fbpixel

Search icon
Search
Ποιος είναι ο  Tom Holland που όλοι μιλούν τελευταία γι' αυτόν;
PEOPLE & MOMENTS

Ποιος είναι ο Tom Holland που όλοι μιλούν τελευταία γι' αυτόν;

Ο κινηματογραφικός Spider-man είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του Hollywood αυτήν τη στιγμή


Το όνομα του Tom Holland το τελευταίο διάστημα φιγουράρει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και όχι άδικα. Ο νεαρός ηθοποιός έχει καταφέρει να συζητηθεί εδώ και καιρό όσο λίγοι και ο λόγος δεν είναι μόνο ο ρόλος του ως Spider-man. Μια φρέσκια παρουσία στον χώρο της υποκριτικής που ακόμα έχει πολλά να δώσει, μιας και αυτή φαίνεται να αποτελεί το πάθος τους και κάτι για το οποίο είναι γεννημένος. Πολυδιάστατος και χαμηλών τόνων, θα μπορούσε κανείς να τον χαρακτηρίσει ως μια ήρεμη δύναμη κι ένα υγιές πρότυπο της νέας γενιάς.

Ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο, για το οποίο όλοι μιλούν τελευταία...

First things First

goal-image-w-crest-af87bf4b-3330-440d-b651-4bb7d26c0ede.jpeg

Το 2012 ήταν η χρονιά που συστήθηκε στο κοινό και από τότε -με δειλά αλλά σταθερά βήματα- κατέκτησε την κορυφή. First of all, κέρδισε αναγνώριση για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία The Impossible, ενώ «αναστήθηκε» στο καλλιτεχνικό στερέωμα για τον ρόλο του Peter Parker/Spider-Man στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel υπερήρωα ταινίες Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος (2016), Spider-Man: Η επιστροφή στον τόπο του (2017), Εκδικητές: Ο πόλεμος της Αιωνιότητας (2018), Εκδικητές: Η τελευταία πράξη (2019 ) Spider-Man: μακριά από τον τόπο του (2019).

Ως απόφοιτος της Σχολής BRIT στο Λονδίνο, ο 25χρονος, πλέον, ηθοποιός διατηρούσε εξ αρχής ένα low profile στα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς ποτέ να προκαλεί, αλλά παραμένοντας προσηλωμένος στη δουλειά του. Ο αβίαστος τρόπος με τον οποίο τον βλέπουμε να παίζει στον κινηματογράφο και το «καθαρό» βλέμμα του σε κάθε ρόλο που ενσαρκώνει, είναι δύο μόνο από τους λόγους για τους οποίους έχει αναδειχθεί.

Spider-Man: No Way Home

tom-holland-tears-up-as-fans-give-a-standing-ovation-after-viewing-the-spider-man-no-way-home-trailer-001.jpg

Τον περασμένο Δεκέμβριο, το πιο πρόσφατο Spider-Man έκανε πρεμιέρα κι έγινε αμέσως talk of the town. To τρίτο κατά σειρά κεφάλαιο της ιστορίας κέντρισε το ενδιαφέρον των σινεφίλ σε ανύποπτο χρόνο, ενώ όλα δείχνουν πως αυτός ήταν και ο πιο μεγάλος ρόλος της πορείας του Holland. Πιο ώριμος και κατασταλαγμένος, ανήκει αυτήν τη στιγμή στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, αυτοί που έκαναν λόγο για έναν ρόλο που είναι ακριβώς «πάνω» του, με τον κόσμο να τον συνδέει άρρηκτα με την ιστορία, χωρίς καν να μπαίνει στη διαδικασία να ταυτίσει τον ήρωα με κάποιον άλλον ηθοποιό.

Couple goals

rs-1200x1200-211205145235-1200-zendaya-tom-holland.jpg

Η Zendaya και ο Tom Holland είναι αυτήν τη στιγμή το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του Hollywood. Νέοι, γοητευτικοί και στο απόγειο της φήμης τους, ζουν μεγάλες στιγμές καθώς πρωταγωνιστούν σε block buster, με τους paparazzi να τους ακολουθούν πιστά. Πολλοί μιλούν γα έναν «απαγορευμένο» έρωτα. Μάλιστα, μιλώντας στους New York Times, η Amy Pascal –παραγωγός των ταινιών Spider-Man– αποκάλυψε ότι έδωσε στους ηθοποιούς την ίδια συμβουλή που είχε δώσει και στον Andrew Garfield και τη συμπρωταγωνίστριά του, Emma Stone. Συγκεκριμένα, τους συμβούλεψε να μη βγαίνουν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ακριβώς για να μην προκύψει αυτό που τελικά προέκυψε. Φαίνεται η φλόγα μεταξύ τους ήταν τόσο δυνατή, με τους δυο τους να μη σκέφτονται ούτε στιγμή το γνωστό... «τι θα πει ο κόσμος»!

Prada boy

tom-holland-prada-campaign-spring-summer-2022-menswear-001.jpg

Στα πιο πρόσφατα νέα, ο πρωταγωνιστής έγινε το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του οίκο Prada για τη σεζόν Spring/Summer 2022. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε celebrities να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μόδας και ίσως αυτό να ευθύνεται στο star quality για το οποίο ο κόσμος τους ξεχωρίζει. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Tom Holland είναι ίσως ένα από τα απόλυτα Prada boys των τελευταίων ετών.

Bright future

screen-shot-2020-10-22-at-113210-am0.jpg

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η νέα ταινία όπου θα πρωταγωνιστήσει ο ηθοποιός είναι το "Uncharted", το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους. Βασισμένο σε μια από τις πιο δημοφιλείς και καλύτερες σε πωλήσεις σειρές βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών, το "Uncharted" εξιστορεί την πρώτη περιπέτεια του Nathan Drake παρέα με τον αντίπαλο που μετατράπηκε σε φίλο και συνέταιρο, Sullivan. Με πρωταγωνιστή τον Tom Holland ως Nathan Drake και τον Mark Wahlberg ως τον εύστροφο και σοφό Sully, το «Uncharted» ξετυλίγει το πώς ο Nathan Drake γίνεται κυνηγός θησαυρών, ξετυλίγοντας ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια σε μια επική περιπέτεια δράσης. Η παραγωγή βασίζεται στο PlayStation video game από την Naughty Dog. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ruben Fleischer, ενώ εκτός από τους Tom Holland και Mark Wahlberg πρωταγωνιστούν οι εξής: Sophia Ali, Tati Gabrielle και Antonio Banderas.