fbpixel

Search icon
Search
8 ιδέες για το Valentine’s Day που θα απολαύσετε και οι δύο
SAINT VALENTINE

8 ιδέες για το Valentine’s Day που θα απολαύσετε και οι δύο

Υπάρχουν και άλλες επιλογές πέρα από ένα φανταχτερό δείπνο


Καθώς η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου πλησιάζει, πολλοί και πολλές από εσάς θα αναρωτιέστε πώς θα περάσετε φέτος το απόλυτο Valentine’s Day. Εάν είστε πλέον πλήρεις από την εμπορευματοποιημένη εκδοχή του Αγίου Βαλεντίνου – σοκολάτες, μπουκέτα με τριαντάφυλλα, χνουδωτά αρκουδάκια- , τότε εμείς σας προτείνουμε τα ιδανικά date ideas που όντως θα θέλετε να δοκιμάσετε, είτε με τη μακροχρόνια σχέση σας είτε με το χαλαρό σας «situationship» ή -σε περίπτωση που είστε ελεύθεροι- με κάποιον φίλο/η!

Ανακαλύψτε παρακάτω τις 10 ιδέες μας για μια αξέχαστη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου!

Πέτρα- ψαλίδι - χαρτί!

176e3d945eadc571ccc078470c3918fe.jpeg

Εμπνευσμένο από το Tik Tok, το challenge αυτό είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να αφήσετε τα πράγματα «στην τύχη τους»: παίξτε πέτρα-ψαλίδι-χαρτί και ο νικητής θα αποφασίσει τα υλικά του γεύματός σας και τα ποτά σας, το εστιατόριο στο οποίο θα δειπνήσετε ή το γεύμα που θα παραγγείλετε στο σπίτι!

Γευσιγνωσία κρασιού και cheese pairing

picture1.png

Είναι εύκολο: Συγκεντρώστε τα αγαπημένα σας κρασιά και τα τυριά της προτίμησής σας και προσποιηθείτε ότι βρίσκεστε στο Παρίσι! Για όσους προτιμάτε μια έξοδο, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα wine bar. Προτιμάτε λευκό ενώ το ραντεβού σας κόκκινο; Και πάλι κανένα πρόβλημα, αφού η ποικιλία που προσφέρεται στους συγκεκριμένους χώρους θα σας εκπλήξει!

Βιώστε για ακόμη μια φορά το πρώτο σας ραντεβού

picture2.png

Αγωνία, ιδρώτας, ταραχώδεις κουβέντες…σωστά καταλάβατε: είναι το πρώτο σας ραντεβού. Επιστρέψτε στο σημείο όπου όλα ξεκίνησαν, αναπολήστε πόσο μακριά έχετε φτάσει από εκείνη την πρώτη νύχτα και απολαύστε τα συναισθήματα που θα σας διεγείρει!

Μάθημα μαγειρικής

48975a91766d3f04f4172bf45e439068.jpeg

Τελικά, ενδέχεται ο έρωτας όντως να περνάει πρώτα από το στομάχι, γιατί και η 4η μας ιδέα περιλαμβάνει το φαγητό. Ωστόσο, αυτή τη φορά θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο περισσότερη προσπάθεια και να παρακολουθήσετε μαθήματα μαγειρικής με τον/την Βαλεντίνο σας. Αναζητείστε online cooking classes και ευχαριστηθείτε το απόγευμά σας σε μια απολαυστική και διαδραστική εμπειρία!

Spa-night στο σπίτι

picture3.png

Δημιουργήστε την χαλαρωτική εμπειρία ενός spa στο σπίτι και περιποιηθείτε ο ένας τον άλλο με μάσκες προσώπου, scrubs, μασάζ και κρέμες. Εκτός από το bonding experience που θα σας προσφέρει η συγκεκριμένη δραστηριότητα, επιπλέον θα καταλήξετε και οι δύο με ένα λαμπερό και απαλό δέρμα. Win-win!

Paintball

picture5.png

Θυμάστε εκείνη τη σκηνή από το «10 things I hate about you», όταν ο Heath Ledger και η Julia Stiles πήγαν για paintball και κοντέψατε να «λιώσετε» από το πόσο γλυκό ήταν; Ε λοιπόν, φέτος αυτοί θα μπορούσατε να είστε εσείς!

Απολαύστε μαζί ένα staycation!

picture6.png

Προσποιηθείτε τους τουρίστες στην πόλη σας περνώντας το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου σε ένα ξενοδοχείο! Room service, ατελείωτες deep συζητήσεις, ταινίες και παιχνίδια είναι μερικά από όσα θα απολαύσετε στο staycation σας την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Road trip ή ένα σύντομο getaway

2d7549d166c52f374ab0a409b600ffe4.jpeg

Σε περίπτωση που ο χρόνος είναι με το μέρος σας, σας προτείνουμε ένα road trip ή ένα 2ήμερο μαζί με το έτερον ήμισυ. Διαλέξτε μαζί έναν προορισμό, ευχαριστηθείτε ένα mini vacation και φυσικά… μην παραλείψετε τη μουσική και τα snacks!

Plus: Δεν είναι τυχαίο που η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, -τουλάχιστον στη χώρα μας- συμπίπτει με την εποχή των υπέροχων χιονισμένων τοπίων και των χιονοδρομικών κέντρων που είναι έτοιμα να σας φιλοξενήσουν.