fbpixel

Search icon
Search
Leather Items: Οι πιο fashionable τρόποι για να τα φορέσετε ανεξαρτήτως ηλικίας
THE LOOK

Leather Items: Οι πιο fashionable τρόποι για να τα φορέσετε ανεξαρτήτως ηλικίας

Και να εντυπωσιάσετε με την πρώτη ματιά


Για πολλές δεαετίες το leather αποτελούσε ένα από τα πιο χειμερινμά υφάσματα. Εδώ και μερικές σεζόν, με την "επέλαση" των street style girls έχει κερδίσει μία σημαντική θέση σε όλες τις συλλογές, ανεξαρτήτως εποχής και θερμοκρασίας. Βρίσκεται συνεχώς στην κατηγορία των τάσεων και έχει καταφέρει να μας συνοδεύει σε όλες τις περιστάσεις. Οι τρόποι για να το φορέσετε είναι πολλοί, από total looks μέχρι seperated items, ανάλογα με την προσωπικότητα και το στιλ σας. Μάλιστα, οι έντονοι τόνοι κυριαρχούν και σ' αυτά τα κομμάτια, όπως είναι το κόκκινο, το πράσινο αλλά και το μπλε. 

Είτε, λοιπόν, είστε 30, 40 είτε 50, η δυναμική των leather staples θα απογειώσει την εικόνα σας. Ανακαλύψτε πως να τα εντάξετε στις εμφανίσεις σας τη φετινή άνοιξη!

1. Jacket

Ένα από τα πιο διάσημα outerwear της άνοιξης είναι το leather jacket. Ιδανικό για τις μεταβατικές περιόδους και για τις λίγο πιο υψηλές θερμοκρασίες. Χαρίζει μία πιο aggressive αισθητική στην εικόνα σας, ενώ έχετε τη δυνατότητα να το επιλέξετε για day-to-night looks.  Ταιριάζει τέλεια με το τζιν παντελόνι και τα sneakers σας για πιο cool διάθεση αλλά και με tailored pants ακόμα και για τα office looks. 

2. Skirt 

Image source: @venswifestyle

Η φήμη των skirts έχει απογειωθεί τις τελευταίες σεζόν κι εμείς σίγουρα δεν μπορούμε να τους αντισταθούμε. Ένα σχέδιο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικία είναι σίγουρα οι δερμάτινες. Θα τις συναντήσετε σε πολλές εκδοχές αλλά εμείς σας προτείνουμε τις midi για μεγαλύτερη ευελιξία. Μπορείτε να τις συνδυάσετε από πουκάμισα μέχρι t-shirts και cropped tops. Όσον αφορά τα παπούτσια, ένα ζευγάρι statement pumps θα μοιάζουν ιδανικά. Θα τονίσετε τη θηλυκότητά σας με τον καλύτερο τρόπο. 

3. Blazer 

Image source: @leiasfez

Η περίοδος της άνοιξης μας δίνει την ευκαιρία για layering. Οι εναλλαγές της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργεί την ανάγκη για κομμάτια, τα οποία θα μπορέσουμε να αφαιρέσουμε και να προσθέσουμε όπου κι όταν χρειάζεται. Τα blazers ανήκουν σίγουρα στα key-items αυτής της κατηγορίας. Επιλέξτε ένα oersized δερμάτινο σακάκι σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως είναι το μαύρο και μετατρέψτε το στον καλύτερό σας "σύμμαχο". 

4. Pants 

Image source: @greceghanem

Μπορεί να μετατραπεί στο αγαπημενό σας staple. Οι τρόποι για να τα εντάξετε στην εικόνα σας είναι διάφοροι. Αν επιθυμείτε μία πιο "παιχνιδιάρικη" διάθεση τότε επενδύστε σε πολύχρωμα παντελόνια και "παντρέψτε" τα με αθλητικά παπούστια ή chunky loafers. Από την άλλη πλευρά, για πιο preppy outfits, κινηθείτε σε κλασικές αποχρώσεις, όπως το καφέ ή το μπεζ μαζί με πουκάμισα, cardigans και knit vests για all-day εμφανίσεις. 

5. Suit 

Image source: @laura_eguizabal

Άραγε υπάρχει fashion lover που να μην έχει έστω ένα κοστούμι στην γκαρνταρόμπα της; Η αλήθεια είναι πως όχι. Το συναντάμε πλέον παντού και μπορούμε να του χαρίσουμε τον τίτλο του "μπαλαντέρ". Για να κάνετε ένα γρήγορο update στο two pieces suit και να χαρίσετε φρέσκο "αέρα" στο στιλ σας δεν έχετε παρά να στρέψετε την προσοχή σας στα δερμάτινα κομμάτια. Μάλιστα για να τα κάνετε all the way, προτιμήστε έντονες αποχρώσεις, όπως είναι το κόκκινο ή το ροζ. Για μία πιο ρετρό και '70s αισθητική, τα flared pants θα σας δώσουν αυτό που επιθυμείτε. Μην διστάσετε και δοκιμάστε το asap!

6. Shirt 

Image source: @fashionista

Είναι από τα βασικά δερμάτινα κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν σε μία γκαρνταρόμπα. Ο ρόλος του διπλός, καθώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κι ως ένα ελαφρύ πανωφόρι τις ημέρες με υψηλότερη θερμοκρασία. Συνδυάστε το μ' ένα λευκό t-shirt και χρυσά κοσμήματα, όπως μία αλυσίδα για την απαραίτητη λάμψη. Χρησιμοποιήστε το leather shirt σας όταν θέλετε να κάνετε layering και συνδυάστε το μαζί με το leather blazer.