fbpixel

Search icon
Search
Θέλετε ευέλικτα & fashionable σύνολα; Με αυτά τα trouser designs θα το πετύχετε
TRENDS & CATWALKS

Θέλετε ευέλικτα & fashionable σύνολα; Με αυτά τα trouser designs θα το πετύχετε

Τα παντελόνια που κάθε fashion lover χρειάζεται τη φετινή σεζόν


Σίγουρα τα τζιν είναι μία από τις συχνότερες επιλογές μας. Παρόλα αυτά θέλουμε το στιλ μας να έχει εναλλαγές, παράλληλα να «πειραματιζόμαστε» με την εικόνα μας και σίγουρα να ακολουθούμε τις τάσεις. Τα ευέλικτα σύνολα είναι ο πιο βασικός κανόνας για τη φετινή άνοιξη. Καθώς οδεύουμε όλο και περισσότερο προς τη λήξη του lockdown, οι εμφανίσεις μας γίνονται όλο και πιο συχνές, οπότε χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ποικιλία. Τα παντελόνια είναι key-item της γκαρνταρόμπας μας κι εμείς θέλουμε να έχουμε μία πλήρως ενημερωμένη συλλογή.

Μια ματιά στα πιο hot right now trends, τα οποία πρέπει να αποκτήσετε asap!

Wide leg

pants-4.jpg

Έχουμε παρατηρήσει ότι οι φαρδιές γραμμές όχι μόνο στα παντελόνια αλλά στην πλειοψηφία των ενδυμάτων μας έχουν μία πολύ έντονη παρουσία τη φετινή σεζόν. Κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών αντιληφθήκαμε ότι τα wide leg jeans είναι το σχέδιο που χρειάζεται κάθε γυναίκα. Για να πάμε το στιλ μας ένα «βήμα παρακάτω» επιλέγουμε αυτό το σχέδιο και στα υφασμάτινα παντελόνια. Ιδανικά για tailored εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συνδυάστε το απλά μ’ ένα t-shirt κι ένα blazer και είστε έτοιμες για σύνολα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον με την απλότητά τους.

Flared

pants-1.jpg
Image source: @fashionmagazine

Για να παρουσιάσουμε φανταστικές εικόνες δε χρειάζεται να έχουμε καλλίγραμμα σώματα. Έχει έρθει η στιγμή να αφήσουμε αυτές τις αντιλήψεις στην άκρη. Υπάρχουν κομμάτια, τα οποία κολακεύουν υπέροχα το σώμα μας. Ένα από αυτά είναι χωρίς δεύτερη σκέψη τα flared pants. Η άνοιξη μας δίνει την ευκαιρία να τα επιλέξουμε σε έντονες αποχρώσεις που θα «κλέψουν» την παράσταση. Λατρεύουμε την φούξια εκδοχή της Giovanna Battaglia, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα total pink look, το οποίο αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Για πιο φωτεινές εμφανίσεις επιλέξτε λευκά αξεσουάρ. Όσο μεγαλύτερη είναι η καμπάνα τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα.

Leather bermuda

pants-2-1.jpg

Έχουμε μιλήσει επανειλημμένα τη δυναμική που έχουν τα δερμάτινα κομμάτια, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ανεξαρτήτως εποχής. Αυτή λοιπόν η δυναμική θα συνεχίσει να κυριαρχεί και κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων αλλά και των καλοκαιρινών μηνών. Καθώς όμως πρόκειται για ένα από τα πιο ζεστά υφάσματα, η leather Bermuda είναι το σχέδιο που έχουμε ανάγκη. Αποτελεί ένα key-item, διότι μπορείτε να τη φορέσετε όλη την ημέρα και να πάρει το χαρακτήρα που εσείς θέλετε. Μας αρέσει πολύ να τη βλέπουμε μαζί με ψηλοτάκουνα σανδάλια που κολακεύουν υπέροχα τα πόδια. Φυσικά μπορείτε να τη συνδυάσετε και με τα αθλητικά σας υποδήματα για πιο casual outfits.

Culottes

pants-3.jpg


Οι παντελόνες ή αλλιώς culottes αποτελούν εδώ και πολλές σεζόν must have items της άνοιξης και του καλοκαιριού. Η αέρινη γραμμή τους ταιριάζει υπέροχα στις πιο ηλιόλουστες εποχές του έτους. Θα τις βρείτε τόσο σε τζιν όσο και σε υφασμάτινες εκδοχές. Αν θέλετε να τις φορέσετε από τώρα μπορείτε να τις συνδυάσετε με chunky sole boots και cardigans. Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει και δε θα μπορείτε να την αποχωριστείτε.

Printed

pants-5.jpg
Image source: @whowhatwear

Ίσως πολλές από εσάς να διστάζετε να φορέσετε παντελόνια με μοτίβα. Εμείς σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε, διότι είμαστε σίγουρες ότι θα τα λατρέψετε. Μπορείτε να κινηθείτε σε έντονες επιλογές με φωτεινά χρώματα και μοτίβα, ενώ έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πιο minimal designs. Η ανανέωση που θα σας χαρίσουν είναι μοναδική, γι αυτό μη χάνετε χρόνο και ξεκινήσετε από τώρα την έρευνά σας.