fbpixel

Search icon
Search
PFW: Ο οίκος Hermès παρουσίασε μία συλλογή γεμάτη αισθησιασμό
TRENDS & CATWALKS

PFW: Ο οίκος Hermès παρουσίασε μία συλλογή γεμάτη αισθησιασμό

Το new sexy κατακτά τον χώρο της μόδας


Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται. Τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας παρουσιάζουν κάθε μέρα τις δημιουργίες τους για την επόμενη σεζόν. Ο κάθε οίκος ξεχωριστά, με βάση το προσωπικό του ύφος αλλά φυσικά και τις ανάγκες της εποχής και τις τάσεις που κυριαρχούν, κάνει τις δικές του προτάσεις και αναδεικνύει τη δική του άποψη για το επόμενο φθινόπωρο. Σήμερα, σειρά είχε το γαλλικό french house, Hermès, το οποίο χάρισε στο κοινό του μία ready to wear collection για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να είναι stylish, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

The Collection

hermes-1.jpg

Ο γαλλικός οίκος παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι ατην Πόλη του Φωτός, την καινούρια του collection για την περίοδο Fall/Winter 2022. Βασισμένες σε μία ουδέτερη χρωματική παλέτα, οι δημιουργίες της καλλιτεχνικής διευθύντριας, Nadège Vanhee-Cybulski, απευθύνονται σε κάθε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα και που επιθυμεί να παραμένει stylish, day-to-night. Σε περίπτωση που ανήκετε στην κατηγορία των fashion lovers, οι οποίες λατρεύουν να κάνουν statement εμφανίσεις με τον πιο διακριτικό και "ήρεμο" τρόπο, τότε αυτή η συλλογή θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σας. 

Το λευκό, το μαύρο και οι τόνοι του καφέ ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στα 59 looks που είδαμε στην πασαρέλα. Υπήρχαν κάποιες μικρές "πινελιές" πιο φωτεινών χρωμάτων, όπως είναι το γαλάζιο αλλά και το χακί, τα οποία συμπλήρωναν και αναδείκνυαν με μοναδικό τρόπο τα neutral outfits. 

hermes-2.jpg

Η καινούρια συλλογή του διάσημου brand θα μπορούσε να χαρακτηριστικά ως minimal. Οι σιλουέτες ήταν σε απλές γραμμές, αγκαλιάζοντας τα σώματα των μοντέλων και αναδεικνύοντας εξαιρετικά τα "δυνατά" τους σημεία. Τα minis είχαν την τιμητική τους, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά, πως κατέχουν την πρώτη θέση στις τάσεις και τις επόμενης σεζόν. Το new sexy αποτελεί, ξεκάθαρα πλέον, το επόμενο big thing στον χώρο της μόδας και κάθε brand το προσαρμόζει σύμφωνα με τη δική του αισθητική και φιλοσοφία.

Στον οίκο Hermès παρουσιάστηκε τόσο μέσα από φούστες όσο και από σορτσάκια και jumpsuits. Συνδυάστηκαν με μπότες μέχρι το γόνατο, οι οποίες γνωρίζουμε από τώρα ότι θα αποτελέσουν μεγάλο trend τον επόμενο χειμώνα, αλλά και με πλεχτές κάλτσες που έφταναν σχεδόν μέχρι τον μηρό, αφήνοντας μικρό μέρος του δέρματος εκτεθημένο. 

hermes-3.jpg

Το new sexy του Hermès μεταφράστηκε και με άλλους τρόπους, όπως ήταν οι διαφάνεις σε top, που σε ορισμένα σύνολα άφηναν ακαλάπυπτο μεγάλο σημείο του δέρματος. Τα αέρινα φορέματα χάρισαν καταπληκτική κίνηση στη σιλουέτα των μοντέλων ενώ τα leather items από την πλευρά τους πρόσθεσαν έντονη δυναμική στη συλλογή. Φυσικά η κλασικότητα του οίκου δεν θα μπορούσε να λείπει πάντοτε στην πιο μοντέρνα και updated εκδοχή του. Το black & white θα παραμένει ένας από τους πιο stylish συνδυασμούς, ανεξαρτήτως εποχής και ηλικίας. 

hermes-4.jpg

Τα prints είχαν τη δική τους θέση στη συλλογή με τις ρίγες να βρίσκονται πρώτες στις προτιμήσεις. Τις είδαμε σε total stripes looks, σε φούστες, πανωφόρια αλλά και παντελόνια, προσφέροντας μία πιο "παιχνιδιάρικη" πινελιά στα σύνολα. Τα outerwears μαγνήτισαν τα βλέμματα. Τα μακριά παλτό, τα leather trench coats, bomber jackets αλλά και τα coats σε στιλ κάπας είναι μερικά από τα σχέδια που κάθε γυναίκα θα θέλει να έχει στην γκαρνταρόμπα της το επόμενο φθινόπωρο. 

Παρακολουθήστε το video του show παρακάτω!