fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Fast Tan: Βρήκαμε το μυστικό για ηλιοκαμένη «πολυτελή» λάμψη στην επιδερμίδα σας

Το προϊόν της Anne Semonin που θα ανακαλύψετε στο ξεχωριστό κέντρο ευεξίας της πόλης, Vivant, χαρίζει μοναδικά αποτελέσματα


Fast Tan: Βρήκαμε το μυστικό για ηλιοκαμένη «πολυτελή» λάμψη στην επιδερμίδα σας

Η Anne Semonin, είναι πρωτοπόρος της εξατομικευμένης ρουτίνας περιποίησης δέρματος από το 1985. Τα φυσικά, vegan και πολυτελή προϊόντα που επινοούνται και δημιουργούνται στη Γαλλία συνδυάζουν αιθέρια έλαια, ιχνοστοιχεία, φυσικά ενεργά και καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά - όλα προσεκτικά επιλεγμένα για την υψηλή ποιότητα, την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και τη βιωσιμότητα τους. Τα καλλυντικά αυτά που θα βρείτε αποκλειστικά στο κέντρο ευεξίας της Θεσσαλονίκης, Vivant, δεν είναι μόνο μια «γιορτή» για τις αισθήσεις, αλλά δημιουργούνται για να προσφέρουν αξιοσημείωτη βελτίωση στο δέρμα. 

Σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση, το πρωτοπόρο "Glow" υπόσχεται μια πιο λαμπερή, φυσική, ηλιοκαμένη λάμψη. Ως βραβευμένο best-seller διαθέτει μία επαναστατική φόρμουλα, πλούσια σε premium ενεργά συστατικά που καλύπτει το δέρμα με ένα πέπλο από καθαρό χάλκινο χρώμα, προσφέροντας μία τέλεια καλοκαιρινή, ηλιοκαμένη φυσική και υγιή λάμψη. Και όλα αυτά επειδή το δέρμα σας είναι πολύτιμο.

screenshot-20220518-144520-instagram.jpg

Ιδανικό για εσάς

Αν αυτό που πραγματικά αναζητάτε είναι μια φυσική μαυρισμένη επιδερμίδα, χωρίς αυτόματο μαύρισμα, σολάριουμ ή έκθεση στον ήλιο, το "Glow" είναι η ιδανική λύση. Σε ελάχιστο χρόνο θα αποκτήσετε ηλιοκαμένο δέρμα, του οποίου την ένταση μπορείτε να «ρυθμίσετε» εκεί που επιθυμείτε σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Όσο για τους λεκέδες, αυτοί δεν υπάρχουν καθώς το προϊόν στεγνώνει άμεσα και δεν αφήνει υπολείμματα. Με διάρκεια που ρυθμίζετε από εσάς, καθώς μόλις πλυθείτε το χρώμα της επιδερμίδας σας επανέρχεται, το μόνο σίγουρο είναι ότι καθημερινά έχετε τον δικό σας σύμμαχο. 

 Natural glow

Natural glow

Glow, Anne Semonin, Vivant

BUY ME

Απλή εφαρμογή

Το μυστικό κρύβεται στη φόρμουλα δύο φάσεων που με μια απλή ανακίνηση ενεργοποιείται. Αφού το ψεκάσετε σε ένα βαμβάκι, το απλώσετε στην επιθυμητή περιοχή, μπορείτε να το εφαρμόσετε πάνω ή κάτω από οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα. Για πιο έντονο μαύρισμα, απλώστε επιπλέον στρώσεις του έως ότου επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το γεγονός πως δίνει φυσική και υγιή λάμψη χωρίς να αποτελεί ένα ακόμα εμπορικό self tan το κάνει ιδανικό καθώς δεν αφήνει ίχνη και λιπαρά υπολείμματα.

screenshot-20220518-144504-instagram.jpg

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε 

Τα εφέ λάμψης μαργαριταριού καλύπτουν την επιδερμίδα σας ενώ παράλληλα το δέρμα σας ενυδατώνεται με νερό πορτοκαλιάς. Μάλιστα, το "Glow" ενώ χαρίζει καλοκαιρινή εξωτική εμφάνιση καταπολεμά παράλληλα τα σημάδια του γήρατος. Τα κύρια συστατικά του που είναι το λάδι βερίκοκου, το λάδι Buriti, το έλαιο σπόρου τομάτας, το νερό Πορτοκαλιάς και οι σκόνες που αντανακλούν το φως και διoρθωτικά μικροπρίσματα προσφέρουν μεταξύ άλλων αντιοξειδωτικές δράσεις, αποκατάσταση βλαβών UV και παρέχουν στο δέρμα βασικές θρεπτικές ουσίες. Δοκιμάστε το για να αναδείξετε την πιο glowy πλευρά του εαυτού σας. Φυσικά, τα προϊόντα Anne Semonin, μαζί με τις αντίστοιχες υπηρεσίες θα τα βρείτε στο χώρο του Vivant, στη Θεσσαλονίκη.

Info: Καρόλου Ντηλ 18, Tηλ.: 231 325 2064, vivant.gr