fbpixel

Search icon
Search
Τα καλύτερα shoe designs για να συνδυάσετε με τα wide-leg trousers
STYLING TIPS

Τα καλύτερα shoe designs για να συνδυάσετε με τα wide-leg trousers

Επιλογές που θα σας χαρίσουν τον τίτλο της fashionista, day to night


Με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας στην Κοπεγχάγη, θυμηθήκαμε πως ένα από τα staples της συλλογής είναι τα wide leg pants. Τα συναντάμε τόσο σε τζιν όσο και στα υπόλοιπα υφάσματα, ανάλογα με το στιλ και τον χαρακτήρα της κάθε μιας. Το χαρακτηριστικό τους είναι πως κολακεύουν τη σιλουέτα, διότι το φαρδύ τους τελείωμα χαρίζει έξτρα πόντους και παράλληλα μας κάνει να φαινόμαστε πιο αδύνατες. Παρόλα αυτά, ο συνδυασμός τους με λάθος παπούτσια... μπορεί να αποβεί μοιραίος και να «καταστρέψει» ολόκληρη την εικόνα σας. 

Αντλώντας έμπνευση από τις διάσημες fashionistas σας παρουσιάζουμε του πιο hot και μοντέρνους wide leg trousers & shoescombos!

1. With ballet flats 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αποτύχετε μ' αυτόν τον απλό αλλά ασφαλή συνδυασμό. Plus, θα είστε απόλυτα άνετες, όσες ώρες κι αν χρειαστεί να είστε στον δρόμο, φέρνοντας εις πέρας τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Η μόνη συμβουλή που έχουμε να σας δώσουμε είναι να προσέξετε το μήκος του παντελονιού σας. Φροντίστε να είναι στα μέτρα σας για να μην το καταστρέψετε. 

2. With heeled mules 

Image source: @venswifestyle

Η αντίθεση ανάμεσα σε φαρδιά, wide παντελόνια και πιο κομψά mules είναι ένας καλός τρόπος για να εξισορροπήσετε τις αναλογίες ενός συνόλου. Λατρεύουμε να συνδυάζουμε δύο διαφορετικά στιλ, χαρίζοντας μία πιο «παιχνιδιάρικη» αισθητική στην εικόνα μας και κερδίζοντας τον τίτλο της fashion expert. Για να είστε ακόμα περισσότερο in fashion, δοκιμάστε ένα look σε έντονες αποχρώσεις. 

3. With pointed-toe heels 

Image source: @sthestylestalkercom

Dress code: Business! Τα pointed-toe shoes θα λειτουργήσουν για να μακρύνουν τα πόδια και να σας κάνουν να φαίνεστε ελαφρώς ψηλότερες. Σκεφτείτε το τέλειο αποτέλεσμα που θα έχει η σιλουέτα σας μαζί με τα wide leg pants. Μεταμορφωθείτε στην πιο stylish business woman, επιλέγοντας ένα μονόχρωμο loose κοστούμι μαζί με bold αξεσουάρ και ετοιμαστείτε να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα. 

4. With sneakers 

Image source: @lindatol_

Για να είμαστε ειλικρινείς, θα θέλαμε να φοράμε τα sneakers μας 24/7 αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, ειδικά αν επιθυμούμε να ακολουθούμε τις τάσεις. Για καλή μας τύχη όμως τα wide pants ταιριάζουν με τα αθλητικά, όπως το... τζιν με τόνικ. Extra tip: Επιλέξτε ανοιχτόχρωμα παπούτσια, διότι τα φαρδιά μπατζάκια θα το καλύψουν και δεν θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις από τα βασικά σας κομμάτια. 

5. Boots

Image source: @greceghanem

Τα φαρδιά παντελόνια και τα μποτάκια είναι ένα «ζευγάρι» που συναντάμε κάθε χειμερινή σεζόν τα τελευταία χρόνια. Πλέον έχει γίνει ένας από τους πιο γνωστούς συνδυασμούς που δοκιμάζουν όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως στιλ. Για τον «λίγο» χειμώνα που μας απομένει, προσθέστε μία πιο fun πινελιά στα every day looks σας, επιλέγοντας σχέδια στα ankle boots σας με διαφορετικό χρώμα στη σόλα. 

6. With loafers 

Image source: @zinafashionvibe

Και πάλι αυτό το «πάντρεμα» θα σας χαρίσει μία μοναδική ισορροπία. Ούτως ή άλλως τα loafers έχουν κερδίσει μία σημαντική θέση στη συλλογή μας, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο outfit. Ιδανική επιλογή για τις «χαλαρές» σας βόλτες, ακόμα και το Σαββατοκύριακο.