fbpixel

Search icon
Search
5 super new trends στις μπότες για τη φετινή σεζόν
THE LOOK

5 super new trends στις μπότες για τη φετινή σεζόν

Τα σχέδια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας


Έπειτα από μία σειρά μηνών που οι επιλογές μας στα παπούτσια ήταν ανάμεσα σε flip flops, sandals και espadrilles, έχει έρθει η στιγμή της μεγάλης επιστροφής. Και ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η boots season! Μπορεί ακόμα η θερμοκρασία να μη βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα αλλά σίγουρα υπάρχουν ημέρες που ο καιρός μοιάζει ιδανικός για να εντάξουμε στις εμφανίσεις τις αγαπημένες μας μπότες. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απλό και κομψό σύνολο, επιλέγοντας ένα ζευγάρι statement boots. Όπως σε όλες τις κατηγορίες έτσι και σ' αυτήν των μποτών υπάρχουν οι τάσεις, στις οποίες θα πρέπει να στρέψετε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας, αν επιθυμείτε να είστε πάντοτε updated και απόλυτα in fashion. Έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο με τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίσετε τα big trends και να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο στιλ και τον χαρακτήρα σας. 

Ανακαλύψτε τα!

1. The new boots

00049-miu-miu-fall-2022-ready-to-wear-paris-credit-filippo-fior-gorunway.webp
Miu Miu FW22

Μετά από μία ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας πρωταγωνίστησαν τα παστέλ και τα φωτεινά χρώματα, ο κόσμος της μόδας έχει ανάγκη από μια επαναστατική διάθεση που αποτυπώνεται σε πολλά αξεσουάρ με έντονη διάθεση. Για τη σεζόν που διανύουμε εδώ κι ένα μήνα, τα it girls αποφάσισαν να επιλέξουν tough boots από υλικά, όπως το σκληρό δέρμα. Την δυναμική τους αισθητική συμπληρώνουν οι λεπτομέρειες, όπως είναι οι αγκράφες, τα καρφιά και τα μεταλλικά στοιχεία. Ταιριάζουν υπέροχα με mini skirts και φορέματα με διαφάνειες, συνδυάζοντας τον ρομαντισμό με τον δυναμισμό και δημιουργούν σύνολα που δύσκολα θα μπορέσουμε να ξεχάσουμε. 

2. Cowboy boots

00006-ganni-copenhagen-fall-22-credit-brand.webp
Ganni FW22

Ακόμα μια χρονιά που οι West style boots θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον κάθε γυναίκας. Την έναρξη της cowboy boots season «σφύριξε» λίγο νωρίτερα το brand Ganni μ' ένα άκρως stylish σχέδιο με κεντήματα. Αυτό το στιλ θα το συναντήσετε σε διάφορες παραλλαγές από μήκη μέχρι τον αστράγαλο ή πιο ψηλές και από μαύρες & καφέ μέχρι κόκκινες, πράσινες ή κίτρινες ανάλογα με τη διάθεση και το στιλ σας. Για casual chic looks συνδυάστε τες με denim pants και blazers, ενώ σε περίπτωση που επιθυμείτε να τις δώσετε έναν πιο polished χαρακτήρα μη διστάσετε να τις «παντρέψετε» με slip dress και knitwears. 

3. Boots like tights

00001-michael-kors-collection-fall-2022-credit-gorunway.webp
Michael Kors FW22

Όσον αφορά τις μπότες της νέας σεζόν επικρατεί η άποψη ότι όσο «μεγαλύτερες» και εντυπωσιακές τόσο το καλύτερο. Μάλιστα το come back των mini skirts, αναδεικνύει ακόμα καλύτερα τις μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο, καλύπτοντας το πόδι σαν καλσόν. Αυτό το σχέδιο αποτέλεσε must item στις φθινοπωρινές συλλογές εμβληματικών οίκων, όπως οι Michael Kors, Brand Maxwell και Isabel Marant. Αν δεν τις έχετε δοκιμάσει μέχρι στιγμής η φετινή σεζόν αποτελεί την ιδανική ευκαιρία. Φυσικά και θα τις συνδυάσετε με mini pieces, όπως φούστες και φορέματα. 

4. Welly my love

00028-christian-dior-fall-2022-ready-to-wear-paris-credit-gorunway.webp
Dior FW22

Μπορεί οι βροχερές ημέρες να είναι το στοιχείο τους, αλλά οι ανανεωμένες wellington boots μπορούν να σταθούν τη φετινή σεζόν σε όλες τις εμφανίσεις σας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι μπότες με χοντρές σόλες, εμπνευσμένες από τα welly, ήταν μια από τις πιο απροσδόκητες τάσεις που παρουσιάστηκαν στις πασαρέλες αυτήν τη σεζόν, και ενώ μπορεί να είναι μια αμφιλεγόμενη επιλογή, δεν υπάρχει αμφιβολία για την πρακτικότητά τους. Για περισσότερο layering και στιλ προσθέστε ψηλές κάλτσες από μέσα, οι οποίες θα δημιουργήσουν υπέροχες αντιθέσεις. 

5. Print it up!

00004-sportmax-fall-22-ready-to-wear-milan-credit-gorunway.webp
Sportmax FW 22

Animal Prints. Jacquard. Logomania. Όλα είναι απολύτως θεμιτά σε περίπτωση που θέλετε να παρουσιάσετε με τα παπούτσια σας ένα statement look. Αυτή η τάση δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη, καθώς οι printed boots θα ξεχωρίσουν όπου κι αν βρεθείτε. Ιδανικές για όλες όσες αγαπούν τα μοτίβα αλλά διστάζουν να τα δοκιμάσουν, head to toe. Για να τις αναδείξετε, «παντρέψτε» τες μ' ένα total black look και εντυπωσιάστε... με κάθε σας βήμα.