fbpixel

Search icon
Search
J.Lo και Ben Affleck: To love story, η επανασύνδεση και... ο επικείμενος γάμος;
PEOPLE & MOMENTS

J.Lo και Ben Affleck: To love story, η επανασύνδεση και... ο επικείμενος γάμος;

Οι τελευταίες εξελίξεις του ζευγαριού που απασχολεί όλον τον πλανήτη


H είδηση της εναπασύνδεσής τους έκανε το γύρο του κόσμου σε λίγα μόλις λεπτά κι οι paparazzi, επί ημέρες έδιναν τεράστιες μάχες για να εξασφαλίσουν το μαγικό «click». Η Jennifer Lopez κι ο Ben Affleck είναι και πάλι μαζί και πλέον, μοιράζονται περισσότερο από ποτέ τον έρωτά τους με τον κόσμο. Βιώνουν την απόλυτη ευτυχία, απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και δεν το κρύβουν! Το «χρυσό» ζευγάρι της δεκαετίας του 2000, μονοπωλεί το ενδιαφέρον και βρίσκεται στο επίκεντρο τους τελευταίους μήνες. Θα υπάρξει happy end στο απόλυτο love story του Hollywood; Την απάντηση, τη γνωρίζουν μόνο οι δυο τους!

Ο χωρισμός, η επανασύνδεση κι η εξομολόγηση!

The story

Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli» κι όπως έχουν πει πολλοί, ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι υπήρχε αμοιβαία έλξη. Το πρώτο διάστημα κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την σχέση τους, ωστόσο στην πορεία πήραν την απόφαση να μιλήσουν ανοικτά για τον έρωτά τους. Τον Νοέμβριο του 2002 αρραβωνιάστηκαν κι όλοι θεωρούσαν σίγουρο, ότι θα ακολουθούσε κι ο γάμος. Η αλήθεια είναι ότι έφτασαν ένα βήμα πριν από αυτό, αλλά όλα ανατράπηκαν μόλις μερικές ημέρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το 2003, αλλά η αναβολή του ήρθε να σοκάρει τους fans. Έναν χρόνο μετά, χώρισαν οριστικά, με τη σχέση τους να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Ο Affleck έδωσε μεγάλη μάχη με το ποτό και τον τζόγο κι η Jennifer από τη μεριά της, του συγχώρησε πολλά, ωστόσο τελικά αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε τότε για τον χωρισμό τους στο πλαίσιο τηλεοπτικής του συνέντευξης και σημείωσε πως ήταν ερωτευμένοι, αλλά η σχέση τους είχε πάρει διαστάσεις από άποψη δημοσιότητας, ενώ η JLo από τη μεριά της, πρόσθεσε λίγο αργότερα, πως υπήρχε απίστευτη πίεση από τα media που επηρέασε τη σχέση τους.

243216248-3465247377034922-661048778377070637-n.jpg

Αμφότεροι, προχώρησαν πολύ γρήγορα κι έκαναν το επόμενο βήμα, με την λατίνα super star να παντρεύεται τον Marc Anthony μέσα σε πέντε μήνες, ενώ έξι μήνες αργότερα, ο Ben Affleck έδωσε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την Jennifer Garner. Έγιναν γονείς, χώρισαν ξανά, δημιούργησαν νέες σχέσεις αλλά στις αρχές της άνοιξης όλα τα πράγματα μπήκαν στη σωστή τους θέση. Η JLo κι ο Alex Rodriguez ανακοίνωσαν το χωρισμό τους, ενώ ο διάσημος ηθοποιός είχε ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με την Anna de Armas λίγο καιρό νωρίτερα. Η φημολογία ξεκίνησε σχεδόν αμέσως, ο Affleck φέρεται να έκανε το πρώτο βήμα κι η σπουδαία επανασύνδεση ήταν γεγονός! 

Πιο ερωτευμένοι κι ελεύθεροι από ποτέ

Πέρασαν 17 ολόκληρα χρόνια για να είναι και πάλι μαζί, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται πως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Από την αρχή κιόλας μοιάζουν πιο ελεύθεροι κι απελευθερωμένοι. Ίσως, γνωρίζοντας πως τα media τους παρακολουθούν στενά, αποφάσισαν να τους δώσουν αυτό ακριβώς που θέλουν. Χωρίς μισόλογα, χωρίς να κρύβονται. Αγαπιούνται, απολαμβάνουν τον έρωτά τους κι οι κοινές, δημόσιες εμφανίσεις τους διαδέχονται η μία την άλλη. Τον περασμένο Μάιο πέρασαν μία εβδομάδα οι δυο τους στην εξοχική κατοικία του ηθοποιού στην Montana, ενώ ακολούθησαν πολλά ακόμη ταξίδια. Βρέθηκαν στη Βενετία για την πρεμιέρα της ταινίας «The Last Duel», του Ridley Scott, στην οποία πρωταγωνιστεί ο 49χρονος ηθοποιός μαζί με τον Matt Damon και λίγο αργότερα, συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα επάνω τους στο Met Gala, όπου έκαναν μαζί την εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί.

jennifer-lopez-ben-affleck-festival-venetias.jpg

Πρόσφατα, η Jlo βρέθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του στη Νέα Υόρκη κι η αλήθεια είναι πως έλαμπε ολόκληρη! Επέλεξε ένα εντυπωσιακό two-piece set που αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της, ενώ από την άλλη, ο Affleck έμεινε στην ασφάλεια ενός κλασικού tuxedo. Το ζευγάρι αντάλλαξε τρυφερά φιλιά μπροστά στις κάμερες, ενώ η λατίνα super star απόλαυσε το λόγο του Affleck, την ώρα που αυτός ανέβηκε στη σκηνή για να μιλήσει για την ταινία του, από τα παρασκήνια. Οι fans τους λατρεύουν περισσότερο από ποτέ, γιατί δείχνουν επιτέλους αυτό ακριβώς που αισθάνονται. Ζουν τον έρωτά τους και το απολαμβάνουν.

Λόγια αγάπης και θαυμασμού

«Παρακολουθώ με δέος την επίδραση της Jennifer στον κόσμο. Ως καλλιτέχνης, μπορώ να κάνω ταινίες που συγκινούν το κοινό, όμως η Jennifer έχει εμπνεύσει μια τεράστια ομάδα ανθρώπων να αισθανθεί ότι έχει μια θέση στο τραπέζι σε αυτήν τη χώρα. Αυτό το έχουν καταφέρει λίγοι άνθρωποι σε όλη την ιστορία. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω δει από πρώτο χέρι τη διαφορά που κάνει. Έγχρωμες γυναίκες την πλησιάζουν και της λένε πόσο τις ενέπνευσε με τον δυναμισμό της και τις επιτυχίες της». Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Affleck για την Lopez μετά την επανασύνδεσή τους. Τα λόγια του κρύβουν πολλή αγάπη και θαυμασμό για την σύντροφό του.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ξέρω ότι ο κόσμος αναρωτιέται. Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα και θέλω οι άνθρωποι που νοιάζονται για μένα, γιατί κι εγώ τους νοιάζομαι, να γνωρίζουν ότι είμαι σε ένα σημείο στη ζωή μου που περνώ μια χαρά μόνη μου. Και πιστεύω πως όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο σού συμβαίνουν υπέροχα πράγματα, τα οποία ποτέ δεν πίστευες ότι θα σου ξανασυμβούν. Εκεί βρίσκομαι, λοιπόν. Και λατρεύω αυτήν την αγάπη που δέχομαι τώρα και όλες τις όμορφες ευχές. Και θέλω να ξέρουν όλοι πως είναι η καλύτερη στιγμή. Είναι η καλύτερη εποχή της ζωής μου», ανέφερε η JLo από τη μεριά της, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη ζωή της και για τον νέο της έρωτα. 

jennifer-lopez-ben-affleck-2-2.webp


Πέρασαν αρκετά χρόνια, μεσολάβησαν πολλά, όμως μάλλον στη δική τους περίπτωση η μοίρα τους ένωσε ξανά την κατάλληλη στιγμή. Άλλωστε, όπως είπε πρόσφατα ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της Lopez, Rob Shuter, η λατίνα δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει οριστικά τον Affleck. «Το ήξερα, δεν φαντάστηκα πως θα περνούσαν τόσα χρόνια. Όταν η Jen χώρισε με τον Ben επέστρεψε στον Marc Anthony. Πάντα την έκαναν να νιώθει άνετα άτομα από το παρελθόν. Ξέρω ότι ο Ben ήταν η αγάπη της ζωής της, το ήξερα από τον τρόπο που μιλούσε για εκείνον, ενθουσιαζόταν αλλά δεν μπορούσε να αντέξει τις φορές που εκείνος την απογοήτευσε, δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Και νομίζω πως αφού εκείνος αντιμετώπισε πια τους δαίμονές του, είναι έτοιμος για εκείνη». 

Λένε πως η εικόνα μιλάει πάντα από μόνη της και βλέποντας κανείς τα πρόσωπά τους, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα. To πιο hot ζευγάρι του Hollywood απολαμβάνει την κάθε στιγμή κι εμείς δε χορταίνουμε να τους βλέπουμε!