fbpixel

Search icon
Search
Trend alert: Τα σχέδια στις φούστες που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες
TRENDS & CATWALKS

Trend alert: Τα σχέδια στις φούστες που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες

Και που θα «ερωτευτείτε» με την πρώτη ματιά


Η σεζόν, η οποία διανύουμε είναι γεμάτη από υπέροχα σχέδια, φωτεινά χρώματα και κομμάτια που μπορούν να τα επιλέξουν όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας και στιλ, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ίσως γι’ αυτόν τον ενθουσιασμό ευθύνεται η έντονη θέληση και η ανάγκη για την επιστροφή στις εξόδους μας αλλά και στα ποικιλόμορφα σύνολα που μας έχουν λείψει τόσο πολύ. Έχει έρθει η στιγμή να ξεφύγουμε από το loungewear style που έχει γίνει κανόνες τους τελευταίους μήνες όσο άνετο κι αν είναι.

Η άνοιξη αλλά και οι μήνες που θα ακολουθήσουν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσετε μία ευκαιρία στις φούστες. Έχουν αρχίσει να έχουν έντονη παρουσία στην εμφάνιση μας εδώ κι ένα χρόνο περίπου και η προηγούμενη καλοκαιρινή περίοδος ήταν αυτή που εκτόξευσε τη δημοφιλία τους στα ύψη.

Ποια είναι τα σχέδια που θα κυριαρχήσουν τη φετινή σεζόν και τα οποία δεν πρέπει να λείπουν σε καμία περίπτωση από τη συλλογή σας; Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα!

Denim skirt

skirts-trend4.jpg
Image source: @elle

Η ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσετε το τζιν παντελόνι σας. Θα τη συναντήσετε σε όλα τα χρώματα από το κλασικό blue jean μέχρι άσπρη ή μαύρη εκδοχή. Λόγω της εποχής σας προτείνουμε να επιλέξετε τις πιο φωτεινές και ανοιχτόχρωμες εκδοχές. Μπορεί να σας συνοδεύσει σε πλήθος εμφανίσεων από casual πρωινά σύνολα με t-shirts και αθλητικά υποδήματα μέχρι office looks μαζί με button up shirts και loafers ή chunky sole boots. Εμείς επιλέγουμε το midi μήκος για μία πιο classy & chic αισθητική.

Knit skirt

skirt-trend-5.jpg
Image source: @whowhatwear

Τα πλεκτά φορέματα αποτέλεσαν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για το φθινόπωρο. Παραμένοντας στην ίδια φιλοσοφία και διατηρώντας αυτήν την αίσθηση άνεσης, γι΄ αυτήν τη σεζόν την σκυτάλη την παίρνουν οι πλεκτές φούστες. Λατρεύομε να τις συναντάμε σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως είναι το μπεζ. Έχετε τη δυνατότητα να τις φορέσετε ξεχωριστά μ’ έλα top ή σα σετ μαζί με την πλεκτή μπλούζα στην ίδια απόχρωση και στιλ. Όποια επιλογή κι αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα «κερδίσει» μία από τις πρώτες θέσεις στη ντουλάπα σας.

Mini skirt

skirt-trends-3.jpg


Για πολλές μπορεί να μην αποτελεί μία συχνή επιλογή. Παρόλα αυτά εμείς πιστεύουμε ότι έφτασε η στιγμή να τους δώσετε μία ευκαιρία και δε θα το μετανιώσετε. Αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να αναδείξετε τη θηλυκότητα σας αλλά και να της δώσετε το χαρακτήρα που εσείς θέλετε. Για όσο το επιτρέπει ο καιρός και η θερμοκρασία μπορείτε να τη συνδυάσετε μ’ ένα φωτεινό πουλόβερ. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε να τη φορέσετε ως μία από τις μεγαλύτερες και μοντέρνες τάσεις της χρονιάς, τα skirt suits. «Παίξτε» με το αξεσουάρ για περισσότερο styling, όπως μία ζώνη στη μέση.

Wrap skirt

skirt-trends-2.jpg

Αν και πολλές γυναίκες αποφάσισαν να τις αφήσουν στην άκρη για την ανοιξιάτικη σεζόν, εμείς δε μπορούμε να μην την αναφέρουμε και να μη σας την προτείνουμε. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να χαρίσετε ανανέωση στην εικόνα σας. Για να της δώσετε μία πιο μοντέρνα πινελιά στρέψτε το ενδιαφέρον σας στα μοτίβα, όπως είναι το καρό ή ακόμα και το floral αλλά και οι ρίγες που θεωρούνται must για την άνοιξη.

Cut out skirts

skirt-trends-1.jpg
Image source: @annelauremais

Τα αναφέραμε στις τάσεις των φορεμάτων αλλά και κοψίματα ή αλλιώς τα cut out αποτελούν ένα microtrend που θα κυριαρχήσει και στις skirt trends. Είμαστε σίγουρες ότι πολλές θα διστάσετε να τις δοκιμάσετε αλλά μην αφήνετε τις ευκαιρίες να χάνονται. Αναδεικνύουν το sexiness κάθε γυναίκας που επιλέγει να τη φορέσει με πολύ διακριτικό τρόπο. Ξεκινήστε να κάνετε την έρευνα σας από τώρα έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένες για τα πιο μοντέρνα σύνολα που θα απογειώσουν την εικόνα σας.