fbpixel

Search icon
Search
Η Beyoncé και ο Jay-Z γίνονται οι ambassadors της Tiffany & Co.
FASHION NEWS

Η Beyoncé και ο Jay-Z γίνονται οι ambassadors της Tiffany & Co.

Το iconic couple φωτογραφίζεται με τις εκπληκτικές δημιουργίες του οίκου και το αποτέλεσμα «κόβει» την ανάσα


Η Beyoncé και ο Jay-Z γίνονται οι νέοι ambassadors της Tiffany & Co., στο πλαίσιο μιας νέας στρατηγικής marketing της εταιρείας προκειμένου να αλλάξει το προφίλ της. Πριν από το ισχυρό ζευγάρι που αυτήν τη στιγμή φιγουράρει στη λίστα με τους πιο επιδραστικούς celebrities σε ολόκληρο τον κόσμο, ο οίκος είχε για κεντρικά πρόσωπα την Anya Taylor-Joy, καθώς και την Tracee Ellis Ross, την κόρη της Diana Ross.

Σύμφωνα με το High Snobiety, η Tiffany, η οποία βρίσκεται πλέον υπό την ομπρέλα της LVMH, δοκιμάζει νέες στρατηγικές marketing σε μια προσπάθεια να ανανεώσει το προφίλ της. Μια καμπάνια που κυκλοφόρησε ως πρωταπριλιάτικο αστείο έδειχνε να αλλάζει το εμβληματικό μπλε χρώμα σε κίτρινο. Μια άλλη καμπάνια που προκάλεσε ποικίλα και αντιφατικά σχόλια ήταν η διαφήμιση με σλόγκαν "Not Your Mother’s Tiffany’s".

tiffanys-10.jpg


Η συνεργασία του ζεύγους ανακοινώθηκε μέσα από το νέο τεύχος του Harper’s Bazaar. Μέσα από το εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό της καμπάνιας η οποία στις 2 Σεπτεμβρίου, βλέπουμε τη super star να ποζάρει με τον το εμβληματικό κίτρινο διαμάντι Tiffany. Είναι η πέμπτη γυναίκα που ένιωσε γύρω από τον λαιμό της αυτό το μυθικό κόσμημα, το οποίο εξορύχτηκε στη Νότια Αφρική το 1877. Μετά τη Mary Whitehouse, την Audrey Hepburn στο iconic "Breakfast at Tiffany's", τη Lady Gaga στα Oscars και την Gal Gadot στην ταινία "Death on the Nile", η Beyoncé ήταν η επόμενη star που έβαλε το βαρύτιμο κόσμημα, καθώς και η πρώτη μαύρη γυναίκα που κόσμησε με αυτό τον λαιμό της.

lady-gaga-wears-128-carat-yellow-tiffany-diamond-necklace-2019-oscars.jpg
Lady Gaga


Όσο για τον Jay-Z, φόρεσε το επίσης εμβληματικό-κόσμημα καρφίτσα «Bird on a Rock» του Jean Schlumberger και φυσικά δεν ήταν μόνο αυτά τα πανάκριβα πετράδια που χρησιμοποιήθηκαν στην καμπάνια. Το ζευγάρι ποζάρει μπροστά από έναν πίνακα ιδιωτικής συλλογής του γνωστού ζωγράφου Jean-Michel Basquiat, με τίτλο "Equals Pi". Ο πίνακας παρουσιάζεται για πρώτη φορά παγκοσμίως και σύμφωνα με τους υπεύθυνους για την καμπάνια ταίριαζε στην αφήγηση και το love story του διάσημου ζευγαριού.

Φωτογραφικό υλικό από την καμπάνια που τιτλοφορείται ως "About Love" -συμπεριλαμβανομένων μερικών που δημοσιεύτηκαν στο Instagram της Beyoncé- τυγχάνουν ήδη τεράστιου θαυμασμού στα social media, τόσο για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα όσο και για την ιστορική στιγμή που απεικονίζουν.

tiffanys-12.jpeg


Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστούν και οι δύο. «Η καμπάνια ενσωματώνει την ομορφιά της αγάπης μέσα στο χρόνο και όλες τις αντιφατικές πλευρές της, σφυρηλατώντας ένα νέο όραμα αγάπης σήμερα», εξηγεί το διάσημο κοσμηματοπωλείο. Μάλιστα, η εταιρία ανέφερε ότι θα κυκλοφορήσει μια ταινία σε σκηνοθεσία Emmanuel Adjei -συμμετείχε στο visual άλμπουμ "Black Is King" της Beyoncé- με μια επανέκδοση του «Moon River» με τα φωνητικά της ίδιας της celebrity. Το τραγούδι γράφτηκε για την Audrey Hepburnστο "Breakfast at Tiffany's", κάνοντάς μας να ανυπομονούμε να το απολαύσουμε.