fbpixel

Search icon
Search
More to Love: Τα αρώματα που δίνουν premium «χαρακτήρα» στην κατοικία σας
INTERIORS

More to Love: Τα αρώματα που δίνουν premium «χαρακτήρα» στην κατοικία σας

Τα iconic κεριά και αξεσουάρ, Cire Trudon, που βρίσκουμε στο Link Jewellery στη Θεσσαλονίκη αποτελούν την ιδανική προσθήκη σε deco item


Το σπίτι είναι καταφύγιο. Είναι το προσωπικό ησυχαστήριο του καθενός, όπου το πνεύμα και το σώμα ξεκουράζονται και δημιουργούν αναμνήσεις που κρατούν για μια ζωή. Όποιος και αν είναι ο αγαπημένος σας χώρος μέσα σε αυτό, θέλετε σίγουρα να αποπνέει φρεσκάδα, καθαριότητα και ωραία αρώματα. Άλλωστε, μέσα από τις μυρωδιές «ξυπνούν» οι μνήμες. Τα κεριά, τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει όχι μόνο προσωπική μου επιλογή, αλλά και μια πρόταση που κερδίζει έδαφος στον χώρο του interior design. Όλο και περισσότεροι experts μας συστήνουν την ένταξη ενός ή και περισσότερων κεριών στους προσωπικούς μας χώρους, δημιουργώντας το απόλυτο ατμοσφαιρικό σκηνικό. Μάλιστα, μην ξεχνάτε ότι όσο περισσότερα είναι, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα. 

137106944-1016918192149942-5547373441802174948-n-1610447431.jpg

Όταν έρχεται η ώρα της επιλογής, τότε σίγουρα το brand που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου σε μεγάλο βαθμό δεν είναι άλλο από τον iconic οίκο, Cire Trudon. Master του είδους και για δεκάδες χρόνια πρωτοπόρος της βιομηχανίας, η εξέχουσα γαλλική εταιρεία αποτελεί μια must πρόταση για τους λάτρεις των αρωμάτων που εκπέμπουν πολυτέλεια και μπορούν κυριολεκτικά να ανανεώσουν κάθε χώρο. Που τα βρίσκουμε; Φυσικά, στον απόλυτο premium shopping προορισμό, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Link Jewellery.

Η Cire Trudon μετράει πολλά χρόνια στον κόσμο των οικιακών κεριών, καθώς ιδρύθηκε το 1643 από τον Claude Trudon παράγοντας κεριά εκκλησιαστικού φωτισμού υψηλής ποιότητας και αισθητικής, με κύριο υλικό το κερί μέλισσας. Το 2007 ξεκίνησε με την παραγωγή μίας exclusive σειράς αρωματικών κεριών, ενώ σε συνεργασία με γνωστούς αρωματοποιούς, δημιουργεί premiun scents που «ταξιδεύουν»... Το κορυφαίο brand έχει πετύχει την απόλυτη σύζευξη κομψού σχεδιασμού, ασύγκριτης ποιότητας και μοναδικών αρωμάτων. 

Ένα Trudon κερί δεν είναι απλά μια αγορά, αλλά μια επένδυση! 

Φτάνοντας στο σήμερα, οι λάτρεις του είδους έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από 14 premium μοναδικά αρώματα Trudon -η καύση των οποίων διαρκεί για 80 ώρες- με μια επίσκεψή σας στο Link Jewellery στην Προξένου Κορομηλά 41. Όποιος και αν είναι ο «χαρακτήρας» της κατοικίας σας, οι προτάσεις τους θα σας ανταμείψουν. Plus, η άψογη αισθητική τους ανταποκρίνεται πλήρως στις τάσεις της διακόσμησης της νέας χρονιάς. Είτε επιθυμείτε ν' ανάβετε τα κεριά σας ώστε να δημιουργείτε ένα μοναδικό ατμοσφαιρικό σκηνικό στον χώρο σας, ή αγαπάτε τις premium μυρωδιές, παρακάτω, θα ανακαλύψετε τις απόλυτες προτάσεις. 

The right colors 

madurai-candle-270g-512705.jpg

Αναμφισβήτητα τα κλασικά χρώματα της Trudon, το μπλε και το πράσινο αποτελούν timeless επιλογές που χαρίζουν λίγο από την κομψότητα του γαλλικού οίκου, όπου και να ενταχθούν. Ο συνδυασμός των παραπάνω αποχρώσεων με τη χρυσή επιγραφή της εταιρίας, θα ταιριάξει υπέροχα στο coffee table σας, ενώ είτε αναμμένο είτε σβηστό, το κερί θα προσδώσει στον χώρο την πολυτέλεια που του αρμόζει.

Εάν επιθυμείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα Trudon αρώματα παντού και πάντα, τότε σας συστήνω ανεπιφύλακτα να τοποθετήσετε ένα κερί στο υπνοδωμάτιο ή την γκαρνταρόμπα σας. Θα αφήσει ελεύθερες τις αιθέριες μυρωδιές του στο nightstand σας. 

Wanting more

laprom6.jpg

Εάν αποζητάτε και άλλα αξεσουάρ Trudon, τότε σίγουρα θα τα βρείτε στο Link Jewellery. Το "La Promeneuse" είναι ένα διακοσμητικό αντικείμενο σχεδιασμένο να διαχέει τα αρώματα στον χώρο. Αφού τοποθετήσετε τα wax cameo στο κεραμικό πιάτο, ανάβετε ένα ρεσό στο κάτω μέρος. Το θερμαινόμενο cameo θα λιώσει και θα διοχετεύσει το άρωμά του γρήγορα στην ατμόσφαιρα. Το "La Promeneuse" επιτρέπει την εύκολη αλλαγή των αρωμάτων, με τέσσερις διαφορετικές προτάσεις σε μυρωδιές (Abd El Kader, Ernesto, Odalisque et Solis Rex) και τέσσερα ρεσό να περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

trudon-ernesto-room-spray.jpg

Εάν από την άλλη, θέλετε ολόκληρο το σπίτι να μυρίσει τα διακριτικά αρώματα της Trudon, τότε επιλέξτε τα ιδιαίτερα Room Sprays, που εντυπωσιάζουν στα μεγάλα χειροποίητα γυάλινα μπουκάλια τους, τα οποία προέρχονται από την Τοσκάνη. Φέρνοντας στο νου παλιές δεκαετίες, θα προσδώσουν vintage ταυτότητα στην κατοικία σας, ενώ παράλληλα θα διοχετεύουν τα premium αρώματά τους, όπου και όποτε εσείς το επιθυμείτε.

Must-know candles tips

Κι επειδή, τα κεριά κοσμούν τα σπίτια ή και τα γραφεία πολλών από εμάς, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε πώς να τα διατηρούμε και να τα χρησιμοποιούμε με τον σωστό τρόπο. Γι' αυτό και ακολουθούν μερικά must-know tips: 

  • Όταν ανάβετε ένα καινούριο κερί να κρατάτε το φυτίλι κάθετα, για να μπορεί μετά γρήγορα να πάρει την φυσική κλίση.
  • Μην τοποθετείτε καμμένα σπίρτα ή άλλα υλικά στην υγρή μάζα του κεριού.
  • Είναι σημαντικό να αφήσετε τα κερί σας αναμμένο για τρεις ώρες την πρώτη φορά που θα το ανάψετε. Αυτό επιτρέπει στο πάνω μέρος να λιώσει τελείως, ώστε την επόμενη φορά να καεί ομοιόμορφα. 
  • Όταν ετοιμάζεστε να ανάψετε το κερί σας, χρησιμοποιήστε ένα ψαλιδάκι για να τριμάρετε το φυτίλι κατά περίπου έξι χιλιοστά, ίσα-ίσα δηλαδή για να απομακρύνετε το καρβουνιασμένο σκοινάκι.
  • Βασικός κανόνας για κάθε τύπο κεριού είναι να καίει συνεχόμενα για τέσσερις με έξι ώρες την φορά.
  • Αν το κερί σας έχει καπάκι ή καμπάνα, σας προτείνουμε να το κλείνετε όταν το κερί δεν είναι αναμμένο. Αυτό θα κρατήσει τη σκόνη εκτός κεριού.
  • Αποφύγετε να μετακινείτε το κερί σας όταν είναι αναμμένο και μην το αφήνετε σε μέρος όπου υπάρχει ρεύμα αέρα, ωστόσο η καύση να γίνεται σε καλά αεριζόμενο χώρο.
  • Μην φυσάτε για να σβήσετε τη φλόγα παρά μ' ένα μεταλλικό αντικείμενο βουτήξτε το φυτίλι στη λίμνη κεριού που έχει δημιουργηθεί ή με τον ειδικό κηροσβέστη σβήστε το κερί σας. Έτσι δεν θα καπνίσει το φυτίλι και στην πρώτη περίπτωση θα έχει μείνει κερί επάνω, ώστε την επόμενη φορά που θα το ανάψετε θα είναι πιο εύκολο το άναμμα. 

Info: Βρείτε τα κεριά Cire Trudon στο Link Jewellery στη Θεσσαλονίκη. 

Διεύθυνση: Προξένου Κορομηλά 41, Instagram: @linkjewellery, Facebook: Link Jewellery