fbpixel

Search icon
Search
F is for Flowers: Τα λουλούδια της εποχής για να εντάξετε στους χώρους σας
INTERIORS

F is for Flowers: Τα λουλούδια της εποχής για να εντάξετε στους χώρους σας

Δείτε ποια είναι αυτά κι εντάξτε τα στην κατοικία σας


Τα φυτά και τα λουλούδια αποτελούν μια προσθήκη στο σπίτι μας, η οποία δεν πρέπει να απουσιάζει. Έχουν τον τρόπο να προσδίδουν χρώμα και «ζωή», και το γεγονός αυτό τα κάνει να γίνονται ένα αναπόσπαστο κομμάτι από τη διακόσμηση των προσωπικών μας χώρων. Κι επειδή ο Φεβρουάριος έχει μπει κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για την άνοιξη που βρίσκεται μπροστά μας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να γεμίσετε την κατοικία σας με τα πιο πολύχρωμα indoor plants.

Get yours!

Ντάλια

shutterstock-1048322119.jpg

Η ντάλια είναι ένα πανέμορφο λουλούδι που μπορεί να απογειώσει τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Τα εντυπωσιακά άνθη της έχουν διάμετρο 20-30 cm και αναπτύσσονται πάνω σε μακριά ανθικά στελέχη. Μεγάλη ποικιλία υπάρχει σε ό,τι αφορά στο χρώμα των τους, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με τον δικό σας χώρο. Μια τέλεια προσθήκη για το coffee table, για την κουζίνα ή ακόμα και για το κομοδίνο σας.

Ορχιδέα

beautiful-orchids-dmgx4fs.jpg

Οι ορχιδέες είναι μια από τις πιο ιδανικές επιλογές για μέσα στο σπίτι, τόσο αυτήν την εποχή όσο και τις υπόλοιπες μέσα στον χρόνο. Είτε επιλέξετε λευκές είτε μωβ, είναι το τέλειο touch στους προσωπικούς σας χώρους, ενώ μπορείτε να τις τοποθετήσετε ακόμα και στο τραπέζι του σαλονιού. Τα καλά νέα για εσάς είναι πως δε θα χρειαστεί να τις ποτίζετε συχνά -μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή.

Τριαντάφυλλα

coffe-table-essentials-cover.jpg

Μια all seaoson favorite επιλογή που δεν πρόκειται ποτέ να σας απογοητεύσει! Οι αποχρώσεις τους είναι πολλές κι έτσι μπορείτε να έχετε μεγάλη χρωματική ποικιλία, όπως το κόκκινο, το λευκό, το μωβ κ.ά. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μπουκέτο από διάφορα color combos -όπως λευκό και ροζ- για περισσότερη ένταση και ανοιξιάτικο vibe.

Τουλίπα

spring-decor-starts-with-tulips-13832-25baa0667d-1492044263.jpg

Άλλη μια κλασική λύση που θα λατρέψετε και που θα απογειώσει το decor σας! Με την κατάλληλη φροντίδα, τα λουλούδια της τουλίπας διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση έως και δέκα μέρες στο ανθοδοχείο. Yπάρχουν τουλίπες σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη με αμέτρητους συνδυασμούς χρωμάτων για να επιλέξουμε, με διπλά πέταλα και πιο σύνθετα άνθη. Οι τουλίπες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στα ανθοπωλεία, οπότε μπορείτε να τις βρείτε όλο το χρόνο.

Κάλλα

63670-images-1.jpg

Οι κρίνοι της κάλλας είναι ιδανικά λουλούδια για στολισμό σε βάζο μέσα στο σπίτι, ενώ είναι πολύ δημοφιλείς σε μπουκέτα και σε στολισμούς γάμων. Οι κάλλες είναι δημοφιλή βολβώδη φυτά με εντυπωσιακά λουλούδια, τα κρίνα. Plus, είναι μια τέλεια πρόταση για διακόσμηση γάμων!

Γαρύφαλλο

shutterstock-1018325152.jpg

Άλλο ένα είδος λουλουδιού που δε θα μπορούσε να λείπει από αυτήν τη λίστα. Τα γαρύφαλλα ανθίζουν από την αρχή της άνοιξης μέχρι τον Νοέμβριο, ενώ μπορούν να χαρίσουν εκλεπτυσμένο χαρακτήρα όπου κι αν τα τοποθετήσετε -μέσα ή έξω από το σπίτι σας. Τα χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε ποικίλουν: λευκό, κίτρινο, ροζ, πορτοκαλί ροζ κ. ά.

Γλαδιόλα

flc875-wh-zoom.jpg

Μια εξαιρετική επιλογή για τα μεγάλα βάζα σας! Η γλαδιόλα ξεχωρίζει για τα σπαθοειδή, μυτερά φύλλα της, πράσινου χρώματος, και για τα εντυπωσιακά άνθη της, διατεταγμένα κατά μήκος σε ανθοφόρο βλαστό που σε ορισμένες ποικιλίες ξεπερνά και το ένα μέτρο. Στα άνθη της γλαδιόλας συναντάμε μεγάλη χρωματική ποικιλία με διάφορες αποχρώσεις όπως λευκό, κίτρινο, ιώδες, μωβ, κόκκινο και πορτοκαλί, καθώς επίσης υπάρχουν δίχρωμες ποικιλίες γλαδιόλας.