fbpixel

Search icon
Search
5 ειδυλλιακά spa-hotels στον κόσμο που προσφέρουν μια once-in-a-lifetime εμπειρία διαμονής
ESCAPE

5 ειδυλλιακά spa-hotels στον κόσμο που προσφέρουν μια once-in-a-lifetime εμπειρία διαμονής

Η ιδιωτικότητα και η πολυτέλεια σε όλο τους το μεγαλείο


Η Ελλάδα είναι μία χώρα που διαθέτει μαγευτικά μέρη κι αποτελεί αγαπημένο summer προορισμό για πολύ κόσμο από κάθε γωνιά του πλανήτη, ωστόσο πάντα ένα ταξίδι στο εξωτερικό αποτελεί αν μη τι άλλο δελεαστική επιλογή. Τι θα λέγατε φέτος το καλοκαίρι να απολαύσετε τις διακοπές σας στην άλλη άκρη του κόσμου, χαρίζοντας στον εαυτό σας την προσιτή πολυτέλεια που του αξίζει χάρη στα πιο luxury spa-hotels, τα οποία ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τα comforts που προσφέρουν; 

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα 5 καλύτερα, που θα σας πείσουν πως ήρθε η ώρα να τα επισκεφθείτε!

Amangiri, Canyon Point, UT

amangiriswim7-ZTHzW.jpg

Το ξενοδοχείο Amangiri στη Γιούτα είναι χτισμένο γύρω από την πισίνα του, η οποία με τη σειρά της είναι χτισμένη γύρω από ένα μακρύ κομμάτι βράχου, μέσα στην έρημο της Αριζόνα. Έτσι, οι κολυμβητές αισθάνονται ότι κολυμπούν κυριολεκτικά στη μέση της ερήμου. Ένα μέρος το οποίο θα σας μαγέψει και θα σας μείνει αξέχαστο, καθώς θα σας δώσει την αίσθηση πως είστε πρωταγωνιστές στο δικό σας παραμύθι. Αυτό το θέρετρο πέντε αστέρων ενστερνίζεται τις θεραπευτικές αρχές των Ναβάχο, ενσωματώνοντας τη γη, τον άνεμο, τη φωτιά και το νερό σε ολιστικές εμπειρίες ευεξίας. Πολλές από τις spa experiences επιτρέπουν στους επισκέπτες να έρθουν σε απόλυτη σύνδεση με το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα τους μέσω της ενυδάτωσης και των φυσικών βοτάνων.

Info: 1 Kayenta Rd, Canyon Point, UT 84741, ΗΠΑ.

Zannier Hotels Bãi San Hô, Vietnam

224922-01-main-pool-2-zannier-bai-san-ho.jpg

Βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στο Bãi San Hô του Βιετνάμ, που μεταφράζεται ως «Κόλπος των Κοραλλιών» κι έχοντας ξεκινήσει πλέον κι επίσημα τη λειτουργία του, το Zannier Hotels Bãi San Hô αποτελεί πόλο έλξης, με τις εντυπωσιακές private villas που ξεχωρίζουν για το μοναδικό design τους. Η τοποθεσία του προσφέρεται για μία σειρά από δραστηριότητες, καθώς πρόκειται για μία τεράστια έκταση, περίπου 240 στρεμμάτων με καταπράσινους λόφους και μια εντυπωσιακή, ιδιωτική παραλία. Ωστόσο, θεωρείται ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν, καθώς στο Hoa Sen spa το εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει μία σειρά από θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, που είναι εμπνευσμένες από την παράδοση του Βιετνάμ. Γνωρίστε την τέχνη του βελονισμού και τον διαλογισμό, απολαύστε ένα καλό, χαλαρωτικό μασάζ και χαρίστε στο σώμα σας τη φροντίδα που του αξίζει.

Info: Hòa Thạnh, Sông Cầu, Phú Yên, Vietnam.

Oku Ibiza, Spain

216979267.jpg

Το νέο, πεντάστερο Oku Ibiza βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά από την παραλία και προσφέρεται για χαλαρωτικές διακοπές, με θέα στον μαγευτικό κόλπο Cala Gracio στους πρόποδες της δυτικής Ibiza. Πρόκειται για ένα resort που ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική και τον minimal χαρακτήρα του κι αποτελεί ιδανική επιλογή για τους wellness lovers και τους λάτρεις της γαστρονομίας. Διαθέτει εντυπωσιακές suites με πανοραμική θέα και private πισίνα, αλλά και μια βίλα με τέσσερα δωμάτια, για όσους θέλουν να μείνουν μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα μάθημα yoga και στη συνέχεια απολαύστε το πρωινό σας, στο restaurant του resort. Συνεχίστε, κολυμπώντας σε μια από τις πισίνες του ξενοδοχείου κα ολοκληρώστε την ultimate χαλάρωση, με μια επίσκεψη στο spa.

Info: Camí del Portixol, 2, 07820 Sant Antoni de Portmany, Illes Balears, Spain.

Enchantment Resort, Sedona, AZ

enchantment-resort-outdoor-pool-1-fd656c7b20e64267a3013439eb5555c6.jpg

Θεαματικοί σχηματισμοί ενός κόκκινου βράχου υποδέχονται τους επισκέπτες καθώς φτάνουν στο Enchantment Resort στη Sedona της Αριζόνα. Οι κατοικίες σε στιλ Adobe, φωλιασμένες στο Boynton Canyon είναι σχεδιασμένες να μοιάζουν με αρχαία σπίτια σε βράχια, ενώ οι εσωτερικοί χώροι χαρίζουν μια γοητεία μ' έμπνευση από τους ιθαγενείς Αμερικανούς, με διακόσμηση από ντόπιους καλλιτέχνες. Το Mii Amo Spa ακολουθεί μια ολιστική προσέγγιση, αξιοποιώντας τις πνευματικές ενέργειες που βρίσκονται στην περιοχή. Πέντε ξεχωριστές wellness εμπειρίες περιμένουν τους επισκέπτες που θέλουν να είναι πιο συγκεντρωμένοι, να εξερευνήσουν τον εσωτερικό τους εαυτό ή να μεταβούν σ' ένα νέο στάδιο στη ζωή τους.

Info: 525 Boynton Canyon Rd, Sedona, AZ 86336, ΗΠΑ.

One&Only Portonovi, Montenegro

50d92df9-9edd-4a25-9464-3e68c16720f8.jpeg

Το Μαυροβούνιο ή Μοντενέγκρο βρίσκεται στην νοτιοανατολική Ευρώπη κι αποτελεί ανεξάρτητο κράτος από το 2006, με πληθυσμό που φτάνει τις 620.739 κατοίκους. Το One&Only άνοιξε τις πόρτες του στο Portonovi κι ετοιμάζεται να φιλοξενήσει κόσμο από κάθε γωνιά του πλανήτη. Διαθέτει μεταξύ άλλων εντυπωσιακές suites και villas που μπορούν να φιλοξενήσουν ολόκληρες οικογένειες, έξι μεγάλες πισίνες, μία ιδιωτική παραλία, εντυπωσιακούς κήπους που παραπέμπουν στη Βενετία και γήπεδα τένις. Το Chenot Espace Health & Wellness Spa τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω του, καθώς προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης, μέσα από μία σειρά από υπηρεσίες για το πρόσωπο και το σώμα. Για όσους επιλέγουν το συγκεκριμένο resort, must-visit αποτελεί το Sabia restaurant, όπου το μενού έχει την υπογραφή του γνωστού chef, Giorgio Locatelli.

Info: Portonovi Resort, Herceg Novi 85340, Montenegro.

Κεντρική φωτογραφία: Enchantment Resort, Sedona, AZ