fbpixel

Search icon
Search
Skinny Jeans: 5 συνδυασμοί που θα τα μετατρέψουν στο πιο cool item της άνοιξης
STYLING TIPS

Skinny Jeans: 5 συνδυασμοί που θα τα μετατρέψουν στο πιο cool item της άνοιξης

Και θα σας χαρίσουν ένα γρήγορο update


Τα τζιν παντελόνια αποτελούν ένα από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Τα στιλ τους πολλά ανάλογα με το γούστο και τις προτιμήσεις κάθε μίας από εσάς. Τη φετινή σεζόν παρατηρήσαμε ότι τα baggy και τα wide-leg βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των τάσεων, καθώς έχουν απογειωθεί από τα κορίτσια του street style, ενώ παράλληλα χαρίζουν μία loose και άνετη αισθητική. Αυτό μας οδήγησε να βάλουμε τα κλασικά skinny στην άκρη, ενώ δεν ήταν λίγοι οι fashion experts, οι οποίοι τα χαρακτήρισαν old-fashioned. Ποιος είπε όμως ότι τα skinny jeans δεν μπορούν να είναι τόσο cool όσο τα υπόλοιπα;

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, ανακαλύψτε τους πιο updated συνδυασμούς και μετατρέψτε τα skinnys σ' ένα από τα πιο hot items της άνοιξης!

1. Office looks 

271361397-331334065553372-2864026392012072737-n.jpg
Image source: @pepamack

O μύθος πως τα τζιν παντελόνια ανήκουν μόνο σε casual εμφανίσεις έχει καταρριφθεί εδώ και πολλές δεκαετίες. Μπορούν να μας συνοδεύσουν σε όλες τις εμφανίσεις μας, από το πρωί μέχρι το βράδυ και να πάρουν τον χαρακτήρα που εμείς επιθυμούμε. Αξιοποιήστε τα skinny παντελόνια σας, ενσωματώνοντας τα στα καθημερινά office looks. Δεν χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να παρουσιάσετε ένα άκρως επιτυχημένο αποτέλεσμα. Αρκεί να τα συνδυάσετε μ' ένα πουκάμισο ή t-shirt κι ένα blazer. Όσον αφορά τα παπούτσια, ταιριάζει με όλα από sneakers μέχρι high heel sandals αλλά και ankle boots. 

2. Statement pieces

274039871-371595784487904-3425357974303189362-n.jpg
Image source: @ninasandbech

Ένα κομμάτι αρκεί για να απογειώσει τη δυναμική ακόμα και του πιο απλού συνόλου. Όσον αφορά τα skinny jeans θα τους προσφέρουν το πιο μοντέρνο χαρακτήρα που ίσως τους λείπει. Ο πιο ασφαλής και σίγουρος τρόπος είναι να συνδυάσετε το τζιν παντελόνι σας μαζί μ' ένα ζευγάρι statement shoes και ετοιμαστείτε να δείτε τον «χαρακτήρα» του να αλλάζει αυτόματα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να το κάνετε all the way, δημιουργήστε ένα εκκεντρικό look, head-to-toe, παρουσιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον συνδυασμό του κλασικού με το μοντέρνο και το φρέσκο. 

3. 'Ογκοι 

75ecae891c12cab31b894663476d31e5.jpg

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για να θεωρηθεί το σύνολό μας επιτυχημένο, είναι ισορροπία. Μπορεί τα total oversized looks να είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις, αλλά σε περίπτωση που θέλετε να ανανεώσετε το skiny παντελόνι σας, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. «Παίξτε» με τους όγκους! Καθώς το στιλ του είναι ιδιαίτερα εφαρμοστό, συνδυάστε το με oversized πουκάμισα, tops, φούτερ και πανωφόρια. Καλό θα ήταν να δείξετε τον ίδιο «ζήλο» και στα αξεσουάρ. Οι oversized totes είναι πρώτες στη λίστα των επιλογών των fashionistas γι' αυτό κι εσείς θα πρέπει να αποκτήσετε μία XXL asap. 

4. Coolness Overloaded 

03eee38b1770884e19cca77d21c3e862.jpg
Image source: @stealthelook

Είναι γεγονός πως τα τζιν παντελόνια «κρύβουν« μέσα τους μία πιο χαλαρή και cool αισθητική. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τα φορέσετε από το να αναδείξετε στον μεγαλύτερο βαθμό αυτήν τους την πλευρά. Πώς θα το πετύχετε; Ταιριάξτε τα μ' ένα printed t-shirt και μία καμπαρντίνα, δημιουργώντας το απόλυτο ανοιξιάτικο look. Ολοκληρώστε μ' ένα ζευγάρι slipper ή loafers και μία shoulder bag. Για τις πρωινές αλλά και απογευματινές σας βόλτες, τώρα που η μέρα αρχίζει να μεγαλώνει, τα γυαλιά ηλίου είναι must. 

5. Preppy style 

6186098744d66d3e023ab06d0f04d091.jpg
Image source: @whowhatwear

Για όλες εσάς που επιθυμείτε να χαρίσετε στο skinny jean σας μία πιο tailored αισθητική, δεν έχετε παρά να επιλέξετε την μαύρη εκδοχή του. Είναι αλήθεια, πως οι σκούρες αποχρώσεις του χαρίζουν μία πιο formal πινελιά. Για σύνολα που θα μπορείτε να φορέσετε all-day-long και να σας συνοδεύσουν σε πλήθος περιστάσεων παντρέψτε το μ' ένα leather shirt και chelsea boots. Για τις εναλλαγές της θερμοκρασίες μπορείτε να δέσετε στον λαιμό σας ένα knitwear, το οποίο θα σας βοηθήσει να κάνετε layering.