fbpixel

Search icon
Search
Off to Greece: Οι celebreties που κατέφθασαν στην Ελλάδα για τις διακοπές τους
PEOPLE & MOMENTS

Off to Greece: Οι celebreties που κατέφθασαν στην Ελλάδα για τις διακοπές τους

Influencers και προσωπικότητες της μόδας λένε «ναι» στο ελληνικό καλοκαίρι


Γι' άλλη μια χρονιά, η χώρα μας φαίνεται πως αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τις καλύτερες summer holidays, ακόμη και για τους πιο επιδραστικούς celebrities. Άλλο ένα καλοκαίρι που παραμένουν πιστοί στην επιλογή τους, μιας και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν συνηθίζουν να επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά ξανά και ξανά. Νέες αφίξεις στα ελληνικά εδάφη μάς απασχολούν τις τελευταίες ημέρες, ενώ οι φωτογραφίες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των media αποδεικνύουν την αγάπη των πιο λατρεμένων stars προς την Ελλάδα, διαφημίζοντάς την με τον καλύτερο τρόπο.

Οι διακοπές στην Ελλάδα έχουν μετατραπεί σε παγκόσμιο trend!

Zina Charkoplia

297434532-595029785540830-8132438588026520440-n.jpg

Μαγεμένη από την ομορφιά της Ελλάδα, η διάσημη influencer με τους 294k followers στο Instagram, Zina Charkoplia, βρίσκεται εδώ και μέρες στη χώρα μας, και συγκεκριμένα στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Η ίδια μοιράζεται στιγμές των διακοπών της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, ενώ χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως το «σπίτι της». Μέσα από τα καθημερινά posts της, μας χαρίζει έμπνευση για υπέροχα island looks, όπως μόνο εκείνη ξέρει να δημιουργεί, ενώ παράλληλα απολαμβάνει τοπικές γεύσεις σε πολυτελή εστιατόρια, καθώς και την αυθεντική φιλοξενία των νησιών.

Caroline de Maigret

befunky-collage-28.jpg

Μοντέλο, παραγωγός και fashion expert, η Caroline de Maigret κατέφθασε αυτές τις ημέρες στα ελληνικά εδάφη, προκειμένου να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της στις Κυκλάδες. Ως λάτρης της χώρας μας, δημοσιεύει τις δικές της μοναδικές φωτογραφίες με τον καταγάλονο ελληνικό ουρανό και τις κρυστάλλινες παραλίες. Η κομψότητα που αποπνέει είναι πραγματικά ασύλληπτη, γι' αυτό και οι fans της περιμένουν με ανυπομονησία τη στιγμή που η ίδια θα αναρτήσει post με κάποιο από τα vacation looks της!

Cordelia de Castellane

297380136-122057973897821-6951667132320763693-n.jpg

Με καταγωγή από την Κέρκυρα και την Αθήνα, η καλλιτεχνική διευθύντρια των Dior Maison και Baby Dior, Cordelia de Castellane, επιστρέφει συνεχώς στην Ελλάδα. Μετά την Αθήνα, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις βουτιές της, στην οποία έγραψε: "I had to match my nails to my country". Το ταξίδια της στα ελληνικά νησιά μοιράζεται και μέσω των stories της, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει αποκαλύψει το location όπου βρίσκεται. Η αγάπη της για τη χώρα της, την Ελλάδα, γίνεται ξεκάθαρη μέσα από κάθε εικόνα και μέσα από τα λόγια με τα οποία τη συνοδεύει.

Claudia Schiffer

297084372-565169551750911-4725010961417967596-n-1.jpg

Η Claudia Schiffer είναι το πρόσωπο για το οποίο όλη η Ελλάδα μιλά τις τελευταίες ημέρες! Το super model βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι, ενώ μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αναδεικνύει όλη την ομορφιά του τόπου. Η ίδια απολαμβάνει τη βόλτα της μ' ένα σκάφος και στο ορίζονται φαίνεται το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Όσο για την εμφάνισή της, τη θαυμάζουμε χάρη στο maxi λευκό φόρεμα που επέλεξε, διατηρώντας τη φυσική ομορφιά της στο κεφάλι.

Donatella Versace

donatella-versace-c-768x480.jpg

Μπορεί ακόμη να μην έχει κυκλοφορήσει κάποια επίσημη φωτογραφία της -πέρα από αυτές των paparazzi-, αλλά η είδηση πως η Donatella Versace βρίσκεται στην Ελλάδα κάνει τον γύρω του εγχώριου διαδικτύου. Αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές της πιο ξέγνοιαστη από ποτέ στη γοητευτική Ύδρα, κάνοντας -μεταξύ άλλων- βόλτες με σκάφος, έχοντας στο πλευρό της φίλους και συνεργάτες.