fbpixel

Search icon
Search
Οι fashionistas-approved τάσεις στα παπούτσια της άνοιξης
TRENDS & CATWALKS

Οι fashionistas-approved τάσεις στα παπούτσια της άνοιξης

Εντάξτε τα από τώρα στις εμφανίσεις σας


Όσο πλησιάζουμε στην επίσημη έναρξη της άνοιξης, -στις 20 Μαρτίου- τόσο μεγαλύτερη η ανάγκη μας για την ολοκλήρωση της πιο updated spring collection. Τα παπούτσια αποτελούν βασικό στοιχείο. Τα νέα it designs των διάσημων σχεδιαστών και οίκων τα έχουν μετατρέψει στα items που μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση σε statement. Bottega Veneta, Loewe, Balenciaga αλλά και Versace είναι μερικά από αυτά που ξεχωρίζουν. Με τα spring looks που κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους αλλά και με τα street style looks που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του Μήνα Μόδας και πιο συγκεκριμένα στην Fashion Week του Παρισιού, ξεχωρίσαμε τα fashion-approved σχέδια στα παπούτσια της άνοιξης!

1. Strappy Sandals

Image source: @vasilikital_

Τα strappy sandals ή αλλιώς τα σανδάλια με τα λουράκια διατηρούν για ακόμα μια σεζόν τον τίτλο του high-end trend. Αν τα έχετε δοκιμάσει θα γνωρίζετε πολύ καλά ότι αναδεικνύουν μ' έναν μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο τη θηλυκότητά σας, όπως κι αν αποφασίσετε να τα συνδυάσετε. Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση που δεν τους έχετε δώσει μέχρι τώρα την απαραίτητη προσοχή, μην αφήνετε τις μέρες να περνούν. Για όλες εσάς που λατρεύετε τις εκκεντρικές επιλογές, ο ισπανικός οίκος Loewe μας έχει χαρίσει υπέροχα σχέδια, με it λεπτομέρειες στα τακούνια όπως, το ανάποδο τριαντάφυλλο. 


2. Pumps are back 

Image source: @polliani

Θα αναρωτιέστε πότε οι γόβες θεωρήθηκαν out of fashion. Η απάντηση είναι «ποτέ», αλλά η ανάγκη για άνεση και η επικράτηση του athleisure ίσως μας έκαναν να τις αφήσουμε για λίγο στην άκρη. Πλέον, επιστρέφουν δυναμικά, κερδίζοντας μία θέση σε όλες μας τις εμφανίσεις, από τις πιο επίσημες μέχρι τις πιο cool - ακόμα και με φόρμες. Ένα ζευγάρι μαύρες γόβες είναι all time classic, ωστόσο για όλες εσάς που επιθυμείτε να ακολουθείτε συνεχώς τις τάσεις, οι bold αποχρώσεις δεν θα πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας. Επιλέξτε ανάμεσα στο μοβ, το πράσινο, το κίτρινο αλλά και το πορτοκαλί. 


3. Platforms 

Image source: @leoniehanne

Προσθέτουν ύψος χωρίς όμως να μας κουράζουν, ακόμα κι αν τις φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι πλατφόρμες αποτελούν την τέλεια επιλογή για τις γυναίκες που δεν επιθυμούν να εντάξουν τα high heels στις εμφανίσεις τους αλλά επιθυμούν να παραμένουν εντυπωσιακές. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με πολλά κομμάτια, ωστόσο εμείς προτιμούμε να τις βλέπουμε με midi μήκη, τόσο σε φούστες όσο και σε φορέματα. Θα αναδείξουν τη σιλουέτα σας και θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. 


4. Slingback 

Image source: @carodaur

Αποτελούν ένα από τα σχέδια που ξεχωρίζουμε κι είμαστε πολύ ενθουσιασμένες με την επιστροφή τους. Πρόκειται για τα χαρακτηριστικά pointed shoes που αφήνουν ακάλυπτο τον αστράγαλο. Το χαμηλό τους τακούνι τα μετατρέπει σ' ένα day-to-night item. Εδώ και μερικές σεζόν εμφανίζονται και εξαφανίζονται αλλά οι οίκοι Prada και Miu Miu με τις Spring/Summer 2022 collections τους μας έκαναν να θέλουμε να αποκτήσουμε ένα ζευγάρι. Είτε αποφασίσετε να τα συνδυάσετε με minis είτε μ' ένα κοστούμι, ακόμα και για τα office looks σας, το αποτέλεσμα θα είναι απόλυτα updated. Οι χρωματικές παραλλαγές πολλές, ανάλογα με το στιλ σας, από minimal μονοχρωμίες μέχρι bold colours αλλά και two tones designs. 

5. Classic sneakers 

Image source: @karodall

Τείνουν να γίνουν τόσο κλασικά όσο οι γόβες και τα ballet flats. Όποια κι αν είναι η στιλιστική σας ταυτότητα, είμαστε απολύτως σίγουρες πως υπάρχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι sneakers στη συλλογή σας. Για όλα όσα γνωρίζουμε κι έχουμε συζητήσει πολλές φορές, τα αθλητικά παπούτσια βρίσκονται για ακόμα μία σεζόν, ψηλά στην κατηγορία των τάσεων. Η λευκή εκδοχή τους χαρίζει μεγαλύτερη ευελιξία αλλά αν πραγματικά ψάχνετε την ανανέωση για τη φετινή άνοιξη, τότε πρέπει να δοκιμάσετε τα πολύχρωμα σχέδια. Δεν θα μπορείτε να τα αποχωριστείτε!