fbpixel

Search icon
Search
Oι πιο hot αποχρώσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι
HAIR & NAILS

Oι πιο hot αποχρώσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι

Δοκιμάστε χρώματα που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν


Κάθε νέα εποχή διαθέτει πάντα μια συναρπαστική προοπτική, και ιδιαίτερα όταν μιλάμε για το καλοκαίρι... Μεγαλύτερες νύχτες, cocktails δίπλα στη θάλασσα και μια εντελώς ανανεωμένη γκαρνταρόμπα είναι μόνο μερικά πράγματα που όλες περιμένουμε από τη summer season. Είναι, λοιπόν, η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για τα πιο ανανεωμένα και φρέσκα χρώματα μαλλιών που έχουν κατακλύσει ήδη το Instagram και το TikTok. Μέχρι στιγμής, οι πιο ενημερωμένες influencers ορκίζονται στο «παγωμένο» balayage με αποχρώσεις βανίλια, στο χάλκινο με ροδακινί τόνους αλλά και στο υπέροχο frosting. Αλλά ο πιο ζεστός καιρός εισάγει μια πληθώρα από λαμπερές, νέες αποχρώσεις - κι είναι βέβαιο ότι θα σας πείσουν δοκιμάσετε νέα μονοπάτια ομορφιάς. 

Golden-Hour Balayage

balayage.jpg
@irene.does.hair

Επηρεασμένα από το απαλό, χρυσαφένιο φως που λούζει την παραλία -αλλά και την πόλη- λίγο πριν από τη δύση του ηλίου, τα μαλλιά αυτά προσθέτουν μια λάμψη σαν φωτοστέφανο στις άκρες. Χάρη σε ένα συνδυασμό ελεύθερου balayage με ανταύγειες, τα μαλλιά αποκτούν μια χρυσαφένια διάσταση που τονίζει την υγεία και τη λάμψη τους. Αυτή η τάση μπορεί να λειτουργήσει σε όλους τους τύπους και τα χρώματα μαλλιών με διαφορετικούς συνδυασμούς. 

Creamy Curls

curly-hair.jpg
@curlseccentric

Αυτή η σεζόν έχει να κάνει με την επιστροφή σε πιο ζεστούς τόνους και οι creamy μπούκλες το πετυχαίνουν με τον καλύτερο τρόπο. Αυτός ο ξανθός χρωματισμός φέρνει το balayage σε δεύτερη μοίρα συνδυάζοντάς το με τις παραδοσιακές ανταύγειες. Ξεκινά από τη ρίζα και σταδιακά αυξάνεται προς τα άκρα για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Η απόχρωση είναι ιδανική για σγουρά μαλλιά καθώς έχει την ικανότητα να «χάνεται» ανάμεσα στις μπούκλες. Με άλλα λόγια αποτελεί ένα σύγχρονο hairstyle για να επιτύχετε ένα πιο ανάλαφρο look για το καλοκαίρι.

Burnt Copper

cuper-hair.jpg
@curlseccentric

Τα χάλκινα μαλλιά παραμένουν εδώ και γίνονται ακόμη πιο hot για το καλοκαίρι. Η πιο βαθιά καστανή απόχρωση σε σύγκριση με το φωτεινό πορτοκαλοκόκκινο έρχεται για να συμπληρώνει υπέροχα τους υποτόνους του δέρματος σας, είτε ανήκετε στις ψυχρές, είτε στις θερμές αποχρώσεις. Το burnt χάλκινο θα σας δώσει διάσταση, ένταση και φωτεινότητα ενώ θα αποτελέσει μια καλή μετάβαση από το ξανθό στα πιο σκούρα χρώματα. 

Iciest White

iced-blonde.jpg
@michellethompsonhair

Οι πιο ζεστοί τόνοι είναι έτοιμοι να «αποχωρίσουν» γι' αυτήν τη σεζόν, δίνοντας τη θέση τους στους πιο ψυχρούς χρωματισμούς. Έτσι, το παγωμένο λευκό παραμένει μια top επιλογή καθώς καλύπτει το χρωματικό κενό ανάμεσα στο ασημί και το γκρι. Χαρακτηρίζεται πάντα τολμηρό και σίγουρα μπορεί να σας ταιριάξει ανεξάρτητα από το hairstyle σας. 

Metallic Rose

rose-red-hair.jpg
@pacolatorre

Ξεχάστε το ροζ χρυσό. Το μεταλλικό τριανταφυλλί είναι πλέον εδώ και γίνεται μέσα από τους υπέροχους συνδυασμούς το χρώμα που όλες θέλουν στα μαλλιά τους. Η συνένωση ξανθών τόνων με χρωματιστό τόνερ για να επιτευχθεί αυτό το τελικό αποτέλεσμα θα σας κάνει να ονειρεύεστε την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο. Αν δεν σας αρέσει αυτό τότε και όλες οι υπόλοιπες rose επιλογές για αυτή τη σεζόν είναι υπέροχες: rose bronze, rose silver, αλλά και rose gunmetal.

Brunette Balayage

brunette-balayage.jpg
@lorenhairstylist

To balayage δεν σημαίνει πάντα μια ξανθιά απόχρωση και γι' αυτό έφτασε η στιγμή όσες είστε μελαχρινές να δοκιμάσετε αυτόν τον χρωματισμό. Η τεχνική αυτή, αν και το βλέπετε σπάνια, ταιριάζει υπέροχα και στις πιο σκούρες αποχρώσεις μαλλιών και βοηθάει ώστε να ενισχύσει τη λάμψη και τη ζωντάνια τους. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο γιατί το φως αντανακλάται χαρίζοντας ένα φυσικό τελείωμα.

Butter Blonde

butter-blonde.jpg
@bernardohairco
Η απόχρωση αυτή που μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα κινηματογραφική «αγκαλιάζει» τους ελαφρώς πιο κίτρινους τόνους αλλά το κάνει χαρίζοντας ένας πλούσιο αποτέλεσμα που θα θέλετε σίγουρα να τολμήσετε. Το butter blonde είναι ένα ονειρικό χρώμα που όταν συνδυάζεται με την πιο σκούρα απόχρωση στη ρίζα βγάζει την πιο σέξι πλευρά του εαυτού σας.