fbpixel

Search icon
Search
Atlantis The Royal: Το νέο super luxury hotel στο Ντουμπάι και η αμύθητη αμοιβή της Beyoncé
PEOPLE & MOMENTS

Atlantis The Royal: Το νέο super luxury hotel στο Ντουμπάι και η αμύθητη αμοιβή της Beyoncé

Λαμπερά εγκαίνια, iconic παρουσίες και μία αξέχαστη εμφάνιση


Το υπερπολυτελές Atlantis The Royal άνοιξε -με κάθε επισημότητα- τις πόρτες του στο Ντουμπάι κι έχει ήδη συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα επάνω του. Το super luxury ξενοδοχείο, αποτελεί τη νέα προσθήκη στην αλυσίδα resort του ήδη διάσημου Atlantis και πρόκειται να γίνει ο προορισμός της ταξιδιωτικής elite, καθώς μεταξύ άλλων διαθέτει 795 πολυτελή δωμάτια, αλλά και 44 σουίτες με ιδιωτικές πισίνες που αποτελούν την επιτομή της πολυτέλειας. Το grand opening πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο κι έδωσαν το «παρών» πολλοί λαμπεροί celebrities, ωστόσο, το πρόσωπο που βρέθηκε στο επίκεντρο ήταν -αναμφίβολα- η Beyoncé, η οποία ανέβηκε ξανά στη σκηνή μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια κι ήταν εκθαμβωτική.

Λαμπερά εγκαίνια με πλήθος από A-list stars! 

The grand opening

326459503-1107539613274359-5576794779968909309-n.jpg

Από μόνο του το γεγονός ότι η Beyoncé πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο comeback μετά από τέσσερα χρόνια, είναι αρκετό για να σηματοδοτήσει μία νέα εποχή συνολικά για το Ντουμπάι. Η 41χρονη star, επέστρεψε στις live εμφανίσεις και πρόσφερε ένα μοναδικό show σε όσους, τυχερούς, βρέθηκαν στα εγκαίνια του super luxury ξενοδοχείου Atlantis The Royal Resort. Η juicy λεπτομέρεια που αφορά την εμφάνισή της, σχετίζεται με την αμοιβή της, καθώς σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, η πασίγνωστη star εισέπραξε το μυθικό ποσό των 24 εκατ. δολαρίων για μόλις μία ώρα! Το λαμπερό event παρακολούθησαν πολλοί διάσημοι celebrities, όπως η Kendall Jenner, που φόρεσε μία μαγική δημιουργία του οίκου Schiaparelli, η Halle Bailey, η Corey Stokes, η Rebel Wilson, η Ellen Pompeo με τον Chris Ivory και η ηθοποιός Patricia Contreras, ενώ υπήρξε και ελληνικό... άρωμα στη βραδιά, καθώς ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στα εγκαίνια ήταν και η Μαρίνα Βερνίκου, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα με τη λαμπερή εμφάνισή της.


Η iconic στιγμή της βραδιάς, ήταν η εμφάνιση της Beyoncé μαζί με την κόρη της, με την 11χρονη Blue Ivy να ανεβαίνει στη σκηνή, για να τραγουδήσουν οι δυο τους το «Brown Skin Girl», από το soundtrack της διάσημης τραγουδίστριας για το remake του «Βασιλιά των Λιονταριών» της Disney το 2019. Δίπλα στην πασίγνωστη star, ήταν φυσικά ο Jay-Z, αλλά και τα τρία παιδιά τους, ενώ την Beyoncé πλαισίωσε μία 48μελής γυναικεία ορχήστρα κι η χορευτική ομάδα Mayyas από το Λίβανο, που είχε κερδίσει στο «America’s Got Talent». Το show -μεταξύ άλλων- περιελάμβανε πυροτεχνήματα κι ένα εντυπωσιακό ακροβατικό, ενώ η διάσημη star φόρεσε τρεις εντυπωσιακές δημιουργίες των Dolce & Gabbana, Atelier Zuhra και Nicolas Jebran, που ανέδειξαν με τον πιο ιδανικό τρόπο τη σιλουέτα της.

Τhe luxury hotel

321379285-174811221854217-8848319722150525026-n.jpg

Το Atlantis The Royal απλώνεται σε έξι πύργους και 43 ορόφους και σήμα κατατεθέν του, αποτελεί αναμφίβολα η μαγευτική θέα -που κόβει την ανάσα- στην Αραβική Θάλασσα και το Palm Island. Η επιβλητική γέφυρα στη μέση του θέρετρου, στον 22ο όροφο, με τη μεγάλη πισίνα υπερχείλισης χαρίζει την extra πινελιά στο εντυπωσιακό resort, με τους δημιουργούς του να δίνουν ιδιαίτερη σημασία ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια, θέλοντας να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς guests. Το υπερσύγχρονο, αυτό, ξενοδοχείο φέρει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου Kohn Pedersen Fox (KPF) και περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- 17 restaurants και bar με διάσημους chefs και το μεγαλύτερο, παγκοσμίως, ενυδρείο με πάνω από 4.000 μέδουσες. Διαθέτει 795 δωμάτια και 44 σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και θεωρείται το νέο must-visit place στο Ντουμπάι για τους λάτρεις της πολυτέλειας και της υψηλής αισθητικής.


palmscape-room.jpg

Όσον αφορά στους εσωτερικούς χώρους του, κάθε δωμάτιο είναι εφοδιασμένο με smart technology, δίνοντας τη δυνατότητα στους guests να ελέγχουν τον φωτισμό, το streaming, τη θερμοκρασία, αλλά και πολλά άλλα μέσα από το smartphone τους. Τα ιδιωτικά μπαλκόνια, οι μεγάλες βεράντες κι οι πισίνες δημιουργούν μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή αίσθηση και δεν είναι καθόλου τυχαίο, το γεγονός ότι ήδη το συγκεκριμένο resort έχει συγκεντρώσει πολλά, διθυραμβικά σχόλια κι έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς στις τάξεις των stars και των ανά τον κόσμο jet setters.

Info: To ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει επίσημα στις 10 Φεβρουαρίου. Discover more here.