fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα φορέσετε από τώρα το πιο ανοιξιάτικο πανωφόρι
STYLING TIPS

Πώς θα φορέσετε από τώρα το πιο ανοιξιάτικο πανωφόρι

Οι καμπαρντίνες θα είναι πάντοτε in fashion


Όταν αναφερόμαστε σε staples, τα οποία μας χαρίζουν μία διαχρονική γοητεία, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η καμπαρντίνα. Αυτό το must-have των ενδιαμέσων εποχών -κυρίως της Άνοιξης- μας υπόσχεται μία all time classic αισθητική αλλά και ανθεκτικότητα. Χαρακτηριστικά που την κατατάσσουν στην κατηγορία με τις καλύτερες επενδύσεις που μπορεί να κάνει μία γυναίκα. 

Η άνοιξη βρίσκεται προ των πυλών κι εμείς ανυπομονούμε να εντάξουμε στα σύνολά μας αγαπημένα μας κομμάτια. Συνεχίστε παρακάτω και ανακαλύψτε 5 εύκολα styling tips για να φορέσετε από τώρα το trench coat!

1. Keep it Classic 

Ξεκινώντας από τα βασικά και τα εύκολα, δεν έχετε παρά να απογειώσετε την κλασική της εκδοχή, πάντοτε όμως με μοντέρνες πινελιές. Πώς θα το πετύχετε; Συνδυάστε το τζιν παντελόνι σας μ' ένα λευκό πουκάμισο. Όσον αφορά τα παπούτσια σας, οι επιλογές είναι πολλές, ωστόσο εμείς σας προτείνουμε να κινηθείτε σε loafers ή ankle boots. Επενδύστε σ' ένα πιο trendy trench coat design. Το γερμανικό brand Cult για παράδειγμα μας χάρισε μια ιδιαίτερη δημιουργία -τα μανίκια είναι ελαφρώς αποσπώμενα και μπορούν να φορεθούν είτε στους ώμους είτε σαν φουλάρι- και συνδυάζεται υπέροχα με όλα τα υπάρχοντα items της συλλογής σας. Είναι μία εμφάνιση, η οποία μπορεί να σας συνοδέψει από το πρωί μέχρι το βράδυ, παραμένοντας chic. 

2. Tonal look 

Image source: @whowhatwear

Πολλές φορές, η καθημερινή εύρεση του κατάλληλου και διαφορετικού συνόλου είναι μία απαιτητική και χρονοβόρα διαδικασία. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μικρά «μυστικά» που θα σας βοηθήσουν. Ένα από αυτά είναι να δοκιμάσετε το «πάντρεμα» διαφορετικών τόνων, του ίδιου χρώματος. Ο «βασιλιάς» των neutrals, δηλαδή το μπεζ, θα γίνει ο καλύτερο «σύμμαχος». Επιλέξτε ένα beige, loose suit και ένα midi trench coat, ακόμα και για τα βραδινά σας look. Μπορείτε να διατηρήσετε αυτήν τη φιλοσοφία και στα αξεαουάρ σας ή να τα χρησιμοποιήσετε και για να προσθέσετε μικρές «εκρήξεις» χρωμάτων. Φυσικά και τα χρυσά κοσμήματα θα χαρίσουν έξτρα πόντους στην εικόνα σας. Κινηθείτε ανάμεσα στις νέες τάσεις, όπως είναι τα vintage ή τα oversized designs.

3. Layers 

Inage source: @pepamack

Παρά την polish αισθητική της, η καμπαρντίνα είναι ένα απόλυτα χρηστικό κομμάτι. Όταν πρόκειται για πανωφόρια, είναι δύσκολο να βρούμε ένα στιλ που να μπορούμε να το συνδυάσουμε πραγματικά με τα πάντα και να μοιάζει εξίσου υπέροχο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, όταν πρόκειται να έρθουμε αντιμέτωποι με διαφορετικές καιρικές συνθήκες θα γίνει η αγαπημένη μας επιλογή. Για την περίοδο που διανύουμε, μπορείτε να συνδυάσετε το λεπτό σας πουλόβερ μαζί με minis αλλά και bermuda short, ένα ζευγάρι loafers ή mules μαζί με την καμπαρτίνα σας και είστε έτοιμες για τις πρωινές αλλά και απογευματινές βόλτες με φίλους. 

4. Mix & Match 

Το «πάντρεμα» δύο ή περισσότερων στιλ είναι κάτι, το οποίο μας εξιτάρει. Αν το κάνετε με προσοχή το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό και η καμπαρντίνα αποτελεί κομμάτι-κλειδί για να το πετύχετε. Βρείτε τα δικά σας στιλ και συνδυάστε τα. Εμείς σας προτείνουμε να φορέσετε το trench coat σας μαζί με μία φόρμα κι ένα hoodie ή μία άκρως sophisticated καμπαρντίνα με πιο cool και «χαλαρά» κομμάτια, ακόμα και με τα αθλητικά σας παπούτσια. 

5. For the Weekend 

Image source: @sylviemus_

Το Σαββατοκύριακο βρίσκεται μια ανάσα μακριά και οι βόλτες με τους φίλους μας είναι δεδομένες. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δημιουργήσετε σύνολα, τα οποία θα μπορούν να σας συνοδέψουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, όπου κι αν βρεθείτε. Η θερμοκρασία βρίσκεται ακόμα σε χαμηλά επίπεδα, κυρίως νωρίς το πρωί αλλά και το βράδυ. Μία midi φούστα μαζί μ' ένα knitwear, knee high boots και την καμπαρντίνα σας είναι το urban outfit που θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπες». Μπορείτε να «παίξετε» με τα αξεσουάρ σας, όπως να προσθέσετε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.