fbpixel

Search icon
Search
Must-haves: Τα φωτεινά χρώματα στις τσάντες που κυριαρχούν τη φετινή άνοιξη
THE LOOK

Must-haves: Τα φωτεινά χρώματα στις τσάντες που κυριαρχούν τη φετινή άνοιξη

Μία κίνηση αρκεί για να απογειώσει την εμφάνισή σας


Πλέον όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα αξεσουάρ έχουν μία πάρα πολύ σημαντική δυναμική στα σύνολα που επιλέγουμε. Τόσο τα υποδήματα όσο και οι τσάντες, διαδραματίζουν αντίστοιχα σημαντικό ρόλο με τα ενδύματα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι οι σχεδιαστές και οι διάσημοι οίκοι δίνουν τόσο μεγάλη βαρύτητα σ’ αυτά τα κομμάτια.

Όσον αφορά τις τσάντες εκτός από τα σχέδια που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, τα χρώματα αποτελούν κι αυτά με τη σειρά τους σημαντικό στοιχείο για πετυχημένα και ολοκληρωμένα items. Θα μπορούσαμε να πούμε λοιπόν, ότι είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Ποια είναι όμως τα colour trends που θα δώσουν στιλ και πνοή ανανέωσης τόσο στην τσάντα σας όσο και γενικότερα στην εμφάνισή σας; Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, ανακαλύψτε τα και ξεχωρίστε αυτό που σας ταιριάζει.

Green

green-bag.jpg
Bottega Veneta, Chloé

Αν και την περασμένη χρονιά είχαν κυριαρχήσει τα παστέλ, τώρα παρατηρούμε ότι οι έντονες αποχρώσεις είναι αυτές που κερδίζουν το ενδιαφέρον μας. Μία από αυτές είναι το πράσινο, για το οποίο μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ευθύνεται ο ιταλικός οίκος Bottega Veneta. Οι πράσινες τσάντες κυριάρχησαν χωρίς καμία υπερβολή σε όλη τη συλλογή του οίκου για την περίοδο φθινόπωρο 2020 αλλά όπως είδαμε αυτή η δυναμική παρουσία συνεχίστηκε και στην Spring/Summer collection 2021 με απόλυτη επιτυχία. Είναι μία εύκολη εναλλακτική για να ξεφύγετε από τα κλασικά όπως το μαύρο ή το καφέ αλλά και να μυηθείτε στην έντονη χρωματική παλέτα των αξεσουάρ.

Bubblegum pink

pink-bag.jpg
Maison Valentino, Fendi

Είναι πλέον γνωστό ότι το ροζ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τη σεζόν που διανύουμε. Το έχουμε συναντήσει σε όλες τις αποχρώσεις από τις πιο ανοιχτόχρωμες μέχρι τις πιο σκούρες. Όσον αφορά τις τσάντες όμως, αυτό που μας έχει κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον είναι το bubblegum pink. Για όσες λοιπόν από εσάς επιθυμείτε να πειραματιστείτε με τα αξεσουάρ σας αυτήν τη σεζόν, μη διστάσετε να δοκιμάσετε αυτό το εντυπωσιακό χρώμα, το οποίο το συναντήσαμε πολύ στις πασαρέλες όπως στους οίκους Valentino, Fendi και Tod’s. Θα χαρίσει την απαραίτητη ένταση ακόμα και στο πιο «βασικό» σας σύνολο.

Saffron

yellow-bag.jpg
Kwaidan editions, Tod's

Αν και το φωτεινό κίτρινο είναι ένα από τα δύο χρώματα της χρονιάς, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Χρωμάτων της Pantone, η απόχρωση του σαφράν ήταν λίγο απροσδόκητη και κυρίως στον κόσμο των τσαντών. Παρόλα αυτά είμαστε πολύ ενθουσιασμένες για την εμφάνιση νέων πραγμάτων που μας βοηθούν να ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα. Αν λοιπόν θέλετε να χαρίσετε αισιοδοξία και φωτεινότητα στο σύνολό σας, καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας πρέπει να επιλέξετε αυτήν τη «ζωντανή» απόχρωση του κίτρινου. Πολλοί σχεδιαστές όπως οι Simon Miller και Tod’s έχουν «αγκαλιάσει» το σαφράν και έχουν απογειώσει τα bag designs.

Red

red-bag.jpg
Fendi, Isabel Marant

Aν επιθυμείτε να δημιουργείτε «φλογερές» εμφανίσεις, γεμάτες ένταση και δυναμική τότε, μία κόκκινη τσάντα δεν πρέπει να λείπει. Το συγκεκριμένο χρώμα, έχει τη δυνατότητα να συνδυαστεί με πολλά ακόμα κι αυτό του χαρίζει μία μεγαλύτερη ευελιξία και πρακτικότητα. Αντικαταστήστε τις μαύρες τσάντες σας και μαγνητίστε τα βλέμματα με μία μόλις κίνηση.

Orange

tangerine-bag.jpg
Coperni, Charlotte Knowles

Παραμένοντας στις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο πορτοκαλί. Ήταν μία από τις σημαντικότερες τάσεις της περασμένης χρονιάς αλλά όπως όλα δείχνουν συνεχίζει να είναι ιδιαιτέρως ισχυρό και τη φετινή άνοιξη. Μπορεί να σας φαίνεται τολμηρό και εκκεντρικό αλλά θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε σε πόσες εμφανίσεις θα σας συνοδεύσει η πορτοκαλί σας τσάντα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο μανταρινί.

Chartreuse

chartreuse-bag.jpg
Maison Valentino, Tod's

Σε μία αναφορά στο Γαλλικό λικέρ, το chartreuse έφτασε πολύ διακριτικά να αποτελεί μία βασική τάση, κυρίως στις τσάντες. Το ανοιχτό αυτό πράσινο, που κρύβει και λίγο κίτρινο μέσα του, θα σας δώσει την εναλλαγή και την ανανέωση που όλες λίγο-πολύ αναζητάτε. Αν λοιπόν ψάχνετε το σχέδιο εκείνο που κάνει τη διαφορά στη συλλογή των αξεσουάρ σας τη φετινή άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι, τότε σίγουρα αυτό είναι μία chartreuse bag. Σκεφτείτε πόσο τέλεια αντίθεση θα κάνει με τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα!