fbpixel

Search icon
Search
Beach hairstyle: Eύκολα χτενίσματα για να είστε απόλυτα chic στην παραλία
HAIR & NAILS

Beach hairstyle: Eύκολα χτενίσματα για να είστε απόλυτα chic στην παραλία

Ποιος είπε ότι η μέρα στην παραλία δεν πρέπει να έχει style


Σχεδιάζετε μια διασκεδαστική μέρα στην παραλία ή ίσως είστε ήδη διακοπές; Πιθανότατα ψάχνετε για τα πιο χαριτωμένα χτενίσματα που θα σταθούν ενάντια στον ήλιο, τον άνεμο και το νερό. Όποιο και αν είναι το μήκος ή ο τύπος των μαλλιών σας - κοντά, μεσαία, μακριά, ίσια, κυματιστά ή σγουρά - θα θέλετε ένα στιλ που θα σας κρατά δροσερή, θα κάνει τις μπούκλες σας να μην μπλέκονται στο πρόσωπο σας και θα αποτρέψει τους κόμπους. Μην ψάχνετε άλλο: Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα χτενίσματα για την παραλία για να δοκιμάσετε το καλοκαίρι και όχι μόνο.

Fishtail Braid 

beach-braid.jpg

Το πλέξιμο των μαλλιών σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα κρατήσετε μακριά από το πρόσωπο σας και για να αποφύγετε τα μπερδέματα. Αυτή η μακριά fishtail πλεξούδα είναι υπέροχη και ιδανική για να αναδείξετε τους τόνους balayage σας.

Bantu Knots 

bantu-knots.jpg

Οι κόμποι bantu είναι ένα προστατευτικό χτένισμα που σχηματίζεται με το στρίψιμο από μικρά μέρη των μαλλιών σε μικρούς, στενούς κότσους. Είναι απόλυτα πρακτικό και εντελώς χαριτωμένο για μια μέρα στην παραλία.

Silky Scarf

6354798a80dc78a9e22847bcb2c27086.jpg

Δοκιμάστε να τραβήξετε τα μαλλιά σας προς τα πάνω σε ένα φωτεινό, μεταξένιο μαντήλι - είναι κομψό, εξαιρετικά απλό στην εκτέλεση και κρατά τα μαλλιά μακριά από το λαιμό και τους ώμους σας. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να προστατέψετε τα μαλλιά σας από τη φθορά του ήλιου και το ξεθώριασμα του χρώματος.

Ocean Hair Clips

hair-clips.jpg

Σας αρέσει να βρίσκετε αστερίες και κοχύλια στις παραλίες; Χρησιμοποιήστε τα για να πιάσετε τα μαλλιά σας δημιουργώντας ένα απόλυτα boho αποτέλεσμα.

High Pony

b7bfe2057b6e1f632154e4c91b5d2bbc.jpg

Αυτό είναι ένα υπέροχο χτένισμα που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε δροσεροί, και φυσικά να διαφοροποιηθείτε απόλυτα αφού θα έχετε “αγκαλιάσει” την πιο φυσική πλευρά σας. Απλώς δέστε τα μαλλιά σε μια ψηλή αλογοουρά και είστε έτοιμες. Αν δεν έχετε μπούκλες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σίδερο για μπούκλες για να αποκτήσετε αυτό το αποτέλεσμα.

Long Goddess Braids

lond-braids.jpg

Αν σας αρέσει να αφήνετε τα μαλλιά σας κάτω αλλά μισείτε να βουρτσίζετε τους κόμπους, δοκιμάστε αυτό το όμορφο πλεκτό χτένισμα. Αυτό είναι σίγουρο ότι προστατεύει τα μαλλιά σας από τον άνεμο και τους κυματισμούς, είναι πρωτότυπο ενώ σας διατηρεί απόλυτα καλοκαιρινές.

Double Dutch Pigtails

braids.jpg

Αυτές οι αξιολάτρευτες διπλές ολλανδικές πλεξούδες μπορούν να λειτουργήσουν για μακριά ή κοντά μαλλιά. Μπορείτε να τα πλέξετε μέχρι το τέλος ή μπορείτε να σταματήσετε στη λαιμόκοψη και να τα δέσετε σε χαλαρά κοτσιδάκια, όπως φαίνεται εδώ.

Colorful Headband

high-knot.jpg

Δώστε ένα ποπ χρώμα στην εμφάνιση σας με ένα λαμπερό μαντήλι. Είναι πολύ απλό αλλά κολακευτικό. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τα μαλλιά σας πίσω, ώστε να μην πέφτουν στο πρόσωπό σας τις ζεστές μέρες.