fbpixel

Search icon
Search
Μπάνιο: 5+1 τρόποι για να το μετατρέψετε στο πιο ρομαντικό σημείο του σπιτιού σας
INTERIORS

Μπάνιο: 5+1 τρόποι για να το μετατρέψετε στο πιο ρομαντικό σημείο του σπιτιού σας

Υπέροχες ιδέες για ένα απόλυτα ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα


Το μπάνιο είναι ένα σημείο μέσα στο σπίτι που η αναδιαμόρφωσή του αποτελεί μια ολόκληρη επένδυση, που απαιτεί πολλές φορές υψηλό budget. Ωστόσο, υπάρχουν έξυπνοι τρόποι που εάν τους ακολουθήσετε μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο σας, με αποτέλεσμα να μη θυμίζει σε τίποτα το παλιό σας μπάνιο. Αρκεί να είστε να αξιοποιήσετε δημιουργικά τον ελεύθερό σας χρόνο στο σπίτι και να αντιμετωπίσετε τους χώρους της κατοικίας σας με πολλή φαντασία, μετατρέποντάς τους στα σημεία των ονείρων σας.

Ειδικά τώρα που μένουμε περισσότερο στο σπίτι, μια τέλεια ιδέα είναι να αλλάξετε τη διακόσμηση του μπάνιου σας εύκολα και γρήγορα και να του προσδώσετε ρομαντικό χαρακτήρα, ώστε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή μέσα σε αυτό. Διαβάστε παρακάτω τους τρόπους!

Επιλέξτε έντονα χρώματα

12-xlKDa.jpg

Ξεχάστε τα basic χρώματα για το μπάνιο σας! Ήρθε η ώρα να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε έντονες αποχρώσεις, που θα χαρίσουν φως σε αυτόν τον χώρο του σπιτιού σας, κάνοντας πιο «ζεστό» το συνολικό αποτέλεσμα. Προτιμήστε super trendy colors, όπως το mint green, το pastel ροζ ή και το ανοιχτό κίτρινο. Ακόμα, τολμήστε να κάνετε color blocking, συνδυάζοντας διάφορους pale τόνους μεταξύ τους.

Εντάξτε λεπτομέρειες από ξύλο

boho-style-bathroom-interior-1177306338-b36bd58025d349158d31b9eaf2b6b55c.jpg

Κάντε το στιλ του μπάνιου σας λίγο πιο boho, εντάσσοντας στη διακόσμηση λεπτομέρειες κι επιφάνειες από ξύλο. Έτσι, ο χώρος σας θα μοιάζει πιο «ζεστός» και ατμοσφαιρικός, τη στιγμή που θα τα wood στοιχεία θα «δένουν» μοναδικά με λευκά είδη υγιεινής και τα υπόλοιπα χρώματα που θα προσθέσετε. Καλύτερα να επιλέξτε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του ξύλου, έτσι ώστε να είναι φωτεινό το τελικό αποτέλεσμα.

Δώστε ενδιαφέρον στους τοίχους με ταπετσαρίες

Μια ωραία και πολύ ενημερωμένη ιδέα είναι να ανανεώσετε το μπάνιο σας χρησιμοποιώντας ταπετσαρίες. Επιλέγοντας την κατάλληλη, μπορείτε να κάνετε τον χώρο σας να δείχνει πιο ρομαντικός, όπως με μια frolar λύση, που σαν bonus δίνει vintage αίσθηση όπου κι να την τοποθετήσετε. Και αφού ξεκινήσετε με την αναδιαμόρφωση, κάντε το all the way τοποθετώντας παλιούς καθρέφτες με χρυσή κορνίζα, αποξηραμένα λουλούδια, ακόμα και κάδρα στους τοίχους.

Τοποθετήστε φυτά στις κενές γωνίες

bfita.jpg

Άλλο ένας χώρος μέσα στο σπίτι που μπορείτε να προσθέσετε φυτά για να τον ομορφύνετε! Σίγουρα θα υπάρχουν κενά σημεία στα οποία δε γνωρίζετε τι μπορείτε να βάλετε, χωρίς να μοιάζει υπερφορτωμένο το total αποτέλεσμα. Τα φυτά εσωτερικού χώρου και τα φρέσκα άνθη αποτελούν την ιδανικότερη λύση, ενώ πέρα από ωραία διακοσμητικά θα ανανεώσουν και την ατμόσφαιρα του χώρου και θα προσδώσουν χρώμα και ζωή.

Στρώστε χαλιά

bcarpet.jpg

Ειδικά για τώρα τον χειμώνα αυτό το step είναι μια άκρως πρακτική και όμορφη ιδέα! Χαρίστε winter vibe στο σκηνικό του μπάνιου σας, στρώνοντας ένα χαλί που να εναρμονίζεται με το όλο decor και την αισθητική που έχετε επιλέξει. Σκεφτείτε, επίσης, με πόση πρακτικότητα θα επωφεληθείτε κάθε φορά που βγαίνετε από το μπάνιο και πατάτε σε μια ζεστή επιφάνεια, παρά στα πλακάκια που σχεδόν πάντα παραμένουν κρύα.

Ανάψτε κεριά & αφεθείτε στις μυρωδιές τους

6060871511f8193ca8dc8f9fc272e4d4.jpg

Τι πιο ρομαντικό από το γλυκό φως που προσφέρουν τα κεριά! Διακοσμήστε τον χώρο σας με αρωματικά candles, χαμηλώστε τον φωτισμό, ανάψτε τα και πάρτε το μπάνιο σας όσο απολαμβάνετε τις εκπληκτικές μυρωδιές που αναδύονται. Ειδικά μετά από μια κουραστική ημέρα, είναι ο απόλυτος τρόπος για να καταφέρετε να ηρεμήσετε και να αποφορτιστείτε. Feel the magic!