fbpixel

Search icon
Search
Χρώματα στα μαλλιά: Οι τάσεις για να κάνετε μια hot αλλαγή πριν το καλοκαίρι
HAIR & NAILS

Χρώματα στα μαλλιά: Οι τάσεις για να κάνετε μια hot αλλαγή πριν το καλοκαίρι

Οι κατάλληλες επιλογές αποχρώσεων για μια δυναμική καλοκαιρινή αλλαγή


Tο καλοκαίρι πλησιάζει, φέρνοντας μαζί του έναν αέρα ανανέωσης και αλλαγών. Αυτή την εποχή του χρόνου, έχουμε ανάγκη να προχωρήσουμε σε σημαντικές αλλαγές, όπως αυτή της γκαρνταρόμπας μας, της ρουτίνας ομορφιάς, των διατροφικών μας συνηθειών, αλλά και των μαλλιών μας. Υπάρχουν πολλές χρωματικές επιλογές, για να απολαύσουμε fresh summer looks που θα αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας σε συνδυασμό με το αγαπημένο sunkissed make up. Εμείς συγκεντρώσαμε πέντε δροσερές προτάσεις αποχρώσεων για να αποφασίσετε το κατάλληλο για εσάς και την επιδερμίδα σας.

Take some notes!

Oat Milk Blonde

shutterstock-1386434132.jpg

Μια ιδιαίτερη απόχρωση, η οποία "παντρεύει" μοναδικά ένα all time classic look με μια super modern εικόνα. Μια ξεχωριστή απόχρωση που καταφέρνει να αγγίξει την ισορροπία και την αρμονία, καθώς αφορά ένα απαλό χρώμα, το οποίο είναι αρκετά «ψυχρό», χωρίς να είναι πλατινέ. Αποπνέει κομψότητα, θηλυκότητα και λάμψη! Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Taylor Swift, η οποία εδώ και χρόνια είναι πιστή στη συγκεκριμένη απόχρωση, κλέβοντας τις εντυπώσεις για τα γυαλιστερά μαλλιά της.

Beach Blonde

shutterstock-395461180.jpg

Η ιδανική απόχρωση για εσάς που είστε καστανές και θέλετε να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο look σαν να σάς έχει χαρίσει ο ήλιος φυσικές ανταύγειες όσο κάνετε ηλιοθεραπεία. Αυτού του είδους οι χρωματικοί συνδυασμοί ταυτίζονται με το καλοκαίρι και το διαχρονικό sexiness του. Η λατίνα star, JLo είναι θερμή lover του συγκεκριμένου χρώματος, το οποίο εκπροσωπεί με την δική της ιδιαίτερη υπογραφή. 

Louis Vuitton brunette

277659486-470118978228181-2618563546526004359-n.jpg

Ένας λαμπερός, κεχριμπαρένιος και καραμελένιος τόνος που έχει πάρει το όνομά του από τις πολυτελείς δερμάτινες λαβές της τσάντας Louis Vuitton. Μια μελαχρινή μεσαίου τόνου, μπορεί να «ζεστάνει» και να γυαλίσει τα χρώματά της μέσα από μπονζέ και caramelαποχρώσεις. Μια elegant επιλογή που διατηρεί τις σωστές αισθητικές και χρωματικές ισορροπίες και κάνει το τελικό αποτέλεσμα να φαίνεται υγιές! 

Spiced Red

shutterstock-671545855.jpg

Το κόκκινο έχει επανέλθει και βρίσκεται ξανά στην κορυφή των αποχρώσεων, ειδικά για το φετινό καλοκαίρι. Η πιο ανοιχτή του απόχρωση είναι κλασική και κομψή και δεν δημιουργεί την εικόνα του ατημέλητου. Θυμίζει έντονα το natural ginger look και χαρίζει retro ατμόσφαιρα και γοητεία! Η λαμπερή Jessica Chastain αντιπροσωπεύει απόλυτα την συγκεκριμένη απόχρωση, καταφέρνοντας να τραβήξει πάντα τα φωτογραφικά φλας.

Strawberry Blonde

shutterstock-2132891045.jpg

Φως, ζουμερή girly διάθεση και ζεστασιά αποτελούν τους κύριους ορισμούς για την συγκεκριμένη απόχρωση. Αν είστε ξανθιά και θέλετε να κάνετε μία εύκολη και γρήγορη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας, η επιλογή αυτή είναι ιδανική. Η Sydney Sweeney πρεσβεύει καταπληκτικά το συγκεκριμένο style, το οποίο της χαρίζει μια ιδιαίτερη θηλυκότητα!