fbpixel

Search icon
Search
MFW: 4 hot fall τάσεις που ξεχωρίσαμε από τις street stylers στο Μιλάνο
TRENDS & CATWALKS

MFW: 4 hot fall τάσεις που ξεχωρίσαμε από τις street stylers στο Μιλάνο

GLOW goes to Milan και σας παρουσιάζει τα πιο updated news


Ο Μήνας της Μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι συνεχίζεται με τη σκυτάλη να έχει πάρει από χθες το Μιλάνο. Εμβληματικοί οίκοι και ξεχωριστοί creative directors «προσγειώθηκαν« στην ιταλική πόλη για να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους και να ενημερώσουν τον «χάρτη» της μόδας με νέες τάσεις που θα μας απασχολήσουν της next season.

Τα τελευταία χρόνια και με την έντονη υπεροχή των social media, κατά τη διάρκεια των fashion weeks, εκτός από τα fashion brands και τις συλλογές τους το ενδιαφέρον είναι στραμμένο και στις απανταχού fashionistas, οι οποίες φτάνουν στην εκάστοτε μεγαλούπολη της μόδας για να παρακολουθήσουν τα shows και να «πλημμυρίσουν» τους δρόμους με τα stylish & updated street style looks τους. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι τάσεις που δημιουργούνται στο street style αντλούν περισσότερη προσοχή απ' αυτές στις πασαρέλες. Η πρώτη μέρα στο Μιλάνο ήταν εντυπωσιακή, με τις διάσημες fashion lovers να μας χαρίζουν υπέροχα σύνολα και μοναδικές ιδέες για το πως θα φορέσουμε τα hot trends του φθινοπώρου. Εμείς βρεθήκαμε εκεί και σας μεταφέρουμε τον παλμό. 

Ανακαλύψτε παρακάτω τις best dressed που ξεχωρίσαμε!

1. Knee High Boots & Dress

1-1-1-bBb5k.jpg

Πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στην καρδιά του φθινοπώρου και ένα από τα βασικά pieces που θα μας συνοδεύσει τους επόμενους μήνες είναι οι knee high boots. All time classic items πλέον, μπορούν να σας συνοδέψουν σε όλες τις εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, χαρίζοντας σας κομψότητα και φυσικά ευελιξία. Η γνωστή fashionista Tamara Kalinic έδωσε το παρών στην ιταλική πόλη, την day 1 της fashion week στο show της Alberta Ferreti, παρουσιάζοντας μας έναν από τους πιο trendy συνδυασμούς των επόμενων μηνών. Επέλεξε ένα slip dress με ασύμμετρο τελείωμα σε μοβ απόχρωση και το «πάντρεψε» με μαύρες Jimmy Choo μπότες μέχρι το γόνατο. Διατήρησε και τα υπόλοιπα αξεσουάρ της - ζώνη, γυαλιά ηλίου και τσάντα - σε μαύρο χρώμα, παρουσιάζοντας την απόλυτη αρμονία. 

2. Leather

1-1-1XcQU.jpg

Όπως κάθε φθινόπωρο και κάθε μεταβατική σεζόν τα leather pieces έχουν την τιμητική τους. Τα δερμάτινα jackets βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των επιλογών μας την περίοδο που διανύουμε, παίρνοντας τόσο τον ρόλο του outwear όσο και αυτού του blazer ή ακόμα και του φορέματος σε περίπτωση που έχει πιο slouchy silhouette. Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε τη fashion lover Belen Hostalet στους δρόμους του Μιλάνο, με total Fendi look, λίγο πριν από το show του brand για την παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Πρωταγωνιστής του look της ήταν το leather jacket της σε ιδιαίτερη καφέ απόχρωση, το οποίο καταλάμβανε το μεγαλύτερο μέρος της εικόνας της. Φυσικά και η Fendi hand bag της σε σχήμα μισοφέγγαρου ανήκει στα big trends της φθινοπωρινής σεζόν.

3. Cargo Pants & Sneakers

1-1-3.jpg

Ήδη από την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης, η οποία πραγματοποιήθηκε στα μέσα του Αυγούστου, οι fashionistas μας απέδειξαν, με τον καλύτερο τρόπο ότι τα cargo pants ανήκουν στα big things του φθινοπώρου. Για όλες εσάς που λατρεύετε το πιο casual στιλ και επιθυμείτε να ακολουθείτε τους κανόνες του street style κατά γράμμα, δεν έχετε παρά να συνδυάσετε το cargo παντελόνι σας μ' ένα ζευγάρι sneakers, ακριβώς όπως έκανε και η blogger Carina Pranz, έξω από το show της Adidas X Stella McCartney την πρώτη μέρα της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο. Συνδύασε τα λευκά Adidas αθλητικά της μ' ένα μαύρο cargo, γκρι cropped box blazer και απογείωσε τη δυναμική του συνόλου της με μία κίτρινη Prada hand bag, αποδεικνύοντας ότι τα bold accessories μπορούν να αλλάξουν ολόκληρο το look.

4. Trench Coat & Statement Accessories

1-1-2.jpg

Όλες οι γυναίκες με στιλ γνωρίζουν πολύ καλά ότι φθινόπωρο χωρίς καμπαρντίνα δεν γίνεται. Το αγαπημένο κομμάτι των french girls έχει γίνει αναπόσπαστο piece κάθε γκαρνταρόμπας. Η κλασική εκδοχή του είναι σε μπεζ απόχρωση, αλλά τις τελευταίες σεζόν παρατηρούμε πολλούς σχεδιαστές να του δίνουν άλλη διάσταση, επιλέγοντας διαφορετικά χρώματα και υλικά. Την περίοδο που διανύουμε επιλέξτε να κάνετε ένα γρήγορο αλλά ασφαλές update στο στιλ σας, αντλώντας έμπνευση από το look της Chriselle Lim, για το show του οίκου Alberta Ferretti στο Μιλάνο. Επέλεξε μία χακί trench coat μαζί με καφέ δερμάτινο παντελόνι, total outfit by Alberta Ferretti. Αυτό όμως που έκανε τη διαφορά και χάρισε ανανέωση στην εικόνα της ήταν η oversized leather καφέ ζώνη του brand Déhanche. Μία ιδιαίτερη πινελιά που κάθε μία μπορεί να πραγματοποιήσει και να μαγνητίσει τα βλέμματα. 

Φωτογραφίες: Βασιλική Ταλάσογλου | @vasilikitalasoglou | @vasilikital_