fbpixel

Search icon
Search
Street Style Report: Οι τάσεις στις τσάντες που δεν αποχωρίζονται τα κορίτσια της μόδας στο Παρίσι
THE LOOK

Street Style Report: Οι τάσεις στις τσάντες που δεν αποχωρίζονται τα κορίτσια της μόδας στο Παρίσι

Hot trends που θα μας συντροφεύουν το φθινόπωρο


Λίγες ημέρες έμειναν ακόμα για να λήξει ο Μήνας της Μόδας. Καθημερινά μοναδικές εικόνες κάνουν την εμφάνισή τους τόσο από τους οίκους και τους καλλιτεχνικούς διευθυντές που παρουσιάζουν τις καινούριες του συλλογές όσο και από τα it girls που έχουν ταξιδέψει από κάθε άκρη του πλανήτη για να παρακολουθήσουν τα shows αλλά να αφήσουν το στίγμα τους και να δημιουργήσουν τάσεις με τις εμφανίσεις τους. Η Πόλη του Φωτός έχει «πλημμυρίσει» από μόδα κι ένα από τα κομμάτια που φυσικά είναι πρωταγωνιστής είναι οι τσάντες. Σχέδια των μεγαλύτερων σχεδιαστών συνοδεύουν τα street style looks των fashionistas, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά ότι πρόκειται για ένα αξεσουάρ που μπορεί να αλλάξει τη δυναμική ακόμα και του πιο απλού συνόλου. 

Ο φωτογραφικός φακός του GLOW απαθανάτισε τα μεγαλύτερα bag trends κι εμείς σας τα παρουσιάζουμε. Ανακαλύψτε τα παρακάτω!

1. Chain bag

img-3208.jpg

Εδώ και μερικές σεζόν οι αλυσίδες έχουν κερδίσει επάξια μία θέση στις συλλογές μας, από κοσμήματα μέχρι αξεσουάρ. Έχουν κυριαρχήσει σε κάθε μέγεθος και φέτος, μετά από πολλές δοκιμές, ο κόσμος της μόδας αποφάσισε σε ποιες δίνει ψήφο εμπιστοσύνης. Αυτές δεν είναι άλλες από τις φαρδιές, oversized chains, που εντυπωσιάζουν με την πρώτη κιόλας ματιά. Η Caroline Daur βρέθηκε έξω από το show του Off-White αποδεικνύοντας μας, με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική τους, επιλέγοντας μια μαύρη τσάντα του οίκου. Οι chain bags το φετινό φθινόπωρο είναι must και θα λειτουργήσουν ως κόσμημα. Μια δοκιμή θα σας πείσει. 

2. Glittery

img-3217.jpg

Λάμψη, λάμψη, λάμψη... Η ανάγκη για αισιοδοξία αλλά και εξωστρέφεια έχει θέσει τα glittery items στο επίκεντρο της μόδας τη φετινή σεζόν. Κι αν πιστεύετε ότι πέρσι είδαμε αυτήν την τάση στον υπέρτατο βαθμό σας διαβεβαιώνουμε ότι τους επόμενους μήνες θα τη συναντήσουμε στο διπλάσιο. Σε περίπτωση που διστάζετε να την εντάξετε head to toe στην εικόνα σας, μη διστάσετε να επενδύσετε σ' ένα λαμπερό αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα σε μία glittery bag. Η ασημένια Prada bag σε σχήμα μισοφέγγαρου αντικατοπτρίζει φανταστικά αυτό που μόλις αναφέραμε. Μπορείτε να την επιλέξετε ακόμα και στα πιο cool looks σας, όπως ένα δερμάτινο παντελόνι κι ένα oversized σακάκι

3. Surrealism

img-3212.jpg

Σουρεαλισμός και μόδα πάνε μαζί τη Fall/Winter 22 season. Ταιριάζουν όπως το gin με το tonic και οι σχεδιαστές το γνωρίζουν πολύ καλά. Έτσι λοιπόν δε χάνουν ευκαιρία για να παρουσιάσουν αξεσουάρ και τσάντες, βασισμένα σ΄αυτήν τη φιλοσοφία. Όταν σ' αυτό το «παιχνίδι» μπαίνει και ο οίκος Schiparelli, τότε η συγκεκριμένη τάση απογειώνεται. Ποιος άλλωστε μπορεί να αντισταθεί στην τσάντα - πρόσωπο που επέλεξε το μοντέλο Amalie Gassmann για να δώσει το παρών στην επίδειξη του ιταλικού fashion house; Εμείς σίγουρα όχι!

4. B is for black

img-3209.jpg

Τα black accessories δεν θα θεωρηθούν ποτέ out of fashion. Χαρίζουν ευελιξία, κομψότητα και στιλ. Μία μαύρη τσάντα μπορεί να σας συνοδέψει σε κάθε σας εμφάνισή, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ ταιριάζει με όλα σας τα κομμάτια. Αποτελεί μία κλασική επιλογή, ωστόσο τα μοντέρνα σχέδια που παρουσιάζουν οι σχεδιαστές, όπως η μαύρη Dior, εναρμονίζονται απόλυτα με τις ανάγκες της εποχής. 

5. Clutch

img-3206.jpg

Αποτελούν μία από τις αγαπημένες επιλογές των fashionistas. Τα clutches που πριν μέχρι λίγα χρόνια ήταν το απαραίτητο accessory των βραδινών εξόδων, πλέον έχει μετατραπεί σε all day long αξεσουάρ. Θα τα συναντήσετε σε όλα τα χρώματα και μεγέθη, ανάλογα με το στιλ και την προσωπικότητα σας. Ένα metallic design που θα προσφέρει την απαραίτητη λάμψη στο σύνολο σας μοιάζει ιδανικό. 

6. Bold colours

img-3205.jpg

Παρόλο που το φετινό φθινόπωρο παρατηρείται μία στροφή στα neutrals, η φήμη των έντονων χρωμάτων δεν θα «σβηστεί» τόσο εύκολα. Αν θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις σε όλα τα επίπεδα, τότε μία bold bag δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας. Ανακαλύψτε το χρώμα που σας αρέσει και επενδύστε σ' αυτό. Συνδυάστε το μ' ένα total black looks για δημιουργηθεί αντίθεση και να κερδίσει η τσάντα σας τον ρόλο του πρωταγωνιστή. 

Φωτογραφίες: Βασιλική Ταλάσογλου | @vasilikitalasoglou | @vasilikital_