fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Βρήκαμε τις 12 best sheet masks της αγοράς που καλύπτουν κάθε ανάγκη

Κάντε το δικό σας beauté στο σπίτι χωρίς συμβιβασμούς


Βρήκαμε τις 12 best sheet masks της αγοράς που καλύπτουν κάθε ανάγκη

Εκεί που ήταν μια απόλαυση μια φορά την εβδομάδα, οι μάσκες προσώπου αποτελούν πλέον βασικό στοιχείο της τακτικής –ακόμη και καθημερινής– ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας, παρέχοντας έναν τρόπο γρήγορης μετάβασης σε μια πιο λαμπερή, πιο φρέσκια επιδερμίδα. Η συμβουλή μας είναι αφού τις επιλέξετε να τις κρατάτε στο ψυγείο, καθώς οτιδήποτε παγωμένο βοηθά στη σύσφιξη ενός κουρασμένου, πρησμένου προσώπου. Εναλλακτικά, ρίξτε ένα σφραγισμένο φακελάκι με φύλλο μάσκας στο νερό του μπάνιου σας για να το ζεστάνετε πριν το χρησιμοποιήσετε, καθώς η ζεστή θερμοκρασία θα βοηθήσει στην απελευθέρωση της έντασης και θα ενισχύσει την κυκλοφορία για μια όμορφη, υγιή λάμψη. Όπως κι αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τη δική σας, εδώ είναι οι αγαπημένες μας μάσκες για να δοκιμάσετε τις επόμενες ημέρες. 

The products

Detox Clarifying Charcoal Mask, Vichy: Η 1η μάσκα αποτοξίνωσης από τη VICHY που αναζωογονεί την επιδερμίδα, ειδικά αυτήν που είναι εκτεθειμένη σε συνθήκες αστικής ρύπανσης, χωρίς να προκαλεί ξηρότητα. Εμπλουτισμένη με Άνθρακα από ηφαιστειογενή εδάφη που ενεργοποιείται φυσικά & μαγνητίζει τους ρύπους και τις τοξίνες, ενώ μικραίνει το μέγεθος των πόρων. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και αναζωογονημένη.

Super Aqua-Mask Intense Hydration Mask, Guerlain: Αυτή η μεταξένια μαλακή μάσκα φύλλων διαθέτει την πιο πρόσφατη προηγμένη τεχνολογία Aquacomplex, ένα συμπύκνωμα συστατικών που προάγει τη ροή του νερού στην καρδιά του δέρματος όταν είναι αφυδατωμένο.

Rénergie Multi-Lift Ultra, Lancome: Αυτή η καινοτόμος αντιγηραντική μάσκα προσώπου προσώπου με διπλά φύλλα περιτύλιξης είναι επικαλυμμένη με 20 γραμμάρια αντιρυτιδικής κρέμας και προσφέρει την ίδια συγκέντρωση εκχυλίσματος λιναρόσπορου που έχει η κρέμα προσώπου Rénergie Multi-Lift Ultra. Προσφέρει άμεσα σύσφιγξη, σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα.

Hydragenist Duo Mask, Lierac: Με τη δροσερή Gel υφή της, η μάσκα Hydragenist ενυδατώνει εντατικά δημιουργώντας ένα πέπλο στην επιδερμίδα από το οποίο απελευθερώνονται σταδιακά τα ενεργά συστατικά της. Ενισχύει τον δερματικό φραγμό για να περιορίσει την απώλεια νερού και να αφήσει το δέρμα να αισθάνεται άνετα και χωρίς σφίξιμο.

Thirst Trap Cocoon Mask, Wishful: Το Thirst Trap Cocoon Mask γεμάτο με ενυδατικά συστατικά για να δώσει στην επιδερμίδα σας ενυδάτωση και να τη διατηρήσει δροσερή! Με συστατικά όπως η Αλόη Βέρα και το Υαλουρονικό Νάτριο, τα οποία είναι εξαιρετικά για μια καταπραϋντική και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Acai Berry Mask, Foreo: Η μάσκα προσώπου Farm to Face Acai Berry είναι μέρος της πρώτης συλλογής μάσκας προσώπου διπλής χρήσης. Αυτή η μάσκα περιέχει acai, μια φυσική πηγή νεότητας και είναι γεμάτη με αντιοξειδωτικά που αποκαθιστούν και αναζωογονούν την όψη της επιδερμίδας. Σε συνδυασμό με τη συσκευή UFO™ ή με χρήση μόνη της, αυτή η μάσκα προσώπου ενυδατώνει και λειαίνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, τονώνει και αναζωογονεί το θαμπό, κουρασμένο δέρμα για μια νεανική, λαμπερή εμφάνιση.

 Black magic

Black magic

Detox Clarifying Charcoal Mask, Vichy, Attica

BUY ME
 Luxury in

Luxury in

Super Aqua-Mask Intense Hydration Mask, Guerlain, Sephora

BUY ME
 Smooth inside

Smooth inside

Rénergie Multi-Lift Ultra, Lancome, Attica

BUY ME
 Pink self

Pink self

Hydragenist Duo Mask, Lierac

SEE MORE
 Infinite beauty

Infinite beauty

Thirst Trap Cocoon Mask, Wishful, Sephora

BUY ME
 Firming effect

Firming effect

Acai Berry Mask, Foreo, Sephora

BUY ME

Prestige Firming Sheet Mask, Dior: Η Dior Prestige Regenerating Firming Tissue Mask σε κάθε εφαρμογή προσφέρει την ίδια ποσότητα ορού, ίση με ένα φιαλίδιο. Συμβάλλει εντατικά στην αναγέννηση και τη σύσφιξη του δέρματος. Αμέσως το περίγραμμα του προσώπου φαίνεται ξανασμιλευμένο. Τα χαρακτηριστικά γίνονται πιο ευδιάκριτα και το πρόσωπο ανορθωμένο. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της ταιριάζει απόλυτα στις καμπύλες του προσώπου χάρη στην υφασμάτινη υφή της που μοιάζει με σατέν πέπλο.

Stress Relief Eye Mask, Estee Lauder: Μια αναζωογονητική περιποίητική μάσκα 10 λεπτών για την περιοχή κάτω από τα μάτια. Νωπά μαξιλαράκια ενυδατώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα με στοχευμένα αντιστρες, ενάντια της κόπωσης, συστατικά όπως aloe vera και αγγούρι. Για όλους τους τύπους δέρματος.

Moisture Bomb + 2, Garnier: Υφασμάτινη μάσκα ενυδάτωσης προσώπου που προσφέρει στην επιδερμίδα σου εντατική ενυδάτωση μέσα σε 15 λεπτά! Εμπλουτισμένη με την ποσότητα ενός ορού* για να χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση. Και παράλληλα εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και ρόδι για αίσθηση φρεσκάδας και τόνωση της επιδερμίδας.

Mask, Glamglow: Μία μάσκα περιποίησης για την περιοχή του ντεκολτέ που ενυδατώνει, αναζωογονεί και φωτίζει μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές. Τα ισχυρά ενυδατικά συστατικά αυτής της μάσκας, όπως το Υαλουρονικό Οξύ και η προβιταμίνη Β, ενισχύουν και προσφέρουν λείανση, ενώ η καφεΐνη βοηθά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

A-Oxitive, Avene: Η Avène A-Oxitive Υφασμάτινη Μάσκα είναι μία μάσκα με προ-βιταμίνες C & E για δέρμα πιο λείο και πιο φωτεινό σε 10 λεπτά. Προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες, λειαίνει ρυτίδες & λεπτές γραμμές, ενυδατώνει & αναζωογονεί την επιδερμίδα και ενισχύει τη λάμψη της, εξασφαλίζοντας βέλτιστη διάχυση των συστατικών.

Bubblesheet Mask, Glamglow: Η Bubblesheet Mask 1 Sheet Mask είναι η νέα καθαριστική μάσκα που αφροποιείται! Ήρθε η ώρα για τους φαν του αφρού. Η Bubblesheet Mask είναι μια πρωτοποριακή υφασμάτινη μάσκα που μεταμορφώνεται σε πλούσιο αφρό 3D για να αφαιρέσει το μακιγιάζ και να καθαρίσει την επιδερμίδα σε βάθος. Αυτή η μάσκα με αποτοξινωτικά μικροσφαιρίδια και εκχύλισμα από πράσινο τσάι οξυγονώνει πραγματικά τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τέλεια επιδερμίδα σε 3 μόνο λεπτά, ενώ διασκεδάζετε!

 Golden me

Golden me

Prestige Firming Sheet Mask, Dior, Hondos Center

BUY ME
 Eyes on me

Eyes on me

Stress Relief Eye Mask, Estee Lauder, Attica

BUY ME
 2 in 1

2 in 1

Moisture Bomb + 2, Garnier, Attica

BUY ME
 Neck love

Neck love

Mask, Glamglow, Sephora

BUY ME
 Gentle ways

Gentle ways

A-Oxitive, Avene, Hondos Center

BUY ME
 Black power

Black power

Bubblesheet Mask, Glamglow, Hondos Center

BUY ME