fbpixel

Search icon
Search
Ξεχάστε τα κλασικά χρώματα, αυτά είναι τα hair trends του καλοκαιριού
HAIR & NAILS

Ξεχάστε τα κλασικά χρώματα, αυτά είναι τα hair trends του καλοκαιριού

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα


Μόλις φτάνει το καλοκαίρι, είναι σαν να έρχεται μια ανάσα καθαρού αέρα στην ατμόσφαιρα. Οι πιο ζεστές μέρες και οι μεγαλύτερες νύχτες χρησιμεύουν ως το τέλειο σκηνικό για χαλαρωτικές και χαρούμενες υπαίθριες δραστηριότητες. Παραλία, πικνίκ και μπάρμπεκιου είναι προ των πυλών, και αυτό είναι κάτι που όλες μπορείτε να απολαύσετε. Είναι επίσης μια ευκαιρία για να κάνετε κάποιες αλλαγές: Ενημερώστε την γκαρνταρόμπα σας, αλλάξτε τη ρουτίνα ομορφιάς σας και, αν σας αρέσει, αναζητήστε μερικές νέες καλοκαιρινές ιδέες για χρώματα μαλλιών.

Οι hair colorists προβλέπουν ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων που θα εμφανιστούν τους επόμενους μήνες. Από το ξανθό με φραουλί και παστέλ αποχρώσεις μέχρι το σκούρο αποπνικτικό κόκκινο, όλα είναι υπέροχα.

Ξανθό της φράουλας

strawberry-blonde.jpg

Θυμάστε όταν η Ariel Winter έκανε το ντεμπούτο του χρώματος το 2019; Αυτή η πολύ ανοιχτή απόχρωση, το strawberry blonde, θα είναι και πάλι μεγάλο trend αυτό το καλοκαίρι. Σκέφτεστε να πείτε το "ναι"; Λάβετε υπόψη αυτούς τους παράγοντες: Θα πρέπει να του συμπεριφερθείτε σαν μια απόχρωση του κόκκινου και αυτό είναι από μόνο του τολμηρό. Επίσης, σκεφτείτε πόσο καιρό θα θέλετε να το κρατήσετε καθώς έχουν την τάση να ξεθωριάζουν πολύ γρήγορα.

Ηλιόλουστο ξανθό

dakota-fanning.jpg

Ταιριάξτε τη διάθεση του καλοκαιριού με μια λαμπερή ξανθιά απόχρωση σαν αυτή που έχει συστήσει η Dakota Fanning. Για αυτό το look, θέλετε πραγματικά να εστιάσετε στον τονισμό της γραμμής των μαλλιών. Είναι σαν ένα μείγμα balayage και ολικής βαφής και δίνει έναν αέρα που σίγουρα θα λατρέψετε.

Spicy κόκκινο

280928637-169877575406103-1710728520486814728-n.jpg

Το κόκκινο επέστρεψε στην μόδα. Ήταν πραγματικά το τελευταίο πράγμα που πολλοί περίμεναν, αλλά δεν είναι λίγοι οι hairstylists που είναι χαρούμενοι με αυτή την έκβαση. Τον Μάρτιο, η Kendall Jenner άνοιξε τα τυπικά σοκολατένια μαλλιά της σε αυτή τη χάλκινη απόχρωση και όλοι ενθουσιάστηκαν. Το μόνο που θα πρέπει να θυμάστε είναι πως αυτό το χρώμα ξεθωριάζει εύκολα και έτσι θέλει συχνές "επαναλήψεις".

Ξανθό της βρώμης

blonde.webp

Ψάχνετε για μια ξανθιά που δεν είναι σούπερ λαμπερή αλλά όχι οριακά καστανή; Σκεφτείτε ένα χρώμα που προσγειώνεται ενδιάμεσα και δεν είναι άλλο από το ξανθό από βρώμη γάλακτος. Πρόκειται για μια λαμπερή ουδέτερη ξανθιά απόχρωση που θα λατρέψετε. Δίνει ζεστασιά στο πρόσωπο ενώ είναι μακριά από τα πλατίνε που ίσως θέλετε να αποφύγετε. 

Ακριβό καστανό

hailey-bieber.jpg

Το "ακριβό" μελαχρινό ήταν το χρώμα μαλλιών των τελευταίων μηνών και ήρθε για να μείνει. Αυτή η τάση έχει να κάνει με το να αγκαλιάζετε τη φυσική σας σκούρα απόχρωση ενώ παράλληλα της δίνετε έναν επιπλέον τόνο. Προσθέτοντας αντιθέσεις, όπως babylights γύρω από το πρόσωπο ή απαλές caramel ανταύγειες σε όλα τα μαλλιά, δίνει περισσότερο "παλμό" στο τελικό αποτέλεσμα. Αν χρειάζεστε επιπλέον έμπνευση τότε η Hailey Bieber σίγουρα θα σας δώσει τη λύση. 

To ξανθό της παραλίας

285024014-1426098624493622-7917562401222621762-n.jpg
Image source: @jlo

Κάπου ανάμεσα στο sunshine blonde και στην ακριβή μελαχρινή απόχρωση βρίσκεται το beach bronde. Φανταστείτε μια κοπέλα με καστανά μαλλιά και πώς ο ήλιος μπορεί να της δώσει φυσικές ανταύγειες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού - αυτό είναι το beach bronde. Είναι μια πιο βαθιά μελαχρινή βάση με χρυσές ανταύγειες που τονίζουν τα μεσαία μήκη και τις άκρες των μαλλιών. Άλλωστε η Jennifer Lopez ξέρει.