fbpixel

Search icon
Search
Happily Ever After: Όλα όσα συνέβησαν στον γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz
PEOPLE & MOMENTS

Happily Ever After: Όλα όσα συνέβησαν στον γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz

Διάσημοι καλεσμένοι παρευρέθηκαν στην λαμπερή τελετή


Μία ιστορία βγαλμένη σαν από παραμύθι. Μία όμορφη ξανθιά αστέρας του κινηματογράφου συναντά τον πρωτότοκο γιο μιας από τις πιο διάσημες και fashionable οικογένειες του πλανήτη, ερωτεύονται, ξετυλίγεται ένας απόλυτος ρομαντισμός και στο τέλος παντρεύονται. Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz είναι πλέον και επίσημα ανδρόγυνο καθώς οι φήμες για τον γάμο τους το Σαββατοκύριακο επιβεβαιώθηκαν. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 9 Απριλίου, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης σε μία λαμπερή τελετή στο Palm Beach στη Florida. 

009-brooklyn-beckham-nicola-peltz-vogue-german-larkin.webp

Η νύφη ήταν πιο όμορφη από ποτέ, μέσα στο Maison Valentino νυφικό της, το οποίο δημιουργήθηκε δια χειρός, Pierpaolo Piccioli με τη βοήθεια της στιλίστριά της Leslie Fremar. Εκτός από το ιδιαίτερο σχέδιο, το wedding dress είχε μερικές «γλυκές» λεπτομέρειες, όπως το φυλαχτό που πρόσθεσε η μητέρα της, αλλά και το μήνυμα που έγραψε-έραψε η ομάδα του Valentino με μπλε κλωστή πάνω στο νυφικό. 

fdb68b89-8ded-4be3-acf8-7a4d3222e02b.jpeg

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού παραβρέθηκαν στη Florida για ένα ολοκληρωμένο Σαββατοκύριακο με καθοδήγηση της wedding planer Michelle Rago. Το «ταξίδι» ξεκίνησε μ' ένα δείπνο την Παρασκευή το βράδυ και το pre-wedding party. Ανάμεσα τους ήταν πολύ αστέρες του Hollywood, όπως οι Serena, Venus Williams, Eva Longoria, Gordon Ramsay, και η Isabela Grutman.

010-nicola-peltz-vogue-german-larkin.webp

Η νύφη έφτασε μαζί με τον πατέρα τη, συνοδευόμενη από ζωντανή ορχήστρα. Ιδιαίτερες αρμοδιότητες είχε και η μικρότερη αδερφή των Beckhams, η Harper, η οποία εμφανίστηκε ανάμεσα στους καλεσμένους ντυμένη παρανυφάκι. Επέλεξε ένα λευκό φόρεμα, Joel Diaz, ενώ τα μαλλιά της κοσμούσαν λουλούδια, κλέβοντας τις εντυπώσεις, καθώς δεν ήταν λίγοι όσοι την παρομοίωσαν με έναν αληθινό άγγελο. Η Victoria για την ημέρας της τελετής επέλεξε ένα μεταλλικό couture level dress, εμπνευσμένο από το Studio 54. Η διάσημη σχεδιάστρια έντυσε και την επί χρόνια φίλη της Eva Longoria μ' ένα slinky μαύρο φόρεμα από τη συλλογή της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, καθώς και το μοντέλο Mia Regan, το plus-one του Romeo, του δεύτερου γιου της οικογένειας. 

beckhams-credit-german-larkin-copy.webp

Μετά την τελετή οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα cocktails τους σ' ένα ειδυλλιακό σκηνικό, υπό της μουσικής ενός jaz κουαρτέτου. Στη συνέχεια μία δωδεκαμελής ορχήστρα ανέλαβε τη διασκέδαση, ενώ το ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο τους χορό με το τραγούδι «Only Fools Rush In», που ερμήνευσε ο ανερχόμενος Νοτιοαφρικανός καλλιτέχνης Lloyiso. Εκτός από τις παραδοσιακές ομιλίες -συμπεριλαμβανομένων εκείνων των κουμπάρων του Brooklyn που ήταν τα αδέρφια του Romeo και Cruz- o David Beckham απέδωσε φόρο τιμής στον πρωτότοκο γιο του και τη νέα του νύφη. 

Γνωρίζοντας όλα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, τη στιγμή που γιόρταζαν το γάμο τους, ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz συνεργάστηκαν με την ανθρωπιστική υπηρεσία Care και ζήτησαν από τους τους καλεσμένους να κάνουν δωρεές στο όνομά τους για να παρέχουν βοήθεια στους πληγέντες του πολέμου. Οι γονείς της νύφης ήταν μεταξύ εκείνων που έκαναν σημαντικές δωρεές γι' αυτόν τον σκοπό.

Δείτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες από την τελετή και τους λαμπερούς καλεσμένους! 

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ήταν αποκλειστικά στη βρετανική Vogue.