fbpixel

Search icon
Search
Οι Α-list celebrities που απολαμβάνουν τώρα τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα
PEOPLE & MOMENTS

Οι Α-list celebrities που απολαμβάνουν τώρα τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα

Πολλές λαμπερές προσωπικότητες παγκοσμίου φήμης επιλέγουν τη χώρα μας


Γι' άλλη μια φορά, η χώρα μας φαίνεται πως αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τις καλύτερες summer holidays, ακόμη και για τους πιο επιδραστικούς celebrities. Άλλο ένα καλοκαίρι που παραμένουν πιστοί στην επιλογή τους, μιας και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν συνηθίζουν να επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά ξανά και ξανά. Νέες αφίξεις στα ελληνικά εδάφη μάς απασχολούν τις τελευταίες ημέρες, ενώ οι φωτογραφίες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των media αποδεικνύουν την αγάπη των πιο λατρεμένων stars προς την Ελλάδα, διαφημίζοντάς την με τον καλύτερο τρόπο.

Ας δούμε ποιοι είναι οι celebrities που κατέφθασαν στη χώρα μας για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους!

Ευγενία Νιάρχου

befunky-collage66.jpg

Με μια εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου Versace πόζαρε στα ελληνικά εδάφη η κληρονόμος κι εγγονή του Σταύρου Νιάρχου, Ευγενία Νιάρχου. Η ίδια βρέθηκε στη χώρα μας με αφορμή τη βάφτιση πραγματοποίησαν οι Peter Dundas και Evangelo Bousis για τα δύο παιδιά τους, Αλέξιο κι Ελένη, στην οποία έγινε νονά. Παρέμεινε στην Ελλάδα για τις διακοπές της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εδώ γιόρτασε και τα γενέθλιά της στις 15 Ιουλίου, που έκλεισε τα 36 της χρόνια. Για τη σημαντική αυτή μέρα επέλεξε να δειπνίσει με τους αγαπημένους της.

Margherita Missoni

befunky-collage67.jpg

Από τη Μύκονο μέχρι την Πάρο, η κολλητή της Ευγενίας Νιάρχου, είναι μια εξίσου λαμπερή προσωπικότητα που περπάτησε στα καλντερίμια των ελληνικών νησιών και κολύμπησε στα καταγάλανα νερά μας. Η ίδια και η παρέα τους απόλαυσαν τις τοπικές γεύσεις και χάρισαν ultra fashionable εμφανίσεις στην παραλία, αλλά και summer night looks. Η χαρά και η αγάπη της για τη χώρα μας είναι χαραγμένη σε κάθε post της στο Instagram από την παραμονή της στην Ελλάδα.

Christy Turlington

befunky-collage68.jpg

Το 53χρονο topmodel με το υπέροχο σώμα και το γεμάτο λάμψη πρόσωπο, Christy Turlington, βρέθηκε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Μαζί με την οικογένειά της ήταν καλεσμένοι του Χρύσανθου Πάνα σε νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, όπου μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από την ξεχωριστή βραδιά, τιμώντας τα coffee table books τού ίδιου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η οικογένεια απόλαυσε το δείπνο της μ' ελληνικά πιάτα, διασκέδασε με τη μουσική αλλά και ένα ένα εντυπωσιακό show με πυροτεχήματα. Μαζί τους ήταν το μοντέλο Kara Young με τον σύζυγό της Peter Georgiopoulos και τον γιο τους Constantine, η ηθοποιός Άλκηστις Πουλοπούλου και ο Λεωνίδας Βροντίσης.

Amanda Holden

befunky-collage69.jpg

Τις τελευταίες ημέρες, η Amanda Holden απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τη βρετανική "The Sun", η Holden έχει έρθει οικογενειακώς στην Ελλάδα, καθώς χαλαρώνει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μαζί με τον μουσικό παραγωγό σύζυγό της Κρις Χιουτζ και τις δύο κόρες τους. Προτού έρθει στη χώρα μας η 53χρονη είχε κάνει μια σύντομη στάση στην Ιταλία, όπου είδε από κοντά τις ομορφιές της Σικελίας. Το καλλίγραμμο σώμα της «έριξε» το Instagram, κάνοντας του πάντες να μιλούν για το sexiness που αποπνέει.

Κεντρική φωτογραφία: @mmmargherita, @venyxworld