fbpixel

Search icon
Search
Brooklyn Beckham & Nicola Peltz: Τα details του πολυαναμενόμενου γάμου της χρονιάς
PEOPLE & MOMENTS

Brooklyn Beckham & Nicola Peltz: Τα details του πολυαναμενόμενου γάμου της χρονιάς

Που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο


Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz, ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της showbiz μετράνε ήδη τέσσερα χρόνια κοινής πορείας και δύο χρόνια αρραβωνιασμένοι. Κι ενώ η πανδημία του COVID-19 έβαλε για λίγο «φρένο» στα σχέδια του γάμου τους, όπως όλα δείχνουν αυτό το Σαββατοκύριακο ήρθε η ώρα να πουν το μεγάλο «ναι» μέσα από μία πολυτελή τελετή στην παραλία Palm Beach. Μάλιστα λίγες ημέρες πριν, το ζευγάρι υπέγραψε ένα εκτενές προγαμιαίο συμβόλαιο, προστατεύοντας ο ένας την περιουσία του άλλου σε περίπτωση μελλοντικού χωρισμού. 

Love story

273849026-4800093076727077-5051145562278843124-n.jpg
Image source: @brooklynbeckham

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2018 στο διάσημο φεστιβάλ μουσικής Coachella και δεν είχαν δημοσιοποιήσει τη σχέση τους μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Πρόκειται για μία σχέση που όχι μόνο επιβίωσε κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά άκμασε.Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το περσινό καλοκαίρι κι αυτήν τη στιγμή ζουν στην κοινή τους κατοικία στο Beverly Hills, η αξία της οποία ανέρχεται στα 7,7 εκατομμύρια λίρες. Παρόλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που επιστρέφουν στο Λονδίνο για να επισκεφτούν την υπόλοιπη οικογένεια των Beckham. Οι δύο τους μιλάνε συνεχώς για τη σχέση τους ενώ οι κοινές αναρτήσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram, διαδέχονται η μία την άλλη. Μάλιστα, ο Brooklyn έχει και μία σειρά από τατουάζ, αφιερωμένα στη μέλλουσα γυναίκα του, με το πιο πρόσφατο αυτό στο δάχτυλό του που γράφει "lover".

The location

Για την τελετή το ζευγάρι επέλεξε το κτήμα του Regency, ιδιοκτησία του πατέρα της Nicola, Nelson Peltz, αξίας 76 εκατομμυρίων λιρών, το οποίο διαθέτει 27 υπνοδωμάτια και θέα στον ωκεανό, στο Palm Beach της Florida. Ο Peltz, ο οποίος θα παρευρεθεί μαζί με τη σύζυγό του και μητέρα της Nicola, Claudia Heffner Peltz, καθώς και άλλα μέλη της οικογένειας, είναι ένας πολύ επιτυχημένος Αμερικανός επιχειρηματίας και έχει εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο προϋπολογισμός του επερχόμενου γάμου είναι περίπου 3 εκατομμύρια λίρες. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν προσληφθεί δύο εταιρείες security για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των καλεσμένων, ενώ θα υπάρξει απαγόρευση των social media και θα ζητηθεί από τους παρευρισκομένους να μην κάνουν "share" καμία φωτογραφία. 

272995343-1055979491642318-7135448910961890740-n.jpg
Image source: @nicolaannepeltz

The wedding party 

Το γαμήλιο πάρτι αναμένεται να είναι οικογενειακή υπόθεση. Ο αδερφός της Nicola, Brad Peltz, φέρεται να έχει κερδίσει τον τίτλο του "Chief Bridesmaid", αν και το υπόλοιπο bridal party δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Οι κουμπάροι του Brooklyn πιστεύεται ότι είναι τα αδέρφια του, ο 19χρονος Romeo και ο 16χρονος Cruz, ενώ ο πατέρας των αγοριών, David Beckham θα αναλάβει το ρόλο του Master of Ceremonies, δηλαδή του οικοδεσπότη.

The guest list 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Spice Girls αναμένεται να έχουν ένα ανεπίσημο reunion στην τελετή, αν και είναι άγνωστο αν θα δώσουν μια παράσταση. Ανάμεσα στους pop-stars θα είναι ο rapper, Snoop Dog, ο οποίος θα αναλάβει και χρέη DJ αλλά και η Miley Cyrus. Άλλα ονόματα, τα οποία φημολογούνται ότι θα παρεβρεθούν στην τελετή είναι οι Gigi Hadid, Nicole Richie, o chef Gordon Ramsay με τη σύζυγό του Tana και τα παιδιά τους αλλά και η Eva Longoria. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sassex, φίλοι του ζεύγους David & Victoria Beckham, οι οποίοι είχαν παρεβρεθεί στον βασιλικό γάμο τους το 2018 φέρεται να έχουν προσκληθεί αλλά η παρουσία τους δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. 

The dress

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό το νυφικό της Peltz δεν θα είναι δια χειρός Victoria Beckham. Πρόσφατα η μέλλουσα νύφη μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ότι έχει επιλέξει τον οίκο Valentino και τον creative director για να σχεδιάζει το wedding dress της. Τους τελευταίους μήνες, συναντιέται με τη στιλίστριά της Leslie Fremar, στη Ρώμη, για πρόβες νυφικών, σύμφωνα με το ELLE, «θεωρείται ένα σχέδιο σαν παραμύθι από τον ιταλικό οίκο». Το φόρεμα φημολογείται ότι κοστίζει πάνω από 100.000 λίρες.  Για τη δεξίωση, η Peltz θα φορέσει ένα άλλο Valentino dress.