fbpixel

Search icon
Search
Η άνοιξη έχει ανάγκη από λευκό κι εμείς σας δείχνουμε πώς να το φορέσετε
STYLING TIPS

Η άνοιξη έχει ανάγκη από λευκό κι εμείς σας δείχνουμε πώς να το φορέσετε

Και να εντυπωσιάσετε με μία κίνηση


Τους τελευταίους μήνες γίνονται συνεχώς συζητήσεις γύρω από τα χρώματα, την φήμη του που έχει εκτοξευθεί στα ύψη αλλά και τη δυναμική που μπορούν να προσθέσουν ακόμα και στα πιο basic looks. Πράσινο, πορτοκαλί, ροζ, κόκκινο, μοβ και μπλε είναι μερικές από τις αποχρώσεις που συναντάμε συνεχώς. Παρόλα αυτά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι τόνοι, οι οποίοι θα θεωρούνται πάντοτε in fashion όσα χρόνια κι αν περάσουν κι όσες τάσεις κι αν κάνουν την εμφάνισή τους. Ένας από αυτούς είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, το λευκό. Πλέον, ταιριάζει σε όλες τις εποχές -φωτίζει ακόμα και τις πιο μουντές ημέρες- αλλά οι ηλιόλουστες περίοδοι, όπως η άνοιξη του ταιριάζουν σίγουρα περισσότερο. Μάλιστα, τα κορίτσια του street style κατά τη διάρκεια του μήνα μόδας, μας έκαναν ξεκάθαρο πως η spring season έχει ανάγκη από white items!

Ανακαλύψτε παρακάτω τα πιο μοντέρνα styling tips για να το εντάξετε στις εμφανίσεις σας κι ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε!

Shirt

274164012-981131589489262-6222430503101625081-n.jpg
Image source: @pepamack

O πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος για να προσθέσετε το λευκό στην εικόνα σας δεν είναι άλλος από το λευκό πουκάμισο. Άλλωστε αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Έχει τη μαγική ικανότητα να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε και πραγματικά μπορεί να «τρυπώσει» σε κάθε σας εμφάνιση. Για πιο loose looks δεν έχετε παρά να το συνδυάσετε με το denim pant σας, καθώς δημιουργεί υπέροχο matching με την blue jean απόχρωση. Όσον αφορά τα office looks σας -κι όχι μόνο- ταιριάξτε το μαζί με loose ή cigarette pants αλλά και μ' ένα κοστούμι. Mules, sneakers αλλά και ballet flats θα ολοκληρώσουν υπέροχα την εικόνα σας. 

Dress

238137225-1466493883702140-5151470632875311009-n.jpg
Image source: @sylviemus_

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα σύνολο μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, το οποίο θα σας βοηθήσει να παραμείνετε stylish & chic καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας; Δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα λευκό φόρεμα. Οι επιλογές πολλές, ανάλογα το στιλ και τη διάθεση σας. Για πιο ρομαντικές εμφανίσεις τα puff sleeves αλλά και οι δαντέλες είναι must. Από την άλλη πλευρά, ένα slip dress μπορεί να μετατραπεί στο απόλυτο key-items για day-to-night εμφανίσεις. 

Mini skirt 

dsc-1969-1.jpg
Image source: @vasilikital_

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, η οποία θα κερδίσει πολύ σημαντική θέση στην εικόνα μας, δεν είναι άλλη από τις μίνι φούστες. Οι απανταχού fashionistas αλλά και οι fashion designers έχουν κάνει ξεκάθαρο ότι αποτελεί το big thing στον χώρο της μόδας και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την ανοιξιάτικη συλλογή σας. Για να ακολουθείτε τα trends κατά γράμμα επιλέξτε μία mini skirt σε λευκό χρώμα. Denim, satin ή tweed θα την λατρέψετε έτσι κι αλλιώς. Για λίγο καιρό ακόμα μπορείτε να την «παντρέψετε» μ' ένα ζευγάρι μπότες ενώ στη συνέχεια τα σανδάλια και τα sneakers θα ταιριάζουν υπέροχα. 

Blazer

dsc-5546-1.jpg
Image source: @vasilikital_

Τα σακάκια είναι πλέον κομμάτια, έχουν μετατραπεί σε staples της γυναικείας collection κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ανοιξιάτικης περιόδου ο ρόλος τους είναι διπλός, διότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν κι ως πανωφόρι, τις ημέρες με υψηλότερες θερμοκρασίες. Έχετε τη δυνατότητα να το ταιριάξετε με ένα παντελόνι και top αλλά και να το φορέσετε ξεχωριστά, σαν φόρεμα, σε πιο oversized και loose γραμμές. Αν θέλετε να χαλάσετε την «καθαριότητα» που έχει ένα άσπρο κομμάτι μπορείτε να επενδύσετε σε άλλες αποχρώσεις του λευκού όπως είναι το ivory.

Pants

274886659-464152178738771-5469723988550792680-n.jpg
Image source: @zinafashionvibe

Από τζιν μέχρι tailored, τα λευκά παντελόνια πάντοτε θα ξεχωρίζουν. Αποτελούν μία εύκολη λύση για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να κάνετε ένα γρήγορο update στην εικόνα σας. Θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπες» σε πολλές περιστάσεις αφού μπορεί να σταθεί σε πλήθος εμφανίσεων. Μαζί του μπορείτε να κάνετε το απόλυτο black & white, συνδυάζοντας το απλά με black top και μαύρα αξεσουάρ αλλά και το total neutral, διότι ταιριάζει μοναδικά με τις αποχρώσεις του μπεζ

Total white

233451398-355529109314028-5177750355814780210-n.jpg
Image source: @_jessicaskye

Για όλες εσάς που λατρεύετε τους πειραματισμούς και θέλετε τα σύνολα σας να εκπέμπουν την αισιοδοξία και την ελπίδα, τότε το total white look είναι μονόδρομος. Οι τρόποι για να το δημιουργήσετε είναι πολλοί από τον κλασικό top & pants μέχρι τα σύνολα που έχουν περισσότερο layering. Εσείς θα αποφασίσετε ποιο σας ταιριάζει περισσότερο με βάση το στιλ σας. Η συμβουλή που έχουμε να σας δώσουμε εμείς είναι προσέξετε πολύ τις αποχρώσεις που θα διαλέξετε έτσι ώστε να μην έχουν μεγάλη απόκλιση μεταξύ τους. Αν γίνεται να είναι ακριβώς οι ίδιες, τότε θα έχετε πετύχει το ιδανικό αποτέλεσμα.