fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο hot catwalk-approved τάσεις στα αξεσουάρ του φθινοπώρου
TRENDS & CATWALKS

Οι πιο hot catwalk-approved τάσεις στα αξεσουάρ του φθινοπώρου

Οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά και θα αναβαθμίσουν την εικόνα σας


Ο «διάλογος» για τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες με τα staples να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά υπάρχουν κι άλλα items, τα οποία συμβάλουν σημαντικά στην άψογη ολοκλήρωση των every day looks μας και έχουν τη δυνατότητα να τα μετατρέπουν σε statement. Βασικά στοιχεία αυτής της διαδικασίας είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, τα αξεσουάρ. 

Μπορεί συχνά να αποτελούν μία δευτερεύουσα επιλογή κατά τη δημιουργία των συνόλων μας, ωστόσο όλες οι γυναίκες που λατρεύουν τη μόδα γνωρίζουν πολύ καλά τη δυναμική που μπορούν να προσφέρουν. Στις πασαρέλες για τη σεζόν Fall/Winter 2022 είδαμε εντυπωσιακά accessories που κατάφεραν να πάνε τα σύνολα σε άλλο επίπεδο. Τα balaclavas θεωρούνται για ακόμα έναν χειμώνα must, τα opera gloves θα προσφέρουν μια dramatic αισθητική στην εικόνα σας ενώ οι γραβάτες θα χαρίσουν ένα ανδρόγυνο preppy style στις day to night εμφανίσεις σας.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τις πιο hot catwalk approved τάσεις στα αξεσουάρ του φθινοπώρου!

1. Balaclavas

Gucci F/W 22

Μπήκαν στη ζωή και τη γκαρνταρόμπα μας πολύ έντονα τον περασμένο χειμώνα. Οι απανταχού fashionistas αναβάθμισαν τα ski looks με την προσθήκη τους ενώ στη συνέχεια τα fashion brands το μετέτρεψαν σε must heave item της επόμενης σεζόν. Η εξαιρετική συνεργασία της Gucci με την Adidas αλλά και ο Γάλλος σχεδιαστής Jacquemus απέδειξαν ότι τα balaclavas θα μετατραπούν σε big thing της εποχής που μόλις ξεκίνησε. 


2. Ties all day long 

Sportmax F/W 22

Δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε την κυριαρχία του preppy style σχεδόν σε όλους τους εμβληματικούς οίκους, με τους Louis Vuitton, Ralph Lauren και Sportmax να κρατούν τα ηνία. Οι γραβάτες αποτελούν σημαντικό αξεσουάρ για όσες θέλετε να δημιουργήσετε αυτό το στιλ. Μπορείτε να τις φορέσετε μαζί με το κοστούμι σας αλλά και να παρουσιάσετε μία πιο sexy αισθητική, συνδυάζοντας τες με κορμάκια που θα κολακεύσουν τη σιλουέτα σας.


3. Opera Gloves 

Jill Sander F/W 22

Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που είδαμε στις πασαρέλες για το φετινό φθινόπωρο. Αυτό το retro στοιχείο προσθέτει στα σύνολα την αίγλη μιας άλλης εποχής. Επιλέξτε δερμάτινα γάντια à la Jil Santer, τα οποία θα προσφέρουν μια πιο dramatic essence στην εικόνα σας, ενώ παράλληλα θα σας χαρίσουν και έξτρα chic πόντους ακόμα και στα πιο απλά σύνολά σας. Οι σκούρες αποχρώσεις, όπως το μαύρο και το καφέ είναι ιδανικές αν αναζητάτε την ευελιξία, ενώ αν σας αρέσουν οι πειραματισμοί, οι έντονες αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί και το κόκκινο θα σας ανταμείψουν. 


4. Fringe 

Isabel Marant F/W 22

Σε περίπτωση που σας αρέσει να δημιουργείτε πιο παιχνιδιάρικες εμφανίσεις, τότε αυτή η τάση θα γίνει εύκολα η αγαπημένη σας. Από σκουλαρίκια, κολιέ και ζώνες τα σχέδια με κρόσσια ήταν παντού. Πραγματικά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να εντυπωσιάσετε είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και να το προσθέσετε στην εικόνα σας. 


5. Bangles 

Saint Laurent F/W 22

Παραμένοντας στα κοσμήματα αξίζει να αναφέρουμε ότι τα βραχιόλια επέστρεψαν και μάλιστα στην καλύτερη εκδοχή τους. O Anthony Vaccarello στη συλλογή του για τον οίκο YSL απέδειξε την δυναμικότητά τους, συνδυάζοντας εντυπωσιακά σχέδια απλά μ' ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο τ' άφησε να λάμψουν και να «κλέψουν» την παράσταση. Για να παραμείνετε άκρως stylish επιλέξτε δημιουργίες, επηρεασμένες από τη δεκαετία των '80s ή ένα κομμάτι που είναι statement. 

Κεντρική Φωτογραφία: Gucci F/W 22 | Max Mara F/W 22