fbpixel

Search icon
Search
Πόσο ανατρεπτικά looks μπορείτε να δημιουργήσετε μ' ένα λευκό πουκάμισο;
THE LOOK

Πόσο ανατρεπτικά looks μπορείτε να δημιουργήσετε μ' ένα λευκό πουκάμισο;

4 outfits για όλες τις ώρες της ημέρας


All time classic items... Υπάρχουν μερικά σχέδια στη γκαρνταρόμπα μας που όσα χρόνια κι αν περάσουν δε θα σταματήσουν να είναι ποτέ in fashion. Ξεκάθαρα, ένα από αυτά είναι το λευκό πουκάμισο. Η παρουσία του μετράει πολλές δεκαετίες και δεν υπάρχει καμία γυναίκα που να μην έχει τουλάχιστον ένα στη συλλογή της. Έχει την ικανότητα να μπορεί να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε ανάλογα με τη διάθεση και την περίσταση. Σας διαβεβαιώνουμε πως ένα white shirt μπορεί να σταθεί παντού, από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σας έξοδο. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους πιο ανατρεπτικούς χαρακτήρες τους!

1. Roll neck 

Ένας συνδυασμός, ο οποίος έχει διπλό ρόλο, καθώς μας χαρίσει στιλ αλλά παράλληλα προσθέτει και παραπάνω θερμότητα, κυρίως τις ημέρες με χαμηλότερες θερμοκρασίες. Προσθέστε μέσα από το λευκό σας πουκάμισο ένα roll neck και συνδυάστε τα με το τζιν παντελόνι σας κι ένα ζευγάρι μποτάκια. Μια εμφάνιση για όλες τις ώρες της ημέρας. 


Cotton shirt, Marella
Roll neck, Falconeri
Cotton denim trousers, Max Mara
Boots, Alexander McQueen, Kalogirou

2. Knit Vest 

Τα πλεκτά γιλέκα έχουν κερδίσει την προσοχή μας από την περασμένη σεζόν. Χαρίζουν ευελιξία και μπορούν να χαρίσουν έξτρα πόντους στην εικόνα μας. Ταιριάζουν μοναδικά με τα λευκά πουκάμισα κι είναι κι ένα ασφαλής τρόπους για να τα εντάξετε στην εμφάνισή σας χωρίς να υποπέσετε σε λάθη. Ένα tailored trouser θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο σύνολο. 


Cotton shirt, Marella
Knit Vest, ZARA
Trousers Los Angeles, ETRO, Intervista
Backpack, Karl Lagerfeld, Atticadps.gr

3. Office look 

Το λευκό πουκάμισο είναι «φτιαγμένο» για τα office looks. Ταιριάζουν όπως το gin με το τόνικ. Παρόλα αυτά αν θέλετε να δημιουργήσετε πιο μοντέρνα outfits από το γραφείο και να ξεφύγετε από τη διαχρονική επιλογή ενός κοστουμιού, εμείς σας έχουμε τη λύση. Προσθέστε ένα leather blazer και μία statement cluth bag σε έντονες αποχρώσεις. Θα το λατρέψετε!


Cotton shirt, Marella
Leather jacket, Nanushka
Loose pants, H&M
Pouch leather clutch, Bottega Veneta, Mytheresa.com

4. Glam 

Image source: @stylegator

Η λάμψη αποτελεί μία απο τις μεγαλύτερες και βασικές τάσεις της φετινής σεζόν. Μη διστάσετε να την εντάξετε σε όλα τα looks, all day long. Για Friday night out κι όχι μόνο, ταιριάξτε το λευκό σας πουκάμισο με μία glam skirt και φυσικά ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. 


Cotton shirt, Marella
Mini skirt, Dolce & Gabbana, Luisaworld.com
High heel sandals, Steve Madden, nak shoes
Earrings, Flouria, Katerina Ioannidis