fbpixel

Search icon
Search
SAINT VALENTINE

Red lips: Σαγηνευτικά κόκκινα κραγιόν που θα «ερωτευτείτε» τον Φεβρουάριο

Πιο κολακευτικά από ποτέ


Red lips: Σαγηνευτικά κόκκινα κραγιόν που θα «ερωτευτείτε» τον Φεβρουάριο

Ένα τολμηρό κόκκινο κραγιόν είναι το ισοδύναμο μακιγιάζ ενός κλασικού μικρού μαύρου φορέματος - κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα στο οπλοστάσιό της. Αποτελεί statement, ένα μόνο κόκκινο κραγιόν έχει τη δύναμη να ενισχύσει ένα look χωρίς να υπάρχει υπόλοιπο makeup σε δευτερόλεπτα ή να συνδυάσει ένα ήδη λαμπερό πρόσωπο. Υπάρχουν πολλοί τόνοι κόκκινων αποχρώσεων για τα χείλη που κυμαίνονται από μπλε και πορτοκαλί τόνους έως τις βαθιές αποχρώσεις της τερακότα. Αυτό καθιστά ακόμα πιο δύσκολο να ανακαλύψετε ποιο είναι το ιδανική για την απόχρωση του δέρματός σας. Έτσι, για να εξαλείψουμε τις εικασίες, συγκεντρώσαμε τα πιο κολακευτικά κόκκινα κραγιόν που λειτουργούν για όλους τους τόνους δέρματος.

red-lips-makeup-eyeliner.jpg

The products!

Lost Cherry Scented Lip Color, Tom Ford: Εμπλουτισμένο με τις νότες από εξωτικό μαύρο κεράσι και λικέρ του Private Blend αρώματος και στην απόχρωση Scarlet Rouge, το κραγιόν αυτό εφαρμόζεται βελούδινα στα χείλη με μία πορφυρή, σαν τραγανή καραμέλα, λάμψη προσφέροντας 8ωρη διάρκεια ανόθευτου και ανθεκτικού χρώματος. 

Luxe Shine Intense Lipstick, Bobbi Brown: Η νέα προσθήκη στην συλλογή Luxe Lip προσφέρει λαμπερό χρώμα, πολυδιάστατη λάμψη κάνοντας τα χείλη πιο πλούσια. Εφαρμόστε το απευθείας στα χείλη ή χρησιμοποιήστε το πριν το Lip Pencil για χρώμα με περισσότερη διάρκεια.

Glossy Dream Sheer Lipstick, Kiko Milano: Ημιδιάφανο κραγιόν που αντανακλά φυσικά το φως. Η φόρμουλα περιέχει εκχυλίσματα Ορχιδέας και σφαιρίδια Υαλουρονικού για πιο γεμάτα χείλη. Η κρεμώδης υφή μαλακώνει τα χείλη, αφήνοντάς τα απαλά και ακτινοβόλα. Είναι εύκολο στη χρήση, εφαρμόζεται εύκολα στα χείλη, ξυπνώντας τις αισθήσεις σας.

L'Absolu Rouge Lipstick, Lancôme x Emily in Paris: Όλοι οι δρόμοι για το απόλυτο γαλλικό φιλί οδηγούν στη συνεργασία Lancôme x Emily in Paris. Tο κραγιόν αυτό κάνει avant-première με το πανέμορφο δαχτυλίδι του που θυμίζει κόσμημα, κάτω από ένα νέο άκρως θηλυκό, μαύρο καπάκι με εξαιρετικά λεπτή σιλουέτα και διακοσμημένο με μια κόκκινη καρδιά και έναν ροζ Πύργο του Άιφελ, για να σας ταξιδέψει σε μια παριζιάνικη ερωτική ιστορία.

Pure Color Whipped Matte Lip Color with Moringa Butter, Estee Lauder: Ματ υφή για αισθησιακή αίσθηση και εμφάνιση στα χείλη. Βελούδινα απαλό, ανάλαφρο και χωρίς να κολλάει. Εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά που φροντίζουν τα χείλη, περιέχει Βούτυρο Μορίνγκα και Υαλουρονικό Οξύ. Αποκλειστική, καινοτόμα σύνθεση που παρέχει άνετο αποτέλεσμα με 12ωρη διάρκεια.

Diorific, Dior: Το διαχρονικό κραγιόν Diorific ξεχωρίζει από τη χρυσή θήκη του, σε σχήμα 8, που αντηχεί τον τυχερό αριθμό του Christian Dior. Για την περιορισμένη έκδοση The Atelier of Dreams, ένα μοτίβο που αναπαριστά την αρχιτεκτονική της πρόσοψης του οίκου Dior στολίζει το στικ του κραγιόν. Τα χείλη ενισχύονται με αυτή την κομψή αποχρώση σε σατινέ και ματ αποτελέσματα.

 Scarlet Rouge

Scarlet Rouge

Lost Cherry Scented Lip Color, Tom Ford, Attica

BUY ME
  Claret

Claret

Luxe Shine Intense Lipstick, Bobbi Brown

BUY ME
 Poppy red

Poppy red

Glossy Dream Sheer Lipstick, Kiko Milano

BUY ME
 Attrape coeur

Attrape coeur

L'Absolu Rouge Lipstick, Lancôme x Emily in Paris, Attica

BUY ME
 Love Fever

Love Fever

Pure Color Whipped Matte Lip Color with Moringa Butter, Estee Lauder, Hondos Center

BUY ME
 Rose Capucine

Rose Capucine

Diorific, Dior, Hondos Center

BUY ME

Everlasting Liquid Lipstick, KVD Beauty: Ένα μολύβι χειλιών που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε άπειρες εμφανίσεις και να σπάσετε τους κανόνες του μακιγιάζ. Με τα Everlasting Lip Liners, η KVD Vegan Beauty αυξάνει ακόμα περισσότερο την αποτελεσματικότητα, χάρη στην αδιάβροχη, κρεμώδη σύνθεση εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας και εύκολης εφαρμογής. 

Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color, Fenty Beauty: Στη ζωή παίρνετε ρίσκα όμως δεν υπάρχει κανένας λόγος το κραγιόν να είναι ένα από αυτά. Ανακαλύψτε το Stunna Lip Paint: το υγρό κραγιόν που συνδυάζει έντονο χρώμα και μεγάλη διάρκεια, σε μια συγκλονιστική κόκκινη απόχρωση που μαγνητίζει τα βλέμματα και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. 

Melted Matte Liquified Matte Longwear Lipstick, Too Faced: Το ματ χρώμα επιστρέφει ανανεωμένο! Καινοτόμος σύνθεση που απλώνεται πανεύκολα στα χείλη σαν gloss και στεγνώνει γρήγορα χαρίζοντας άψογη κάλυψη και απόλυτα ματ τελείωμα. Ειδικά σχεδιασμένο για να χαρίζει σαρκώδη χείλη και πλούσιο όγκο, το Melted Matte σας υπόσχεται πλούσιο, λαμπερό και σαγηνευτικό χρώμα που δεν ξηραίνει τα χείλη και δεν αλλοιώνεται.

 Poison apple

Poison apple

Everlasting Liquid Lipstick, KVD Beauty, Sephora

BUY ME
 Perfect Universal Red

Perfect Universal Red

Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color, Fenty Beauty, Sephora

BUY ME
 Nasty Girl

Nasty Girl

Melted Matte Liquified Matte Longwear Lipstick, Too Faced, Sephora

BUY ME