fbpixel

Search icon
Search
Iconic Couples: 10+1 celebrity ζευγάρια που άφησαν εποχή
SAINT VALENTINE

Iconic Couples: 10+1 celebrity ζευγάρια που άφησαν εποχή

Τα πιο ερωτευμένα duos που ξεχωρίζουμε με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Λίγες ώρες πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, κι εμείς ανατρέχουμε στα διάσημα ζευγάρια που κατάφεραν να γράψουν ιστορία χάρη στον έρωτά τους και να εμπνεύσουν με τον μεταξύ τους δεσμό. Iconic couples από τα '90s αλλά και αυτής της εποχής, που είτε είναι ακόμη μαζί είτε έχουν αποφασίσει να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους για τους δικούς τους λόγους, τα οποία συγκεντρώσαμε παρακάτω, φέρνοντας και πάλι στο επίκεντρο το love story τους.

Ενόψει της Valentine's day, ανακαλύψτε τα celebrity couples που άφησαν εποχή!

Johnny Depp & Winona Ryder

johnydepp.jpg

Ένα ζευγάρι με ιστορία και πάθος είναι αυτό της Winona Ryder και του εκκεντρικού Johnny Depp. Γνωρίστηκαν το 1989 όταν εκείνη ήταν 17 κι εκείνος 27. Ερωτεύτηκαν αμέσως, κεραυνοβόλα όπως δηλώνουν και σύντομα αρραβωνιάστηκαν. Έμειναν μαζί από το 1990 μέχρι το 1993. «Το αγαπώ αυτό το κορίτσι. Την αγαπώ περισσότερο από ό,τι τον εαυτό μου», δήλωσε ο ηθοποιός στην αρχή της σχέσης τους. Σίγουρα ένας έρωτας που άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, αλλά και πολλές στιλάτες φωτογραφίες...

Cindy Crawford & Richard Gere

cindy-crawford-1-800-1.jpg

Εκείνος ηθοποιός, βίωνε τη μεγάλη του δόξα κι εκείνη μοντέλο, σε κορυφαίες επιδείξεις διεθνών οίκων μόδας. Ο Richard Gere και η Cindy Crawford ήταν δυο super stars της εποχής. Γνωρίστηκαν σε ένα glam party –από εκείνα που οι επόμενες γενιές φθονούν που δε βίωσαν, κι ερωτεύτηκαν αμέσως. Γοητευμένη από τον ερωτισμό του ηθοποιού, η τότε 21 ετών Cindy είπε το πολυπόθητο "I do" το 1991. Ο γάμος τους, όμως, δεν είχε happy ending, καθώς διαλύθηκε 4 χρόνια αργότερα. Το supemodel δήλωσε αργότερα πως «Ήμουν ακόμα παιδί», μετανιώνοντας για την επιλογή της. Ο φωτογραφικός φακός, όμως, αποδεικνύει το αντίθετο μιας και όλοι παραληρούσαν για το golden couple των 90s!

Sandra Bullock & Matthew McConaughey

sandra1.jpg

Πέπλο μυστηρίου απλώνεται γύρω από αυτό το ζευγάρι και όχι άδικα, καθώς δεν επισημοποίησαν ποτέ τη σχέση τους. Οι φωτογραφίες που τους δείχνουν μαζί, όμως, αποκαλύπτουν πως ήταν κάτι παραπάνω από απλοί συμπρωταγωνιστές. Η γνωριμία έγινε στα γυρίσματα της ταινίας A Time to Kill, το 1996. Το αγόρι με την τεξανή προφορά και η ηθοποιός με τη μεσογειακή ομορφιά έζησαν τον θρίαμβό τους μαζί. Ένας «εφηβικός» έρωτας που δεν γνώρισε τις δόξες άλλων, αλλά αγαπήθηκε από πολλούς!

Brad Pitt & Jennifer Aniston

auto-640-0-5eddf940f38741591644136.jpg

Ίσως το πιο αγαπημένο ζευγάρι της δεκαετίας του '90, οι ηθοποιοί Brad Pitt και Jennifer Aniston, αποτελούσαν πρότυπο της εποχής κι ελπίδα κάθε γυναίκας πως μπορεί να βρει το άλλο της μισό –ειδικά, στα μάτια ενός γόη σαν τον Brad. Εικονικές εμφανίσεις σε κόκκινα χαλιά, αγκαλιές, romantic dates και λόγια αγάπης προμήνυαν ένα δυνατό love story, το οποίο αν και κατέληξε σε γάμο, διαλύθηκε όταν ο Pitt γνώρισε την Angelina Jolie.

Jennifer Lopez & Ben Affleck

bennifer-jlo-benaffleck-summer2020.jpg

Η είδηση της εναπασύνδεσής τους πριν από αρκετούς μήνες έκανε τον γύρο του κόσμου σε λίγα μόλις λεπτά. Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι και πάλι μαζί και πλέον, μοιράζονται περισσότερο από ποτέ τον έρωτά τους με τον κόσμο. Βιώνουν την απόλυτη ευτυχία, απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και δεν το κρύβουν. Το «χρυσό» ζευγάρι της δεκαετίας του 2000, τότε που γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας "Gigli" κι όπως έχουν πει πολλοί, ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι υπήρχε αμοιβαία έλξη μονοπωλεί το ενδιαφέρον και βρίσκεται στο επίκεντρο συνεχώς.

Brad Pitt & Angelina Jolie

actors-brad-pitt-and-angelina-jolie-attend-the-inglourious-news-photo-87872281-1558466159.jpg

Η σχέση του Brad Pitt με την Angelina Jolie ξεκίνησε μαζί με τη φημολογία ότι εκείνος διέλυσε τον γάμο του με την Jennifer Aniston για χάρη της και τελείωσε στις δικαστικές αίθουσες με διαμάχες για την κηδεμονία των παιδιών, με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και με το τέλος ενός έγγαμου βίου που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Το καλοκαίρι του 2004, στα γυρίσματα της ταινίας "Mr. and Mrs. Smith", ήταν η αρχή για έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος έριξε αυλαία το 2016.

Tom Ford & Richard Buckley

00-rNZ6e.jpg

Απευθείας από τον χώρο της μόδας, αυτό ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα gay ζευγάρια. Ήταν το 1986 όταν ο Tom Ford γνώρισε τον αγαπημένο του Richard Buckley, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2014. Ήταν ο άνθρωπος της ζωής του, αυτός με τον οποίο έζησε 35 ολόκληρα χρόνια. Κανείς μας δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός πως ο Tom Ford ήταν από τους πρώτους ανθρώπους του χώρου που δε δίσταζαν να μιλήσουν ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία και τις πεποιθήσεις του επί του θέματος. Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο Richard έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, έπειτα από μάχη που έδινε εδώ και πολλά χρόνια με τον καρκίνο.

Prince Harry & Meghan Markle

5-llylz.jpg

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μάς έχουν απασχολήσει ως ζευγάρι. Από την απόφασή τους να φύγουν από το Παλάτι και να απομακρυνθούν ολοκληρωτικά από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις, μέχρι τις συνεχείς πράξεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, έχουν πάντα τον τρόπο να βρίσκονται στο επίκεντρο, με τον έρωτά του να γίνεται ολοκάθαρος μέσα από το βλέμμα τους, αλλά και από τα λόγια που λέει ο ένας για τον άλλον. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων τον Ιούλιο του 2016.

Beyoncé & Jay-Z

tiffanys-10.jpg

Μια on & off σχέση, που έχει γράψει τη δική της ιστορία. Όταν ήταν μόλις 18 ετών, η Beyoncé βρήκε τον έρωτα στον τότε 30χρονο Jay-Z, ενώ μέσα στα επόμενα χρόνια κοινής τους πορείας, απέκτησαν τρία παιδιά. Παρόλο που ο γάμος τους έχει περάσει από σαράντα κύματα, μιας και πολλές φορές κυκλοφορεί η φήμη πως χωρίζουν, οι ίδιοι παραμένουν μαζί, χαρίζοντας τη μία πιο iconic εμφάνιση μετά την άλλη και στρέφοντας όλα τα βλέμματα επάνω τους.

Justin & Hailey Bieber

image-6EO4q.jpg

Ένα από τα iconic ζευγάρια που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των media και σίγουρα λατρεύουμε. Oι Justin & Hailey Bieber είναι η επιτομή ενός ultra fashionable couple, μιας και οι red carpet εμφανίσεις τους έχουν τον τρόπο να γίνονται talk of the town σε ανύποπτο χρόνο. Ένας φαντασμαγορικός γάμος, ένα love story τόσο ρομαντικό και δύο τόσο λαμπερά πρόσωπα συνθέτουν το χρονικό μιας σχέσης από το 2016, τότε που οι ίδιοι την ανακοίνωσαν επίσημα.

Zendaya & Tom Holland

rs-1200x1200-211205145235-1200-zendaya-tom-holland.jpg

Η Zendaya και ο Tom Holland είναι αυτήν τη στιγμή το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του Hollywood. Νέοι, γοητευτικοί και στο απόγειο της φήμης τους, ζουν μεγάλες στιγμές καθώς πρωταγωνιστούν σε block busters, με τους paparazzi να τους ακολουθούν πιστά. Πολλοί μιλούν για έναν «απαγορευμένο» έρωτα. Μάλιστα, μιλώντας στους New York Times, η Amy Pascal –παραγωγός των ταινιών Spider-Man– αποκάλυψε ότι έδωσε στους ηθοποιούς την ίδια συμβουλή που είχε δώσει και στον Andrew Garfield και τη συμπρωταγωνίστριά του, Emma Stone. Συγκεκριμένα, τους συμβούλεψε να μη βγαίνουν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ακριβώς για να μην προκύψει αυτό που τελικά προέκυψε. Φαίνεται η φλόγα μεταξύ τους ήταν τόσο δυνατή, με τους δυο τους να μη σκέφτονται ούτε στιγμή το γνωστό... «τι θα πει ο κόσμος»!