fbpixel

Search icon
Search
Τι φόρεσαν τα it girls που παρακολούθησαν το show Dior
THE LOOK

Τι φόρεσαν τα it girls που παρακολούθησαν το show Dior

Ο φωτογραφικός φακός του GLOW βρίσκεται στο Παρίσι και μας μεταφέρει τον fashion παλμό


Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην Paris Fashion Week. Η Πόλη του Φωτός έχει «πλημμυρίσει» για ακόμα μία φορά από σχεδιαστές, μοντέλα, fashion gurus και it girls που έχουν παρευρεθεί για να ανακαλύψουν όλες τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Εκτός από τα trends που παρουσιάζονται μέσα στα shows, τα φλας των φωτογράφων είναι στραμμένα στις street style εμφανίσεις των fashionistas, οι οποίες δεν χάνουν ευκαιρία να μαγνητίσουν τα βλέμματα με τα μοναδικά σύνολα και τις fashionable ιδέες που προτείνουν. 

Την έναρξη της PFW σήμανε ο γαλλικός οίκος Dior που για ακόμα μία φορά δημιούργησε ένα υπέροχο show θέτοντας τη μόδα και τη γυναίκα στο επίκεντρο με τον καλύτερο τρόπο. Στο front-row της επίδειξης βρέθηκαν πολλά από τα αγαπημένα it girls με total looks Dior κι εμείς αντλήσαμε έμπνευση από τις εμφανίσεις τους. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τι φόρεσαν τα κορίτσια που παρακολούθησαν το show!

1. Corset

img-2904.jpg

Ένα από τα βασικά θέματα που έθεσε ξανά η Maria Grazia Chiuri στη νέα της συλλογή, ήταν ο επαναπροσδιορισμός του κορσέ. Πιο ανανεωμένος από ποτέ, μπορεί να γίνει απόλυτα wearable και να συνδυαστεί με μία σειρά από υπάρχοντα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, δίνοντας μία νέα πνοή στη θηλυκότητα. Η Silvia Bussade Braz επέλεξε ένα neutral σύνολο, το οποίο αποτελούνταν από το τρίπτυχο της επιτυχίας λευκό-γκρι-μαύρο. Συνδύασε μία pleated maxi skirt με λευκό t-shirt πάνω από το οποίο προτίμησε να φορέσει ένα γκρι κορσέ με μαύρες λεπτομέρειες. Τα αξεσουάρ της κινήθηκαν σε black choices, μ' ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες με λεπτεπίλεπτο λουράκι και γυαλιά ηλίου. Την εικόνα της ολοκλήρωσε με την Saddle Dior bag. 

2. Skirt & boots

img-2910.jpg

Αυτό που έγινε απόλυτα κατανοητό λίγο πριν ξεκινήσει η επίδειξη είναι ότι τη φετινή σεζόν, οι φούστες - σ' όλες τις εκδοχές, από τις πιο κοντές μέχρι τις πιο μακριές - έχουν επιστρέψει πιο δυναμικά και updated από κάθε άλλη φορά. Αν επιθυμείτε να τις εντάξετε στις εμφανίσεις σας και να τις φοράτε, στην κυριολεξία από το πρωί μέχρι το βράδυ, τότε η Paola Locatelli, η οποία μετράει σχεδόν δυο εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα του Instagram, θα αποτελέσει την απόλυτη έμπνευση. «Πάντρεψε» μοναδικά την polished skirt της με διαφάνειες, μαζί με ένα λευκό sleeveless πουκάμισο και μαύρα μποτάκια, χαρίζοντας της μια πιο νεανική και day to night διάθεση. Η small Vibe Dior bag χάρισε έξτρα πόντους στην εικόνα της.

3. Total black

img-2906.jpg

Αν για κάτι μπορούμε να είστε σίγουρες για τους επόμενους μήνες, τότε αυτό είναι πως το total black θα αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Απόλυτα κομψό, εντυπωσιακό και fashionable θα κυριαρχήσει στις εμφανίσεις σας. Οι τρόποι για να το πετύχετε είναι πολλοί αλλά εμείς εντυπωσιαστήκαμε από την επιλογή της Sophia Roe στην Dior επίδειξη και σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε no matter what. Τι επέλεξε; Mακριά μαύρη φούστα με σκίσιμο μαζί μ' ένα σακάκι τονίζοντας τη μέση της και κολακεύοντας τη σιλουέτα και χαρίζοντας μοναδική αρμονία στην εμφάνισή της με high heels. Μια μαύρη ομπρέλα και η Dior Essential tote bag ήταν τα αξεσουάρ που συμπλήρωσαν το look της.

Φωτογραφίες: Βασιλική Ταλάσογλου | @vasilikitalasoglou | @vasilikital_