφαλής» δρόμος. Παρόλα αυτά εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα ζευγάρι γόβες που αναδεικνύει τη θηλυκότητά μας.

Denim on denim

jeans-spring-5.jpg


Μία από τις τάσεις που ξεχωρίσαμε την προηγούμενη χρονιά και που όπως όλα δείχνουν θα έχει έντονη δημοφιλία και τους επόμενους μήνες. Το ταίριασμα δύο τζιν κομματιών απογειώνει αμέσως την εικόνα κάθε γυναίκας. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχουμε είναι να συνδυάσουμε το denim παντελόνι μας μαζί με το τζιν πουκάμισο. Κινηθείτε στις ίδιους χρωματικούς τόνους για μεγαλύτερη ασφάλεια. Αν σας αρέσουν οι πειραματισμοί τότε έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε patchwork designs, τα οποία συνδυάζουν διάφορους τόνους του τζιν υφάσματος.

Simplicity

jeans-spring-1.jpg
Image source: @whowhatwear

Για όλες εσάς που έχετε ως βασικό στοιχείο την απλότητα, τότε δε θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο σύνολο. Κυρίως οι πρώτοι μήνες της άνοιξης μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε κομμάτια και από το χειμώνα. Διατηρήστε ένα minimal style, «παντρεύοντας» το καθημερινό σας τζιν παντελόνι μ’ ένα λευκό cardigan ή ένα roll neck. Προσθέστε κοσμήματα για να δώσετε μεγαλύτερη λάμψη και ένταση στην εικόνα σας με διακριτικό τρόπο.

Office looks

jeans-spring-4.jpg

Πλέον δεν ισχύει ο κανόνας που «απαγόρευε» τα τζιν παντελόνια στις εμφανίσεις στο χώρο εργασίας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες και στα κομμάτια που θα το «συνοδεύουν». Ένα oversized blazer σε συνδυασμό με το λευκό t-shirt σας θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. «Παίξτε» με τα αξεσουάρ σας και απογειώστε τη classy αισθητική. Επιλέξτε μία tote bag αλλά και statement chunky loafers και παρουσιάστε μία εικόνα που πολλές γυναίκες θα θέλουν να μιμηθούν.