fbpixel

Search icon
Search
Jennifer Lopez: Τα 7 μυστικά της για λαμπερό δέρμα
BEAUTY PEOPLE

Jennifer Lopez: Τα 7 μυστικά της για λαμπερό δέρμα

Η star που πάντα μοιράζει τις δικές «συνταγές» για μια głowy εμφάνιση


Η λάμψη της J.Lo είναι πραγματική. Και ενώ η ηθοποιός και τραγουδίστρια είναι πάντοτε στην επικαιρότητα, δεν είναι λίγοι αυτοί που από την χρονιά του 2020 - στο Super Bowl - αλλά και μετά την επανασύνδεσή της με τον Ben Affleck θεωρούν ότι έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της. Με την ίδια να λέει ότι το «κλειδί» για την glowy επιδερμίδα της είναι στην πραγματικότητα ο ύπνος, εμείς καταφέραμε και συγκεντρώσαμε όλα όσα έχει αναφέρει σε παλαιότερες συνεντεύξεις κι είμαστε βέβαιες ότι ακολουθώντας τα παρακάτω μαγικά βήματα, θα αποκτήσετε κι εσείς αυτήν την πολυπόθητη λάμψη. 

jennifer-lopez-2.jpg

1. Χρησιμοποιεί SPF καθημερινά από τότε που ήταν έφηβη

Η J.Lo εφαρμόζει αντηλιακή προστασία στο δέρμα της κυριολεκτικά από τότε που ξεκίνησε την επαφή της με το μακιγιάζ. «Χρησιμοποιώ αντηλιακό ως ενυδατική κρέμα από τα 18 μου περίπου», είπε η ίδια στο Women Health. Ένας δερματολόγος που επισκέφτηκε εκείνη την εποχή μοιράστηκε αυτήν τη συμβουλή μαζί της και την ακολούθησε πιστά. «Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά που μπορώ να πω σε όλους όσους δεν παίρνουν αρκετά σοβαρά το γεγονός ότι το δέρμα υφίσταται "ζημιές" από τον ήλιο, αλλά και από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Αυτό το tip μπορεί να κάνει πραγματική διαφορά!»

2. Το ελαιόλαδο είναι το αγαπημένο συστατικό ομορφιάς της οικογένειάς της

Όλη η συλλογή J.Lo Beauty βασίζεται σε ένα οικογενειακό μυστικό της μητέρας και της θείας της: Το ελαιόλαδο. «Είναι κάπως σαν το μυστικό συστατικό της φύσης που απλώς δεν χρησιμοποιούμε αρκετά», λέει η Lopez. Το κύριο συστατικό για ολόκληρη τη σειρά της είναι ένας συνδυασμός σκουαλενίου που προέρχεται από ελιά, ελαιόλαδο που έχει υποστεί ζύμωση, εκχύλισμα φύλλων ελιάς και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Συνιστά επίσης τη χρήση του για ενυδάτωση του δέρματος, για τα μαλλιά καθώς και για αντιοξειδωτική προστασία. 

jennifer-lopez-1.jpg

3. Λατρεύει τις sheet masks

Πριν από κάθε σημαντική εκδήλωση, η J.Lo περιποιείται με sheet masks το πρόσωπό της. «Απλώς με κάνει να νιώθω ότι έχω πάει να κάνω μια περιποίηση προσώπου», είπε. Όμως, παραδέχεται, «γλιστρούν από το πρόσωπο» και γι' αυτό σχεδίασε μια συσφικτική μάσκα με θηλιές για τα αυτιά, ώστε να τις κρατάει σταθερές. «Είναι σαν ένα μικρό λίφτινγκ προσώπου σε μια μάσκα»! 

4. Τα συμπληρώματα είναι το κλειδί για το δέρμα της

Για τη J.Lo, δεν μπορείτε να έχετε ένα υπέροχο, νεανικό δέρμα και δυνατά μαλλιά εάν δεν αντιμετωπίζετε την ομορφιά ως μέρος της εσωτερικής σας υγείας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει συμπεριλάβετε μια βιταμίνη ή ένα συμπλήρωμα στην καθημερινή σας ρουτίνα. «Οι φλεγμονές προκαλούν τα περισσότερα προβλήματα», είπε στο WH. Το δικό της συμπλήρωμα χρησιμοποιεί το ίδιο σύμπλεγμα ελιάς που υπάρχει και στην υπόλοιπη σειρά της J.Lo Beauty, δίνοντας στα μαλλιά και τα κύτταρα του δέρματος θρεπτικά υγιή λιπαρά. «Η φιλοσοφία είναι να δράσεις από μέσα προς τα έξω», υποστηρίζει. 

5. Ακολουθεί μια «καθαρή» διατροφή 

Όπως πολλές celebrities, αποδίδει τα εύσημα για το λαμπερό δέρμα της σε μια καθαρή διατροφή και στο άφθονο νερό. «Συγγνώμη, αλλά είναι αλήθεια! Νομίζω ό,τι το να πίνω πολύ νερό και να καταναλώνω φρέσκα τρόφιμα με πολλά φρούτα και λαχανικά παίζει τον ρόλο του στην ποιότητα του δέρματος μου», έχει πει η Lopez στο People.

jennifer-lopez-4.jpg

6. Αποφεύγει το κάπνισμα και το αλκοόλ

«Πραγματικά κάνω όλα όσα πρέπει. Ξεκουράζομαι, 8 έως 10 ώρες, δεν πίνω και δεν καπνίζω. Ζω με άλλα λόγια μια πολύ υγιεινή ζωή»! Κατανοούμε λοιπόν, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η απουσία κακών συνηθειών από την καθημερινότητά μας, οι οποίες μπορεί να μην δείχνουν άμεσα τις βλαβερές συνέπειές τους, ωστόσο γίνονται εμφανείς σε βάθος χρόνου. 

7. Κάνει την πρακτική του mindfulness 

H θετική της στάση απέναντι στη ζωή φαίνεται ακόμα και από το γεγονός ότι έχει επιτύχει στην καριέρα της. Αλλά η J.Lo δε σταματά εκεί. Η ίδια θεωρεί πως η επιτυχία και η ομορφιά είναι μια κατάσταση του νου. «Σίγουρα πιστεύω ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα - πρέπει να κρατάς το μυαλό, την ψυχή, το σώμα και το πνεύμα σου σε συγχρονισμό. Πιστεύω ακράδαντα στον διαλογισμό και όταν είσαι χαρούμενος και νιώθεις χαρά και αγάπη, εκπέμπεις ομορφιά», έχει πει η Lopez στο InStyle. Μάλιστα, καθημερινά επαναλαμβάνει κάποια affirmations: «Είμαι νέα και διαχρονική. Το λέω στον εαυτό μου κάθε μέρα. Ακούγεται κλισέ, αλλά δεν είναι: Η ηλικία είναι στο μυαλό. Κοιτάξτε την Jane Fonda