fbpixel

Search icon
Search
Met Gala 2021: Tα πιο hot ζευγάρια που τράβηξαν επάνω τους όλα τα βλέμματα
PEOPLE & MOMENTS

Met Gala 2021: Tα πιο hot ζευγάρια που τράβηξαν επάνω τους όλα τα βλέμματα

Stylish couples που άφησαν το στίγμα τους


Το Met Gala επέστρεψε κι επίσημα και δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί θέμα συζήτησης σε ολόκληρο τον πλανήτη τις τελευταίες ημέρες. Αν και τυπικά πραγματοποιείται κάθε πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, φέτος η πρώτη εκδήλωση έλαβε χώρα στις 13 του Σεπτέμβρη στο Metropolitan Museum of Art στη Νέα Υόρκη, ενώ το δεύτερο μέρος του event θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου του 2022. Τα δύο θέματα των εκθέσεων βασίζονται στην αμερικανική μόδα, με το πρώτο άνοιγμα να πραγματοποιείται με κεντρικό θέμα, «In America: A Lexicon Of Fashion», ενώ το δεύτερο μέρος θα έχει τίτλο, «In America: An Anthology Of Fashion».

Φυσικά, για μία ακόμη χρονιά οι εκκεντρικές εμφανίσεις των πιο λαμπερών star έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ποια ήταν τα πιο hot couples που συγκέντρωσαν επάνω τους όλα βλέμματα; Ακολουθεί η απάντηση...

Μία βραδιά γεμάτη iconic εμφανίσεις

Justin Bieber & Hailey Baldwin

11-nyQZC.jpeg

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και πάνω από όλα stylish ζευγάρια της φετινής τελετής, ήταν αναμφίβολα ο Justin Bieber κι η Hailey Baldwin. Το ζεύγος Bieber έλαμψε μέσα στις απλές, minimal μαύρες δημιουργίες του κι έκλεψε την παράσταση. Ο Justin επέλεξε ένα timeless black velvet κοστούμι από τη δική του σειρά ρούχων, Drew House, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι custom Nike Air Force 1's, που έκαναν τη διαφορά. Από την άλλη, η Hailey Baldwin ήταν εκθαμβωτική μέσα στην κατάμαυρη τουαλέτα με την υπογραφή του οίκου Yves Saint Laurent black, ενώ έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης, φορώντας ένα ultimate chic ζευγάρι γυαλιά στο ίδιο χρώμα. Την εμφάνισή της συνολικά, την εμπνεύστηκε από την Grace Kelly, όπως αποκάλυψε η ίδια και το αποτέλεσμα σίγουρα τη δικαίωσε.

Ben Affleck & Jennifer Lopez

jlo.jpg

Bennifer is back! Η πρώτη, επίσημη δημόσια εμφάνιση του απόλυτου, hot ζευγαριού είναι γεγονός. Η Jennifer Lopez έφτασε στο Metropolitan Museum of Arts, με τον Ben Affleck στο πλευρό της κι αυτό από μόνο του ήταν αρκετό για να τραβήξουν επάνω τους όλα τα βλέμματα. Οι δυο τους άλλωστε, μοιάζουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και δεν το έκρυψαν σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Η Jennifer επέλεξε μία elegant δημιουργία του Ralph Lauren, μαζί με ένα εντυπωσιακό καπέλο, με τον Ben από τη μεριά του να φοράει ένα sleek tuxedo, ενώ και οι δύο ολοκλήρωσαν τα looks τους με μία προστατευτική μάσκα.

Rihanna & A$AP Rocky

3-GfesR.jpg

Η Rihanna καταφέρνει κάθε χρόνο να αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του Met Gala, επιλέγοντας τα πιο ιδιαίτερα pieces, που δύσκολα μπορεί να υποστηρίξει οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Φέτος, έκανε την εμφάνισή της μαζί με τον A$AP Rocky και μάλιστα, ήταν το τελευταίο ζευγάρι που εμφανίστηκε στο φετινό red carpet. Η Rihanna έκλεισε τη βραδιά, με μία couture δημιουργία του οίκου Balenciaga με βολάν κι ένα matching hat, την οποία συνδύασε με λαμπερά κοσμήματα. Ένα από αυτά, φέρει την υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή, Nikos Koulis, ενώ ο A$AP oversized, πολύχρωμο coat και κινήθηκε στην ίδια λογική με τη Rihanna.

Brooklyn Beckham & Nicola Peltz

bechkam.jpg

Για μία ακόμη φορά, αποδείχθηκε πως ο Brooklyn Beckham έχει πάρει τη λάμψη των γονιών του κι ήταν από τα πρόσωπα που εντυπωσίασαν με την παρουσία τους στο Met Gala 2021. Ο Brooklyn έκανε την είσοδό του στο Metropolitan Museum of Arts μαζί με την Nicola Peltz, με το ζευγάρι να εμπιστεύεται τον οίκο Valentino. Η Nicola εμφανίστηκε με μία ροζ, sheer ροζ δημιουργία, την οποία συνδύασε με ένα ζευγάρι pastel pink γάντια, ενώ από την άλλη, ο 22χρονος Brooklyn έκανε μία safe επιλογή. Φόρεσε ένα μαύρο tuxedo κι επέλεξε ένα slick hair look για τα μαλλιά του.

Camilia Cabello & Shawn Mendes

camillo.jpg

Για την Camila Cabello το Met Gala 2021 είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί κι η αλήθεια είναι, πως στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η λαμπερή τραγουδίστρια, έκανε την είσοδό της μαζί με τον Shawn Mendes, με το ζεύγος να επιλέγει outfits με την υπογραφή του Michael Kors. Η Cabello φόρεσε ένα μοβ two-piece κι ο Shawn ένα leather blazer, χωρίς μπλούζα, μεταφέροντας τα δικά τους vibes σε όλους όσους βρίσκονταν γύρω τους.

Pharrell Williams & Helen Lasichanh

pharrel.jpg

Like two cowboys! Ο Pharrell Williams κι η Helen Lasichanh ήταν εντυπωσιακοί, φορώντας δύο δερμάτινες δημιουργίες του οίκου Chanel και περπάτησαν στο red carpet, όντας πιο λαμπεροί από ποτέ. Ο διάσημος μουσικός συνόδευσε το outfit του με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά, με το ζευγάρι να επιλέγει δύο ίδιες ολόσωμες φόρμες, μαζί με cowboy boots με χρυσές λεπτομέρειες. Αναμφίβολα δύο εμφανίσεις που είχαν το δικό τους ενδιαφέρον!