fbpixel

Search icon
Search
Τα high-end items της spring season που πρέπει να φορέσουμε σήμερα
THE LOOK

Τα high-end items της spring season που πρέπει να φορέσουμε σήμερα

Πετάξτε τον αετό σας με στιλ


Είναι γεγονός πως κάθε σεζόν έχει τα δικά της κομμάτια που ξεχωρίζουν και αποτελούν βασικά στοιχεία των καθημερινών μας συνόλων. Μπορεί ο καιρός των τελευταίων ημερών να μας έχει μπερδέψει λίγο, αλλά η άνοιξη έχει έρθει επίσημα κι εμείς ανυπομονούμε να φορέσουμε τα star-pieces της. Οι απανταχού fashionistas τόσο κατά τη διάρκεια των Εβδομάδων Μόδας όσο και μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram μας έχουν κάνει ξεκάθαρο ποια επρόκειτο να είναι τα high-end items της σεζόν που διανύουμε. 

Ανακαλύψτε τα, φορέστε τα σήμερα και περάστε την Καθαρά Δευτέρα με στιλ!

1. Leather jacket

Image source: @whowhatwear

Την ανοιξιάτικη περίοδο τα πανωφόρια παίζουν σημαντικό ρόλο στα looks μας. Οι γούνες και τα μακριά, πολύ ζεστά παλτό μπαίνουν στην άκρη κα τη θέση τους παίρνουν τα leather jackets. Διαχρονικά και πάντοτε in fashion θα συνεχίσουν και φέτος να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας. Οι τάσεις έχουν ανάγκη από oversized γραμμές και used υφές για να απογειώσετε τη cool αισθητική.

2. Cargo pants 

Image source: @whowhatwear

Έχει γίνει ξεκάθαρο εδώ και πολλούς μήνες, ότι τα cargo pants θα μετατραπούν σε must-haves της ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπας. Η άνεση και η χαλαρότητα που χαρίζουν, τα τοποθετούν πιο ψηλά στη λίστα των επιλογών μας. Αυτήν την άποψη επιβεβαιώνουν συνεχώς τα κορίτσια του street style. Οι συνδυασμοί που παρουσιάζουν πολλοί, ανάλογα με τον χαρακτήρα που θέλετε να του χαρίσετε. Για office looks ταιριάξτε το ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ για τις πρωινές σας βόλτες με sneakers ή loafers

3. Platftorms

Image source: @leoniehanne

Οι πλατφόρμες επέστρεψαν! Πιο ανανεώμενες και μοντέρνες από ποτέ και σίγουρα πιο chunky. Για πολλές από εσάς μπορεί να αποτελούν ένα αποτρεπτικό σχέδιο, αλλή η φετινή άνοιξη είναι ιδανική για να τους δώσετε μία ευκαιρία. Μόλις τις δοκιμάσετε δεν θα μπορείτε να τα τις αποχωριστείτε. Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση που τα platforms πέδιλα δεν σας περνάνε ούτε σαν ιδέα από το μυαλό, μη διστάσετε να επιλέξετε τα flatforms. Πιο εύκολα και εξίσου stylish. Ταιριάζουν υπέροχα με το τζιν παντελόνι σας για every-day-looks. 

4. Strapless dress

Image source: @karyastreetstyle

Από τα πιο ωραία σημεία του γυναικείου σώματος είναι τα χέρια και ο λαιμός γι'αυτό σας προτείνουμε να προσπαθείτε να τα τονίζετε συνεχώς. Τις τελευταίες σεζόν τα one shoulder dresses & tops μας χάριζαν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Σ' αυτήν την κατηγορία έρχονται να προστεθούν τα strapless φορέματα. Άκρως θηλυκά και sexy θα σας βοηθήσουν να μαγνητίσετε τα βλέμματα με μία μόλις κίνηση. Για να ακολουθήσετε τις τάσεις κατά γράμμα, δεν έχετε παρά να τα συνδυάσετε με παντελόνια από leather μέχρι tailored.

5. Tank top 

Image source: @zinafashionvibe

Αν αναζητάτε το απόλυτο basic staples τότε πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στα tank tops, τα οποία παρουσιάστηκαν με εξαιρετικό τρόπο στις συλλογές των Prada καιBottega Veneta στη Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και του Παρισιού αντίστοιχα. Είναι τόσο απλό, αλλά μπορεί να μετατραπεί σε statement, ανάλογα με το styling που θα επιλέξετε. Φορέστε το μαζί με loose trousers και oversized blazers αλλά και με φορέματα ή cardigans όσο ακόμα το επιτρέπουν οι θερμοκρασίες. Η λευκή εκδοχή του είναι και η πιο fashionable για την spring season.