fbpixel

Search icon
Search
New York Fashion Week: Οι street style τάσεις που ξεχωρίσαμε
THE LOOK

New York Fashion Week: Οι street style τάσεις που ξεχωρίσαμε

Τα κορίτσια του street style μας έδειξαν τον δρόμο


Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έριξε αυλαία, παραδίδοντας τη σκυτάλη στη Γηραιά Αλβιώνα. Από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 22 του ίδιου μήνα, το Λονδίνο θα φιλοξενήσει «μεγάλα» ονόματα από το χώρο της μόδας. που θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022.

Η NYFW εκτός από τα εντυπωσιακά shows διάσημων σχεδιαστών, κέντρισε το ενδιαφέρον μας με τις street style εμφανίσεις των αγαπημένων μας fashionistas. Εκκεντρικά σύνολα, φωτεινές αποχρώσεις, ιδιαίτερες λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά αλλά και κλασικά κομμάτια που θα είναι πάντοτε in fashion είναι μερικά από αυτά που ξεχωρίσαμε. 

Ανακαλύψτε όλα όσα λατρέψαμε!

1. Red Passion

Image source: @leoniehanne

Αν παρακολουθείτε τις τάσεις, τότε θα έχετε αντιληφθεί πλήρως, πως τα έντονα χρώματα ήρθαν για να μείνουν και την επόμενη σεζόν. Εκτός από την επίδειξη της Carolina Herrera αλλά και του Jason Wu, οι οποίοι έφεραν την άνοιξη στις φθινοπωρινές τους συλλογές, οι δρόμοι της Νέας Υόρκης «πλημμύρισαν» από colour splashes. Το φλογερό κόκκινο ήταν αυτό που κυριάρχησε σε πολλές εμφανίσεις, κι όπως όλα δείχνουν θα μας συνοδεύσει αρκετά τους επόμενους μήνες. Χαρακτηριστικό ήταν το look της Leonie Hanne με το Carolina Herrera red dress και τις over the knee Jimmy Choo boots. 

2. Head Pieces 

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά ακόμα και στην πιο απλή εμφάνιση. Για όλες εσάς που επιθυμείτε να κάνετε ένα εντυπωσιακό update στην εικόνα σας, τότε η Vanessa Hong το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Τα metallic hair clips, θα προσθέσουν bonus πόντους στο outfit σας. Μπορείτε να το κάνετε all the way, όπως η διάσημη fashionista, και ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε από το πρώτο κιόλας λεπτό. Από, την άλλη πλευρά, ακόμα κι ένα-δύο statement accessories να τοποθετήσετε στα μαλλιά σας, πάλι θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 

3. Cut-outs is the New Sexy 

Image source: @leoniehanne

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες συζητήσεις γίνονται γύρω από τον όρο του new sexy. Τα famous fashion brands και οι creative directors παρουσιάζουν συνεχώς σχέδια, που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την θηλυκότητα και τη σέξι πλευρά κάθε γυναίκας. Τα cut-outs είναι πρώτα σ΄ αυτήν την κατηγορία. Τα συναντάμε κυρίως σε φορέματα, αλλά και σε παντελόνια και φούστες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να φορέσετε την τελευταία «λέξη» της μόδας, τότε η προσθήκη τέτοιων items, θεωρείται απαραίτητη. Ένα μαύρο φόρεμα μαζί μ' ένα electric blue blazer και μία statement τσάντα θα σας μετατρέψει σε πραγματική fashionista. 

4. Mini Me 

Image source: @chiaraferragni

Minis are everywhere. Ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες ένα mini, είτε φόρεμα είτε φούστα έχει μία θέση στα every-day looks. Η Chiara Ferragni περπάτησε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με το εντυπωσιακό σχέδιο Miu Miu από την ανοιξιάτικη collection. Σ΄ αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι όσο πιο mini το κομμάτι σας, τόσο πιο fashionable. Για την περίοδο που διανύουμε μπορείτε να το συνδυάσετε με πολύχρωμα καλσόν που θα χαρίσουν μία πιο παιχνιδιάρικη πινελιά στην εικόνα σας. 

5. Classics as always 

Tyler Joe

Όσα χρόνια κι αν περάσουν κι όσες τάσεις κι αν κυριαρχήσουν, τα classic staples θα έχουν πάντοτε μία ξεχωριστή θέση στη συλλογή μας. Πρόκειται για μία άποψη, την οποία οι street stylers επιβεβαιώνουν συνεχώς. Leather jackets, totes, φορέματα σε ίσια γραμμή αλλά και ουδέτερες αποχρώσεις θα σας βοηθούν να παραμένετε πάντοτε classy & stylish. 

6. Black Magic Woman 

Image source: @leoniehanne

Ποια γυναίκα που αγαπάει τη μόδα μπορεί να αντισταθεί σ' ένα total black σύνολο; Θα απαντήσουμε εμείς γι εσάς. Καμία! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να παρουσιάσετε στην πιο μοντέρνα εκδοχή του. Oversized blazers, fringed items και high heel sandals θα δημιουργήσουν σύνολα που θα «κόψουν» την ανάσα. Τα πολύχρωμα και φωτεινά αξεσουάρ θα πάνε την εικόνα σας ένα βήμα παρακάτω.