fbpixel

Search icon
Search
Τα styling tips που θα σας μετατρέψουν σε fashion girl τη μεταβατική περίοδο
STYLING TIPS

Τα styling tips που θα σας μετατρέψουν σε fashion girl τη μεταβατική περίοδο

Συμβουλές που θα σας «λύσουν» τα χέρια


Για πολλές γυναίκες οι μεταβατικές περίοδοι, όπως αυτή που διανύουμε, αποτελούν απαιτητική στιγμή όσον αφορά τη δημιουργία των καθημερινών συνόλων. Οι έντονες και αισθητές εναλλαγές της θερμοκρασίας αλλά και του γενικότερη μεταβολή του καιρού από τη μία μέρα στην άλλη δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα day to night outfits, καθώς δεν γνωρίζουν σε ποια εποχή θα πρέπει να στρέψουν ξεκάθαρα την προσοχή τους. Σ' αυτήν που έφυγε ή σ' αυτήν που έρχεται; Η απάντηση είναι... και στις δύο! Όσο κι αν δυσκολεύεστε, οι middle seasons μπορούν να γίνουν πολύ δημιουργικές όσον αφορά το στιλ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε διάθεση για πειραματισμούς, να αφήσετε την φαντασία σας να σας οδηγήσει στην τελική επιλογή και να γνωρίζετε μερικά μυστικά που θα σας βοηθήσουν. 

Ανακαλύψτε τα παρακάτω και παραμείνετε κομψές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Πείτε ναι στο layering

301000928-921121512179152-7829864984153337209-n.jpg
Image source: @modedamour

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κομμάτια και από το καλοκαίρι και από το φθινόπωρο αρκεί το κάνετε με σωστό και επιτυχημένο τρόπο. Ακολουθήστε τους κανόνες του layering και δημιουργήστε όχι μόνο ευέλικτα σύνολα, αλλά ετοιμαστείτε να «κλέψετε» τις εντυπώσεις. Για day to night looks προτιμήστε ένα tailored pants για άνεση και στιλ και συνδυάστε μ' ένα tank top. Για τις ώρες που η θερμοκρασία πέφτει μπορείτε να προσθέσετε ένα πουκάμισο ή ένα πουλόβερ κι από επάνω ένα oversized blazer για έξτρα πόντους. 

Τα basics είναι αυτά που χρειάζεστε

303218467-1133241454256416-6100833447357230454-n.jpg
Image source: @emmahill

Οι fashion gurus αναφέρουν συνεχώς την ανάγκη μια ολοκληρωμένης γκαρνταρόμπας που θα περιέχει όλα τα essentials και οι fashion lovers κάθε σεζόν προσπαθούν να την πετύχουν κι αυτό γιατί, μία συλλογή που περιέχει όλα τα basic θα σας «λύσει» τα χέρια σε κάθε περίσταση. Ακόμα και στις πιο απαιτητικές στιγμές. Λειτουργούν σαν λευκός καμβάς πάνω στον οποίο έχετε τη δυνατότητα να «ζωγραφίσετε» ότι επιθυμείτε επάνω τους, ενώ παράλληλα συνδυάζοντας μεταξύ με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Για να είστε άρτια οργανωμένες την περίοδο που διανύουμε επενδύστε σε σακάκια, denim & tailored pants, t-shirts, καμπαρντίνες και cardigans.

Τα παπούτσια μπορούν να αλλάξουν τη δυναμική σας

titlo-KKm4b.jpg
Image source: @ariviere

Τα παπούτσια, όπως αποδεικνύουν συνεχώς τα it girls όχι μόνο αποτελούν βασικό αξεσουάρ κάθε συνόλου αλλά μπορούν να αλλάξουν τη δυναμική του και να το μετατρέψουν σε statement. Τη συγκεκριμένη στιγμή, καλείστε να αφήσετε στην άκρη τόσο τα σανδάλια και τις εσπαντρίγες σας όσο και τις μπότες που θα κυριαρχήσουν τον χειμώνα. Οι επιλογές σας είναι αρκετές και άκρως fashionable. Διαλέξτε ανάμεσα σε loafers, τα οποία θα δώσουν στην εικόνα σας την ιδανική tailored πινελιά αλλά και τα sneakers σας που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τα μοναδικά casual chic outfits για κάθε ώρα της ημέρας.

Τα outerwears χρειάζονται την προσοχή σας

305118705-398969628858277-4387323599406394814-n.jpg
Image source: @pepamack

Τα πανωφόρια είναι αναπόσπαστο κομμάτι των φθινοπωρινών συνόλων, κυρίως το πρωί αλλά και το βράδυ που η θερμοκρασία μειώνεται αισθητά. Και σ' αυτήν την κατηγορία υπάρχουν τα κατάλληλα σχέδια που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε απόλυτα chic και στην εποχή looks. Οι διαχρονικές καμπαρντίνες που δεν αποχωρίζονται οι Γαλλίδες, τα leather jackets που προσθέτουν μία πιο punk αισθητική στην εικόνα σας αλλά και τα blazers σε πιο slouchy γραμμές που λατρεύουν τα κορίτσια του street style είναι μερικά από αυτά που μπορείτε να διαλέξετε.