fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο fashionable ανοιξιάτικοι συνδυασμοί με sneakers
STYLING TIPS

Οι πιο fashionable ανοιξιάτικοι συνδυασμοί με sneakers

Αναβαθμίστε την εικόνα σας με εύκολα styling tips


Η άνοιξη αποτελεί την ιδανική περίοδο για πειραματισμούς. Αυτό συμβαίνει γιατί μπορούμε να συνδυάσουμε τάσεις και στιλ από διαφορετικές εποχές. Ένα από τα key-items που επιλέγουμε κατά τη διάρκεια αυτή της περιόδου δεν είναι άλλο από τα sneakers. Είτε είστε fan της πιο tailored αισθητικής είτε της πιο casual έχετε τουλάχιστον ένα ζευγάρι στη συλλογή σας. Έχουν μετατραπεί σε staple κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και το μόνο που χρειάζεται είναι να βρίσκουμε καινούριους συνδυασμούς για να κάνουμε το απαραίτητο update. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο μοντέρνα styling tips για να φορέσετε τα sneakers σας, day-to-night τη φετινή άνοιξη!

1. With baggy jeans

Image source: @whowhatwear

Τα αθλητικά παπούτσια με το τζιν παντελόνι ταιριάζουν όπως το...gin με το τόνικ. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τα εντάξετε στην εικόνα σας από το "πάντρεμα" με το πιο trendy jean style της σεζόν, τα baggy. Φυσικά, τα sneakers σας θα μοιάζουν υπέροχα και με όλα τα υπόλοιπα denim designs, αλλά το συγκεκριμένο θα σας προσφέρει την ευκαιρία να φορέσετε την τελευταία "λέξη" της μόδας. Συνδυάστε το μαζί με το cardigan σας κι ένα jean ή leather jacket. Για τις πρωινές σας βόλτες προσθέστε statement sunglasses για μία πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση. 

2. With mini skirt

Παραμένοντας στις τάσεις της νέα σεζόν, που υποδεχόμαστε και επίσημα σε λίγες ώρες, δε γίνεται να μην αναφερθούμε σε μία από τις μεγαλύτερες, τα mini skirts. Τα συναντάμε στην κυριολεξία παντού. Μάλιστα, στην Εβδομάδα Μόδας τους Μιλάνου, η οποία ρίχνει αυλαία σήμερα, street stylers αλλά και creative directors δεν σταμάτησαν παρουσιάζουν νέα σχέδια και ιδέες για να τις εντάξουμε στα καθημερινά μας σύνολα. Ταιριάξτε τες με τα αθλητικά σας παπούτσια και δημιουργήστε ένα από τις πιο casual chic looks. Αν επιθυμείτε να "ταξιδέψετε" σε περασμένες δεκαετίες, συνδυάστε τη τζιν μίνι φούστα σας μαζί με λευκά αθλητικά. 

3. With midi dress

Ένα από τα key-items, όχι μόνο της άνοιξης αλλά όλων των εποχών είναι ταmidi dresses. Όσα trends κι αν κάνουν την εμφάνισή τους, αυτά θα παραμένουν πρώτα στη λίστα των επιλογών μας. Οι πρακτικότητα και η ευελεξία τους είναι τα στοιχεία που τους χαρίζουν έξτρα πόντους. Ο συνδυασμός με τα sneakers ανήκει στους αγαπημένους μας. Θα προσφέρει στην εμφάνισή σας μία πιο "παιχνιδιάρικη" αισθητική ενώ θα σας μετατρέψει σε μία πραγματική fashionista. Εμείς σας προτείνουμε να κινηθείτε σε printed dresses, όπως floral και να τα ταιριάξετε με πολύχρωμα αθλητικά για ένα άκρως stylish outfit. 

4. With Monochrome looks 

Image source: @modedamour

Μπορεί το maximal να βρίσκεται στα καλύτερά του αλλά τα μίνιμαλ σύνολα πάντα θα έχουν μία θέση στην καθημερινότητα και στο στιλ μας. Για τις ημέρες που επιθυμείτε να έχετε μία πιο ήρεμη εικόνα, δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από ένα tonal look, το οποίο θα συνδυαστεί με τα sneakers σας. Μπορείτε να το πετύχετε είτε μ' ένα κοστούμι είτε με μία ολόσωμη φόρμα, ακόμα ταιριάζοντας και διαφορετικά κομμάτια μεταξύ τους. Βρείτε το χρώμα που σας ταιριάζει και απογειώστε αυτήν την πρόταση. 

5. With Loungewear style  

Image source: @emilisindlev

Το loungewear style έχει έρθει για να μείνει, καθώς συνεχώς μονοπωλεί το ενδιαφέρον τον fashion lovers, οι οποίες παρουσιάζουν νέους τρόπους για να το εντάξουν στις εικόνες τους. Είναι αλήθεια πως τα sneakers τούς ταιριάζουν εξαιρετικά. Συνδυάστε με φαρδιά παντελόνια, αλλά και με tracksuit co-ord, bomber jackets και statement accessories που θα κάνουν τη διαφορά, όπως μία leather oversized tote και baseball hats.