fbpixel

Search icon
Search
Hollywood stars: Oι διάσημες γυναίκες αποκαλύπτουν τρόπους για να κοιμούνται πιο εύκολα
WELLNESS

Hollywood stars: Oι διάσημες γυναίκες αποκαλύπτουν τρόπους για να κοιμούνται πιο εύκολα

Μήπως και εσείς αντιμετωπίζετε προβλήματα ύπνου;


Είτε δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε, είτε θέλετε μερικά tips για να κοιμάστε πιο γρήγορα δεν είστε μόνες. Σύμφωνα με έρευνες μεταξύ 30 και 50 τοις εκατό των γυναικών αυτό το πρόβλημα είναι διαδεδομένο. Έτσι, συγκεντρώσαμε συμβουλές από τις μεγαλύτερες stars του Hollywood για ένα καλύτερο βραδινό ύπνο. Η Rosie Huntington-Whiteley, η Victoria Beckham, η Huda Kattan και άλλες μοιράζονται τα καλύτερα tips τους για ολονύχτια επιτυχία. 

Rosie Huntington-Whiteley, μοντέλο και CEO της Rose Inc

sleek-ponytail-rosie-huntington-whiteley.jpg

"Μου αρέσει να ξεπλένω τη μέρα κάνοντας ντους κάθε βράδυ". Αυτή η πρακτική βοηθάει τη Rosie να χαλαρώνει. Διαβάζει, απενεργοποιεί όλες τις συσκευές της και χρησιμοποιεί την εφαρμογή Hatch Sleep που έχει εξαιρετικούς καθοδηγούμενους διαλογισμούς και ασκήσεις αναπνοής. Επίσης, η χρήση του φως LED είναι μια ακόμη καλή επιλογή.

Huda Kattan, επιχειρηματίας και make up artist

huda-kattan.png

"Έχω εμμονή με το μαγνήσιο! Με κρατάει ήρεμη και με βοηθά να κοιμηθώ." Καθώς η ίδια κάποτε έμενε ξύπνια για πολλές ώρες και σκεφτόταν πολύ, τα audiobooks και τα συμπληρώματα μαγνησίου της έχουν αλλάξει την καθημερινότητα.

Victoria Beckham, σχεδιάστρια 

victoria.jpg

"Λατρεύω τους κρυστάλλους και την κρυσταλλική ενέργεια Έχω αρκετούς δίπλα στο κρεβάτι μου. Τους κρατάω και μου αρέσει να διαλογίζομαι –ή να προσπαθώ να διαλογιστώ– και να χαλαρώνω." Αυτό είναι κάτι που έχει αναφέρει η Victoria Beckham ενώ παράλληλη έχει πει πως έχει μάσκα ματιών, καθώς χρειάζεται απόλυτο σκοτάδι, ενώ στον David αρέσουν τα παράθυρα και οι κουρτίνες ανοιχτές. Μια ακόμη συμβουλή είναι ότι αντί να φοράει τις πιτζάμες μόλις επιστρέψει σπίτι στο σπίτι να τις φοράει όταν είναι να πέσει στο κρεβάτι.  

Joanna Czech, αισθητικός

joanna-czech-morning-routine.jpg

"Ο ύπνος μου έχει αλλάξει από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ μια κουβέρτα με βάρος." Πολλοί έχουν αναφερθεί στα οφέλη αυτής της επιλογής. Η ίδια χρησιμοποιεί μια κουβέρτα που ζυγίζει 15 κιλά και το να ξαπλώνει κάτω από αυτή τη βοηθά πραγματικά να χαλαρώσει και να ηρεμίσει. Αν και παλιά της άρεσε να διαβάζει μετά που ξεκίνησε αυτή την πρακτική την παίρνει ο ύπνος το πολύ στις 6 σελίδες.

Elle Macpherson, επιχειρηματίας

elle-macpherson-instagram-8.png

"Κρατάω πάντα ένα σημειωματάριο και στυλό δίπλα στο κρεβάτι μου". Με αυτό τον τρόπο η ίδια αποφορτίζεται και καθαρίζει το μυαλό της από οτιδήποτε περιττό πριν πέσει για ύπνο. Της αρέσει επίσης μια στάση της γιόγκα που ξέρει ότι της ενισχύει τον ύπνο: Ξαπλώνει στο κρεβάτι με τα πόδια ψηλά στον τοίχο για τουλάχιστον 10 λεπτά. 

Tata Harper, ειδική στην περιποίησης δέρματος 

dore-beauty-minute-tata-harper.webp

"Ανακάλυψα για πρώτη φορά τα sound bowls σε ένα ταξίδι στη Σεντόνα και τώρα το κάνω στο σπίτι κάθε βράδυ με τα παιδιά μου." Ξαπλώνουν όλοι μαζί στο πάτωμα και τα παιδιά αποκοιμούνται καθώς δημιουργεί αυτούς τους ήχους με ένα μπολ ροζ-χαλαζία. Είναι πολύ ηρεμιστικό, καθώς οι ηχητικές δονήσεις από τον ροζ χαλαζία διεγείρουν τα κύματα δέλτα στον εγκέφαλο, κάτι που κάνει τους πάντες να νυστάζουν».

Karen Elson, μοντέλο 

original.webp

"Στρέφομαι πάντα στο μαγνήσιο". H Karen είχε ταχυπαλμία πριν από μερικά χρόνια και ο γιατρός της, της πρότεινε να πάρει β-αναστολείς, αλλά μετά από έρευνα η ίδια ανακάλυψε τι της προκάλεσε τους παλμούς και συχνά ήταν η έλλειψη μαγνησίου και η ανισορροπία στους ηλεκτρολύτες.

Tracy Anderson, επιχειρηματίας στον κλάδο του fitness και συγγραφέας 

90.jpeg

"Γράφω όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ και κάνω ανά διαστήματα το Purge Emotional Writing, το οποίο σημαίνει πως για 12 λεπτά κάνω ελεύθερη γραφή. Ο αριθμός 12 συμβολίζει την ισορροπία." Για τη διάσημη γυμνάστρια αυτό τη βοηθά να αφήσει πίσω κάθε αρνητικότητα από την ημέρα.

Nam Vo, Make up artist 

nam-vo-image-credit-gavin-oneill-2-copy.jpg

"Προσπαθώ να αποκοπώ από το τηλέφωνα μου στις 10 το βράδυ Επιμένω πάντα σε αυτό; Όχι, αλλά με κάνει να προσέχω περισσότερο τον χρόνο μου." Στη συνέχεια και αυτή ψεκάζει ένα spray μαγνησίου γύρω από το λαιμό της.