fbpixel

Search icon
Search
It girls approved: Οι τάσεις στα χρώματα που ανέδειξαν οι street stylers στο Μιλάνο
THE LOOK

It girls approved: Οι τάσεις στα χρώματα που ανέδειξαν οι street stylers στο Μιλάνο

Ο φωτογραφικός φακός του GLOW στην ιταλική πόλη παρουσιάζει τα καλύτερα


Missoni, SportMax, Gucci, Versace... Τη χθεσινή ημέρα η πόλη του Μιλάνου ήταν στο επίκεντρο της μόδας, με μερικούς από τους πιο εμβληματικούς οίκους να παρουσιάζουν εντυπωσιακές συλλογές, για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, κάνοντας μας από τώρα να ανυπομονούμε για την άφιξή της. Έντονα χρώματα, ξεχωριστά prints και κομψοί τόνοι που μπορούν να απογειώσουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση ήταν βασικά στοιχεία των catwalks που είδαμε. 

Φυσικά από κοινό που παρεβρέθηκε στο front row δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι διάσημες fashionistas, οι οποίες φόρεσαν τα πιο statetment pieces και περπάτησαν στους δρόμους του Μιλάνου, χαρίζοντας μας μοναδικές εικόνες που κέντρισαν την προσοχή μας. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, τα it girls αποφάσισαν να μαγνητίσουν τα βλέμματα με τις χρωματικές επιλογές, αποδεικνύοντας ότι οι τόνοι που επιλέγουμε στα σύνολά μας μπορούν πολύ εύκολα να μετατραπούν σε πρωταγωνιστή. Άλλωστε οι fashion gurus έχουν αποκαλύψει εδώ και πολλούς μήνες την βαρύτητα που δίνουν στις αποχρώσεις.

Ο φωτογραφικός μας φακός ήταν για ακόμα μία ημέρα εκεί, μεταφέροντας μας τον «παλμό» της ιταλικής πόλης αλλά και φανταστικές εικόνες. Ανακαλύψτε τες!

1. Sexy Black

img-2660.jpg

Το μαύρο θα είναι πάντοτε in fashion. Πρόκειται για ένα χρώμα, το οποίο μπορεί να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε, όποιος κι αν είναι αυτός. Εκφράζει κομψότητα, ηρεμία, θηλυκότητα αλλά και sexyness... Ανάλογα με τη διάθεσή σας. Μπορεί οι έντονες αποχρώσεις να βρίσκονται στο πικ τους εδώ και μερικές σεζόν, αλλά το black power θα συνεχίσει να κυριαρχεί και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των επιλογών μας. Τον φετινό χειμώνα εκφράστε τον δυναμισμό που κρύβεται μέσα σας, διαλέγοντας total black looks. Η fashionista Alexandra Guerain επιβεβαίωσε αυτήν την άποψη με τον καλύτερο τρόπο. Έδωσε το παρών στο show της Sport Max με μαύρο σύνολο head to toe. Ένα maxi dress με εντυπωσιακό σκίσιμο στο πλάι, ψηλοτάκουνες knee high boots αλλά κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και γάντια ως τα αξεσουάρ. Απόλυτα fashionable!

2. Red Passion

img-2664-Wf9Xk.jpg

Παρατηρώντας τα shows για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 έγινε ξεκάθαρο ότι το κόκκινο θα είναι βασική προσθήκη της γκαρνταρόμπας μας. Φλογερή δυναμική και απόλυτα sexy, αυτή η απόχρωση θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες σε όλα τα φάσματά του και εμείς μπορούμε να το επιλέξουμε σε όλα τα κομμάτια. Αν λατρεύετε τους πειραματισμούς και επιθυμείτε να «κλέβετε» τις εντυπώσεις, μη διστάσετε να δημιουργήσετε ένα total red outfit. Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να το διαλέξετε σε one piece που θα κεντρίσει τον ενδιαφέρον, τότε ακολουθήστε τα βήματα της Σκανδιναβής Emili Sindlev, η οποία για την εμφάνιση της στο show της Sport Max έκανε τα φλας των φωτογράφων να λάμψουν με την μακριά δερμάτινη κόκκινη καμπαρντίνα της, την οποία συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ, όπως παπούτσια, τσάντα και γραβάτα κι ένα χακί πουκάμισο κι όλα μαζί προσέφεραν την ιδανική αρμονία.

3. Purple my Love

img-2662.jpg

Ένα χρώμα που μας απασχόλησε από την αρχή της χρονιάς δεν είναι άλλο από το μοβ. Η απόχρωση Very Perry αποτέλεσε σύμφωνα με το Ινστιτούτο Χρωμάτων της Pantote το Colour of the Year και οι άνθρωποι της μόδας δεν έχασαν χρόνο για να το εντάξουν στις συλλογές αλλά και στη γκαρνταρόμπα τους. Το είδαμε να κάνει την  εμφάνισή του σε όλους τους τόνους από τους πιο pal μέχρι τους πιο έντονους. Η δυναμική του συνεχίζεται και τη σεζόν που διανύουμε κι αν αναρωτιέστε ποια θα είναι η απόχρωση που θα σας μετατρέψει σε πραγματική fashionista, η Caroline Daur δίνει την απάντηση. Το bold purple suit της για το catwalk του οίκου Gucci ήταν αυτό που όλες οι fashion lover θέλουμε να μιμηθούμε. Μάλιστα, το μυτερά έντονο, μαύρο πέτο του ήταν αυτό που το απογείωσε ακόμα περισσότερο. Οι διπλές αλυσίδες - χρυσή και ασημί - στον λαιμό της προσέφερε την ιδανική λάμψη στην εικόνα της, ενώ τα αξεσουάρ της λειτούργησαν συμπληρωματικά για να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της. 

4. Pure blue

img-2663.jpg

Η αλήθεια είναι πως το μπλε και οι αποχρώσεις τους - ακόμα κι αυτές που «κρύβουν» μοβ μέσα τους - , όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα κατέχει μία από τις πιο σημαντικές θέσεις τόσο στην καρδιά μας όσο και στη γκαρνταρόμπα μας. Οι απανταχού fashionistas το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και είναι κάτι που μας το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο. Η Tamara Kalinic τίμησε τον Alessandro Michele και τον οίκο Gucci, επιλέγοντας ένα total blue look, με το υπέροχο athleisure suit από τη συνεργασία Gucci x Adidas μαζί μ' ένα γαλάζιο πουκάμισο και λευκή τσάντα, όλα του οίκου. Για ακόμα μία σεζόν το μπλε είναι super in!

Φωτογραφίες: Βασιλική Ταλάσογλου | @vasilikitalasoglou | @vasilikital_